ההודאה של ריקו

abeegilat

New member
ההודאה של ריקו

שלום לכל העמיתים לקרוא את זה ו.......כאילו מה? מה בדיוק הוא מצפה עכשיו מאינו מר ריקו הנכבד? האם מדובר כאן במעידה שלו כרוכב שבדקה האחרונה החליט להשתתף בטור דה פראנס לדבריו אחרי הזכייה במקום השני בג'ירו? או שהמדובר במשהו הרבה יותר בסיסי ורקוב מתחת? האם מדובר כאן בשיטה? ממש כמו בפרשת פסטינה של 1998? לי אישית כואב מאוד לראות רוכבים כמו ליאונרדו פיאפולי מסיימים את דרכם בפלוטון המקצועני כשעל שמם מתנוסס השם EPO. אולי רציתי לזכור אותו באופן אישי כמטפס אולטימטיבי ולא כג'נקי. מה שברור הוא שבעקבות הפרשה הזו שכל תוצאה חריגה יוטל צל כבד של חשדות לאי סדרים ולשימוש בחומרים אסורים. הטור ובכלל ספורט כל ספורט זקוק לגיבורים. רציתי לחשוב שהפעם אולי הדור הצעיר שונה. מסתבר שהנגע הזה חרוט עמוק בתוך המסורת של ספורט הרכיבה. ריקו בן 24 כשיחזור אחרי ההשעייה יהיה לו עוד מספיק זמן לרכב אל התהילה אבל האם נמשיך לראות ממנו ניצוצות של גאונות ועליונות על פני המתחרים או שכל זאת תוצאה של שימוש בתוספים לא תמיד חוקיים?. בברכה

ido mazor

New member
ואומר שהבדיקות לא מספיק טובות...

אישית אני מאמין לריקו שעכשיו הוא אומר את האמת. לעשות שני גרנד טורים קשים כאלו ברצף ג'ירו+טור, ולככב בהרים בשניהם, בהחלט דורש מאמצים מיוחדים וריקו הצעיר לא עמד בלחץ והתפתה להשתמש בחומרים אסורים. לפחות הצעיר שעשה צעד טיפשי מאד, היה חכם מספיק להודות ולחסוך זמן ומשפט מיותר. מעניין לראות שריקו אומר שהבדיקות לא מספיק טובות - ריקו נבדק 10 פעמים בטור, כמעט אחרי כל קטע (הוא היה אחד מקבוצה של "רוכבים מסומנים" שהרשות הצרפתית שערכה את הבדיקות חשדה בהם עוד לפני הטור), ורק 2 בדיקות יצאו חיוביות, כאשר בתיאוריה כל הבדיקות היו צריכות להיות חיוביות..

לא רק ריקו

גם הרוכבת האיטלקית בסטיאנלי, אלופת העולם בכביש, בת 21 (נדמה לי) נתפסה על איזשהו חומר ולא תסע לאולימפיאדה. להגנתה טענה שהחומר הזה נמצא בתוסף מסחרי שצרכה למטרות דיאטה ולא הובהר לה כי הוא מכיל חומרים אסורים.

abeegilat

New member
ועכשיו הולכים לבדוק גם את התוצאות בג'ירו

שלום לכל העמיתים היה לנו תחרות ג'ירו מרתקת. ריקו טוען עכשיו שהוא השתמש בחומר החדש קרה מהדור ה-3 של ה-EPO רק 3 ימים לפני ה-TDF ולטענתו כל מה שהשיג בג'ירו היה רק מהרגליים שלו. אז אולי אדון ריקו חושב שכל העולם מטומטם אבל עכשיו CONTI רוצים לבדוק גם את הדוגמיות שלו מהג'ירו. אם יתפסו אותו הלך עליו. בכל מקרה ריקו עוד מוסיף וטוען שהבדיקות של הטור אינן מהימנות היות ורק 2 מבחנות מתוך ה-10 שנלקחו הראו מימצאים חשודים בזמ שכולן היו צריכות להראות תוצאה חיובית. איך שלא מסתכלים על הסיפור הזה זה נשמע רע ונראה רע ומריח רע. נראה שריקו הסתבך ובגדול. גם פיאפולי הוזמן להחקר אצל CONTI . העונש יהיה בשבוע הבא וכנראה שריקו יצטרך להצטרף לשבט "גיל הזהב" בטיולי שבת ובשנתיים הקרובות ייעדר מהפלוטון המקצועני. בה בשעה שפיאפולי גומר את הקריירה שלו כמקצוען בצורה הכי גרועה שיכולה להיות ממש כמו מנואל בלטרן הספרדי. בברכה

אני חוזר ואומר,

לצערי כמעט כולם לוקחים "מקבלים" תוספים שונים.... זה כמו שהרבה נהגים עוברים ביום יום את המהירות המותרת לעניי כל, אך רק מעטים ניתפסים... זה לא החל היום .... רק שהיום זה הרבה יותר "משוכלל" .

למעלה