ההוא

אחת42

New member
ההוא

כל כך בא לי לחבק אותך לנשק אותך אפילו שאני יודעת שזה לא ימשך או יותר נכון לא יוכל להמשך . כי שנינו לא יכולים אבל בתוך תוכנו אנחנו רוצים. אני יותר, אבל עוצרת את עצמי כי אני יש לי מערכת יציבה שלא כדאי לערער אותה ב"דבר" הזה לא שווה לכן אני ממשיכה לפנטז על איך היה יכול להיות בינינו איך היית מפנק אותי אילו הייתי לצידך במיטה , והאמת מבחינתי רק במיטה כי מעבר לזה לא הייתי רוצה . כי אולי אני חושבת שלא היינו מתאימים...למערכת זוגית משפחתית... אני בכל זאת רוצה אותך קרוב אלי לנשום את הרצון שלך לחבק אותי , רואה אותך כל פעם עם העיניים העורגות אלי וזה הורג אותי כי גם אני עורגת אליך אבל עוצרת את עצמי כי בפועל זה יהרוס לי . אני יודעת שהרבה פעמים אמרת אפשר בלי שידעו אבל אני לא יכולה פשוט לא יכולה . וכל פעם אני חושבת על עצמי אולי אני עושה טעות אולי זה כן יכול להיות פעם אחת וזהו . אולי זה ואלי זה , אתה על כרעי תרנגולת במערכת יחסים שלך בבית ואני לא רוצה להיות זו שתתווה איתך מערכת חדשה כי פעם אחת פגעתי ונפגעתי ואני לא רוצה זאת שוב אני לא יכולה לדבר עם אף אחד על מה שכתבתי כי אין חבר טוב מעצמך כי יש משפט אחד שלימדו אותי כל עוד הסוד אצלך הוא שלך ברגע שחלקת אותו עם אחר הוא של כל העולם קח זאת בחשבון. אני כותבת כי אין לי דרך אחרת לפרוק את מה שיש לי . במיוחד אחרי אתמול שראיתי אותך ומשום מה עשית סיבובים עד שיצאתי לכיוון הרכב שלי ואז עצרת לידי עליתי לרכבך דיברנו ,אבל העיניים דיברו יותר ... וכשנפרדו לשלום רצינו /רציתי להשאר ואז נתתי לך נשיקה והיא סימלה לי הכל ...

למעלה