הההמממ....

like_hell

New member
הההמממ....

משעמם לי קניתי את הדיסקים של : PINK FLOYD, DREAM THEATER THE WALL SCENES FROM A MEMORY נייםם.... איך היה המפגש ועוד משהו מישהו היה בהופעה שהייתה בת``א ?... ביום שלישי וביום רביעי?.... אמרו לי שדי פי איי הופיעו ואאאמממ יוזלס י די ושאלטר?... 1. מישהו היה?... 2. איך היה?....

untitled

New member
איזו הופעה?

אם אתה מתכוון לפינק פלויד אז הייתי שם. אם היית שם אולי תזהה אותי (ואלי לא) הייתי הלא פריק היחיד שם אני חושב. בכל אופן גם אני קניתי לא מזמן את החומה, אמנם לא המקורית אלא את is there anybody out there אבל בכל זאת החומה ואחרי שקניתי במבצע 40 שקלים את in the court of the crimson king אני הולך לקנות עוד דיסק שלהם (של לינג לרימסון) וגם כנראה את wish you ere here וזהו

like_hell

New member
תגובה....

אני בת ואאאמממ אני קניתי את המקורי והתכוונתי להופעה של השאלטר... אבל איך היה בפינק פלויד?...

JOE KALIBER

New member
תקנה את RED של קינג קרימזון

חלק אומרים שהוא יותר טוב מIN THE COURT OF THE CRIMSON KING אבל אני חושב שIN THE COURT OF THE CRIMSON KING הרבה יותר טוב (אני הוטל קליפרוניה למקרה שאתה לא יודע)

epitaph

New member
למעשה יש דיסק כפול שמכיל את רוב

השירים היפים שלהם ויש שם גם מRED. לדיסק קוראים THE COMPACT KING CRIMSON. שמתי קישור עם מידע על הדיסק...אבל הבעיה היחידה היא שכבר יש לך את IN THE COURT ובדיסק הזה יש את רוב השירים משם (4 מתוך 5 שירים של IN THE COURT נמצאים בדיסק). אה...ויש גם את DISCIPLINE שהוא גם טוב (אבל אין לי מושג אם יותר טוב מקינג קרימזון).וגם לו שמתי קישור עם מידע. -עדי-

Unite & Win

New member
דבר ראשון..

ההופעה ביום רביעי הייתה במזור, לא בת``א.. ודי פי איי לא היו אמורים להופיע בכלל.. למרות שהם כן עשו שיר, שניים.. שלטר היו גדולים

untitled

New member
בקשר להופעה של פינק פלויד

היה מצויין אני נורא נהנתי וגם דיברתי אם מיכל יכול להיות שעושים עוד ערב פינק פלויד כזה יותר גדול עם יותר הרכבים. ובגלל שיש לי את הראשון של קינג קרימזון, שנורא אהבתי, אני לא רוצה לקנות דיסק שיש בו את אותם שירים (בטח חוץ משיר 4moon chiled, שרק כהולכים לישון ומקשיבים לו בשקט גמור מבינים כמה הוא טוב) אני רוצה אולי לקנות דיסק של יס, או לא יודע כל מיני שפיתחו מוזיקה דומה באותן שנים

למעלה