ההודעה שנמחקה.....

ההודעה שנמחקה.....

להלן הודעת האיגוד שנמחקה ,שכותרתה :שנה טובה למועדון "פאראדייב" לדן , מורדי , מדריכי וצוות מועדון "פרדייב" !! שנה טובה , חתימה טובה ! להמשך שיתוף פעולה וקידום ספורט הצניחה החופשית בישראל ! הנהלת האיגוד הישראלי לצניחה חופשית ואורי אני באמת לא מבין מדוע מחקת את ההודעה הזו. האיגוד לא מחרים את הפורום הוא יענה לכל מי שירצה בצורה מסודרת ולא אנונימית דרך האי-מייל באתרו.הוא בסה"כ בירך לשנה טובה.ואני לא חושב שיהיה זה יאה להתחיל לענות בפורום לכל משתלח בצורה לא אחראית. לגבי האנונימיים ,גם עלי לא מקובלת הדרך אך מה לעשות זוהי מחירה של הדמוקרטיה וחופש הביטוי וכל עוד אותו אנונימי לא עבר את גבול הטעם הטוב,אז באמת..... אז ידידי היקר ,בוא נהיה מנהלי פורום שקולים ונחשוב פעמיים לפני כל מחיקת הודעה .(אני מקווה שאת זו לא תמחק). שמיים כחולים אופיר

noamk

New member
אופיר.

לדעתי זאת לא ההודעה היחידה שנמחקה..... הייתי משוכנע שכתבתי משהו שנעלם.... או שמא אני חולם ? קשה קשה בלי לצנוח....

רק כדי להקפיץ ../images/Emo70.gif

אגב אופיר לא הבטחת לפני שבוע וחצי לתת תאריך למפגש של חברי האיגוד? מה קרה האיגוד ממשיך לזלזל בחברים שלו. בברכת שמיים כחולים אורי נ.ב הטלפון שלך לא זמין צור קשר

אל תהיה מוטרד ידידי......

תאריך יהיה בקרוב.... שמיים כחולים נ.ב אצור איתך קשר בהקדם.

למעלה