ההודעה של קרן -

ההודעה של קרן -

"אני מקווה שברור פה לכולם - חברים בפורום כמו גם גולשים סמויים - שהמשמעות העיקרית של הדיון נובעת מעצם שאילת השאלות. בעצם זו מעין קריאה לכולנו לשאול את עצמנו שאלות שכביכול מובנות בפורום הזה מאליהן ולא כך הוא. אבל מה שקרה עד עתה זה שהתשובות שהתקבלו הן בעיקר (לא רק, אבל בעיקר) של אלו שכן הולכות באותה דרך שאני מכנה אותה "מובנת מאליה". נורא מעניין אותי (ועוד יותר מזה, אני מניחה את גולשינו הסמויים) איך ענו לעצמם החברים בפורום שעבורם התשובות היו שונות. ערבה, למשל - אני לא זוכרת שאי פעם קראתי איך בחרת בדרך המיוחדת שלך. אולי כבר ענית בעבר ואני לא הייתי בסביבה, ואולי זה אישי לך מדיי ואני מכבדת את זה, אבל אם תוכלי כן לשתף אותנו, כולנו נרוויח מזה המון. כנ"ל לגבי אבא גאה (בכל זאת היו לך עוד אפשרויות חוץ מאימוץ, איך הגעת לבחירה הזו דווקא, מה התהליך שעברתעם עצמך ועם מיילס?) ואני בטוחה שיש כאן עוד חברותים שיכולים לתרום לנו תשובות שחורגות מהדרך השגורה כאן. אני יודעת שזה לא קל להסביר תהליך כ"כ אישי, אבל כולנו נעריך את זה מאוד ובטוח שגם נצמח מזה אם נוכל לקרוא על עוד דרכים ולמה הן מתאימות לכם. הפניה הזו מופנית בהחלט גם לאורחים מזדמנים אמיצים שיסכימו לשתף אותנו." אני אתייחס היום... ושמחה להתחיל מהנושא הזה את היום. בוקר טוב .

אפשר לעבור לפוליטיקה מפלגתית?

אני חושבת שאמנם כולנו כאן לסביות, אבל לא כולנו מצביעות לאותה המפלגה... כולנו כאן הומואים, אבל לא כולנו אוהבים בולנדינים
ככה גם לגבי הורות: קיים מינעד רחב של שיקולים לגבי ההורות, וכל אחד/ת מוצא את מקומו בחלק אחר של הסקאלה.. הרי אם היתה מכונית "הכי טובה" - לא היינו רואים כזה מגוון של מכוניות בכבישים... אני בחרתי מבין שלושת ילדיי , שאחת מהם תהיה מאומצת. היה פה שילוב של התגלות מיסטית (כן, כן) יחד עם רצון למצב שבו שתינו נהיה אמהות האותו אופן לילדה שלנו... בעיניי , בכל דרך, ילד שגדלה במשפחה של אהבה כנות ויושר - הוא ילד/ה במשפחה מצויינת. עם אמא אחת, אבא אחד, שתי אמהות, שני אבות, או כל הרכב אחר - שמושתת על יסודות של אהבה כנות ויושר.

למעלה