ההודעה הנבחרת...

ההודעה הנבחרת...

שלום לכולם יש ב"תפוז" מסורת לבחור הודעות יפות במיוחד, מרגשות במיוחד כ"הודעה נבחרת" . מה דעתכם להעלות על המסך "סיפורי גבורה " בנושא פאלם ? (בעזרת הפאלם היפלתי לווין סורי או הפאלם עצר כדור שהיה בדרכו לבית החזה שלי... וכן הלאה) . אז ... ברצינות , כולנו נשמח לקרוא סיפורים שבהם עשה הפאלם "מעל ומעבר" לתפקידו כמחשב כף יד. לדוגמא הודעה נבחרת שלי בפורום אחר...: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=188&msgid=762604

ועכשיו ברצינות, קראתי את ההודעה ../images/Emo9.gif

פשוט מצויינת, כמנהל הפורום הישן אני שולח את ההודעה לגוף המתאים (נועה, מנהלת הפורומים ואני מקווה שהיא תהיה הודעת היום)

רבותי חברי הפורום.. עדיין ממתין

לרעיונות , לסיפורים ו/או לאנקדוטות בנושא שימוש בפאלם או בכל מחשב כף יד אחר אשר הביא לבעליו רווח בלתי צפוי ו/או תרם לארוע מיוחד וכדומה.אמנון מרגלית

qwertyx

New member
משהו בסגנון שלך:

ישבנו בתחנה ושיחקנו שש-בש. פיתאום המוקדנית הכריזה, מקרה לידה, סעו לרחוב הכרם 3. בדרך התחוור לכולנו שאנו לא ממש יודעים לילד. למשזלי היה איתע הפאלם, תוך כדי הנסיעה פתחתי את התוכנה הרפואית למצבי חרום, מיד נזכרתי בפרטי הקורס שלמדתי מספר שנים קודם לכן. כשהגעו התינוק כבר היה בחוץ, נותר רק לקשור ולחתוך את חבל הטבור. לאם ולתינוק, שלום. -------------- התכוונת למשהו כזה? או יותר אמבולנס? יותר אקשן? (ויותר פאלם?)
סתם קצת הומור....

eff7

New member
עבשיו אפשר לשכתב את ההיסטוריה ../images/Emo8.gif

למעלה