ההודעה נמחקה....

• פותח הנושא noamk
  • פורסם בתאריך

noamk

New member
ההודעה נמחקה....

לדאבוני אני לא יכול להשאיר פה הודעה שמשתלחת בחבר פורום אחר, בעיקר מכיון שתקנון הפורום אוסר על הודעות בעלות אופי מסית, משמיץ ומעליב. רשף - או.קי. הבנו שאתה חבר טוב של דודי שכל פעם צץ ומגן עליו בנפשך. אבל גם את יש דרך לעשות. ורק למען הביקורת עצמה - לא קראתי את הכתבה, אבל רק מהכותרת אני חייב להגיד שזה נראה רע. אולם - אם יש צנחן שיש לו תאוות פרסום ו\או אגו מוגדלים - שיבושם לו. אני לא רואה את עצמי או את סובבי הולכים לעיתון X או Y עם סיפור כזה. ובטח לא מנסה לבנות לעצמי הילה של סופר-הירו סביב העובדה שהצלחתי לרסק את עצמי תחת חופה. ואני מודה שהנזק לספורט הוא גדול. במשך שנים אנשי המקצוע בספורט מנסים לקדם את את הספורט בתור משהו בטוח, והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה מישהו שינסה להרוס את הכל בשביל עמוד צבע בעיתון. אבל אני זה אני - ואחרים זה אחרים. תגובות רלוונטיות להודעה שנמחקה - ישורשרו פה.

noamk

New member
נכתב ע"י braunis.

אני לא יודעת מי אתה, והאמת שזה גם לא כל כך משנה לצורך העניין. נכון, הייתה כתבה מאוד מפרגנת לדודי מור במוסף של עיתון מעריב. נכון, חלק מהפרטים שם לא ממש מדויקים. אבל זה לא העניין פה. כי זה לא רלוונטי מה יש לך או אין לך נגד דודי, או כל אחד אחר לצורך העניין. אם יש לך משהו אישי נגדו – תכתוב לו מסר. אישי. אני בטח לא בעד לשמור דברים בבטן. אבל, מה שעשית בפומבי, בלי קשר לדברים שנכתבו בכתבה ודעתך האישית עליהם, זה לרדת ממש ממש נמוך. שיהיה חג שמח, ושמיים כחולים

noamk

New member
נכתב ע"י מזכיר נשכחות9

שהחופה לא נפתחה באופן סימטרי וצללה כל הדרך למטה? תזכורת ראשונה + הסברים מלומדים בליווי תמונות (אם כי, חייבים לציין "שחסרות" תמונות). תזכורת שניה. לקרוא ולא להאמין....

noamk

New member
הכתב ע"י החתולה של פריץ

כותרת - מזכיר נשכחות9, הזכרת לי...ו בעיקר כמה חארטה יש בספורט הזה!!! אלוהים אדירים!!! והכוונה היא לא אישית. היא כללית ביותר. חבל שאי אפשר לצנוח בלי אגואים בגודל בגודל של חופת חניך שמקיפים אותך, בלי לשונות רעות שמלקקות את התחת זו לזו, בלי לעשות פאן עם בטיחות. באסה.

noamk

New member
נכתב ע"י bershadsky

כותרת - לפי התמונות ועל פי עדויות... לדודי היתה פתיחה תקינה לחלוטין, הוא צנח על מצנח שגם היום (ובטח אז) ממש לא התאים לרמתו המקצועית. לא הייתי נוכח בעת התאונה אך במספר מקרים אחרים יצא לי לראות את דודי מבצע ניסיונות נחיתה שממש סיכנו אותו (מילא) אבל בעיקר את הסובבים אותו. במספר לא מבוטל של פעמים "הדריך דודי" (צנחן חסר ניסיון) צנחנים צעירים שראו בו (בטעות) מורה ורב ורק בהתערבות גורמים מקצועיים נמנעו צניחות בעלות סיכון גבוה ביותר. בכל פעם סירב דודי להודות בטעויותיו וחזר מהר מאוד לסורו. רק לפני כחודש זכיתי לראות אותו "מתקין" לעצמו חופה ראשית ללא כל הכשרה מתאימה (לא, הוא לא חיבר את רצועות המצנח לקונטיינר, אלא חיבר את ה Soft links במו ידיו ויש לציין באומץ רב). אני עדיין זוכר את היום בו קיבלנו את הידיעה שדודי נפצע וממש לא בהפתעה גמורה, כן הופתעתי לשמוע על איזו חופה הוא צנח (Katana 107) לאחר מספר צניחות זעום על ה Katana 120 שזה עתה רכש ואיזה Hook נמוך הוא ביצע במועדון בו הוא זייף (ככל הנראה) את מספר הצניחות שהיו לו וזאת על מנת לרכוש את המצנח. אין לי כל דבר אישי נגד דודי, יש לי המון כנגד כל מי שטועה (בגדול) ללא הודאה מלאה באשמתו הבלעדית ולכן לא לומד לקח ומסכן את עצמו את הסובבים אותו ואת שמו הטוב של ענף הספורט בו הוא עוסק. דודי!הצלחת להונות כתב תמים, אני לא כועס עליך, אני בהחלט כועס על הכתב שבלע כל "לוקש" ובתיאבון רב ואני בהחלט מתכוון להסב את תשומת ליבו לכך. תשמור על עצמך, איתי.

noamk

New member
נכתב ע"י oferbar

כותרת - איש אחד. נכנס לפיצוציה ורוצה לקנות עיתון. "7.80 שח" אומר המוכר. "אבל על העיתון כתוב 4.30" מתעקש האיש. "אתה מאמין לכל מה שכתוב בעיתון?" מחזיר המוכר... בחייכם, תפסיקו לבלבל אותנו עם העובדות

Reshef 914

New member
שמע איש...

אין קשר דודי לא דודי, נכון, כאילו, דודי חבר טוב, מאוד, שלי, וכן, חברים נוטים לא להנות מלראות שמלכלכלים על החבר שלהם אבל זה לא קשור. מעצבן אותי שיש לבנאדם ככה ג'ורה לפתוח, אבל יש לו ביצים בגודל של פיסטוק והוא מתחבא מאחורי שם הזויי. הכוונה היא לאותם רחמים שיש לי כלפיי אנשים שחושבים שהם "מעל כולם" ומעיזים להעיף ביקורות וללכלך על אנשים אבל מתחבאים... מסכנים. לגבי המקרה עצמו, היידע שלי בצניחה הוא אפסי, את הקורס שלי אני אתחיל עוד כמה שבועות ככה שאין לי מושג מה קרה שמה, טעות לא טעות, אגו לא אגו, יש פה בנאדם שהוא חבר שלכם, או של חלקכם, ושאני בספק אם קורא את ההודעות שנכתבות כרגע ווואלה, בתור בןאדם שמכיר מישהו ואין לי משהו אישי נגדו אני שמח שהוא ייצא מהתאונה ב One piece... אבל זה בסדר, ככה זה ישראל...

noamk

New member
שמע.

הסיבה שההודעה שלך נמחקה היא בשל מילות הגנאי שהצלחת לקרוא לחבר פורום אחר. וזה בלי להכנס לויכוח של כמה אתה חבר של דודי או מה הבנתך בצניחה - כי היא לא רלוונטית לנושא. אינטרנט מקום גדול - ואחד החידושים הכי גדולים שהוא הביא הוא את האנונימיות שאנשים יכולים להסתתר מאחוריה. אם אנשים לא רוצים לתת את שמם האמיתי - לא רק שזאת זכותם, זה לפעמים תורם (למרות שזה תורם פחות בקהילה כמו שלנו בה כולם באמת מכירים את כולם). כל זמן שאנשים אנונימיים מביאים ביקורת שהיא רלוונטית ושומרים על כללי הפורום - לא לי ולא לך צריכה להיות בעיה עם זה - העובדה שמכסח החרטטנים יודע מי אני ואיפה אני גר לא קשורה לגודל האשכים שלי. בהצלחה בקורס......

Reshef 914

New member
לא האשכים שלך...

אלא שלו. כנראה שאתה צודק, אני פשוט ממש לא אוהב את ההתנהגות הזאת... Anyway תודה רבה,
ואולי עוד נתראה בשמיים... שמיים כחולים וחג שמח

freekfly uri

New member
לא קראתי את הכתבה אבל

לפי דעתי כל הנושא הכאוב הזה נחרש לכל הכיוונים, ונעזב במקומו. בואו נשאיר את זה שם. עכשיו יש בעיה חדשה לטפל בה: נועם? אי אפשר כבר לקלל ולהתבטא בזעם בפורום צניחה חופשית?! אין יותר טעם בחיי.... נ.ב. חג אביב שמח לכל הפורום ריכטר

noamk

New member
לצערי

לא ניתן יותר לקלל. אבל תפנה למעריב - הבנתי שהם מוכנים לפרסם הכל.

למעלה