הההההההההקשיבו נא!

kepit

New member
הההההההההקשיבו נא!../images/Emo124.gif

בגלל שיש כאן דיי הרבה(יחסית,הכל יחסי בעולמינו..)חדשים..וכי באלי
תענו וסתמו
שם: גיל: מיקום: מסנ': אייסי: משו שלא נשאלתם עד כה בשאלוני המורח ובאלכם לספר לעם?: עוד משו: עוד אחד: טוב די. משלומכם? הכל טוב? יופיD: עכשיו,כדי שהשרשור הזה יהיה יותר ארוך שימו 3 תמונותשלכם
משרד הביטחון ופיקוד העורף מודה לכם. שבת שלום

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שם: נעם גיל: 15 מיקום: ת"א מסנ': [email protected] אייסי: אין משו שלא נשאלתם עד כה בשאלוני המורח ובאלכם לספר לעם?: אחרי השאלון הזה אני אלך לישון. עוד משו: וכדאי שאני אעשה את זה מהר לפני שאמא תבוא ותראה את התעודה שקיבלתי היום. עוד אחד: כי היא לא משהו. טוב די. משלומכם? הכל מעולה, מה איתך? הכל טוב? אכן יופיD: בהחלט בתמונה ניתן לראות את הקבוצה שלי [בשומר הצעיר] עושה פירמידה אנושית. דפנה ואני מציגות את התחתים היפיפיים של החבר'ה בהתלהבות. כפי שניתן להסיק, החבר'ה לא ידעו שהם מצולמים מאחור ולא מלפנים, וכאשר התברר להם הדבר, נחלו אכזבה עמוקה.

נעמקה19

New member
פיקצ'ר נאמבר טו

אופיר, דפנה, עדי ואני בשער בית הספר, לפני כשעה, מחזיקות תעודות ביד. את פיקצ'ר נאמבר ת'ריי [איך כותבים Th?] אייל אד לייטר, ביקוז איי וונט טו גו טו סליפ נאו. גוד נייט.

limors2

Well-known member
איט איז וואן טוונטי ניין אין דה אפטרנון,דארלי

*נג. וואי גו טו סליפ נאו? ג'אסט סו מאת'ר דונט סי דה תעודה?

נעמקה19

New member
פיקצ'ר נאמבר ת'ריי

פרום יסטרדיי איבנינג. אני באמצע. מצד אחד דפנה, מצד שני יואב.

clyps

New member
אני.

שם: שיר גיל: 17 מיקום: צורן מסנ': במסרים. אייסי: - משו שלא נשאלתם עד כה בשאלוני המורח ובאלכם לספר לעם?: האם יש לי מפוחית חדשה. כן יש לי מפוחית חדשה. עוד משו: אני יודעת לנגן 'יונתן הקטן','הסימפוניה התשיעית','יש לנו תיש', 'פעמונים' ועוד! עוד אחד: ? טוב די.
משלומכם? טוב תודה הכל טוב? טוב תודה יופיD: עכשיו,כדי שהשרשור הזה יהיה יותר ארוך שימו 3 תמונותשלכם בסדר...

Fuhrer

New member
יש לך פאן על השיער, זה נורא טבעי -

את בטח דוגמנית P:

limors2

Well-known member
פעם אני עונה, ופעם אני סותמת.

שם:ליאורה גיל:17 ועוד 4 שנים מיקום:מול המחשב בחדרי הנמצא בביתי מסנ':במסרים אייסי:299346019 חה אני עדיין זוכרת אותו
וזה אחרי שלא נגעתי בו כ3 שנים. משו שלא נשאלתם עד כה בשאלוני המורח ובאלכם לספר לעם?:מורח?
אממ. לפעמים אני פרפקציוניסטית בצורה מטרידה! עוד משו:בזמן האחרון אני מזמינה בורגרז באר עם אחותי לפחות פעמיים בחודש
מון דיו עוד אחד:החדר שלי מלא אבק. טוב די. משלומכם?אני טיפה רעבה הכל טוב?כן, תודה! יופיD:נפלא!!הנה אני לפני כמה דקות, כשקראתי שאת רוצה 3 תמונות
"3? היא משוגעת?" על כתפי תוכלו לראות את חיית המחמד שלי, יד פלסטיק חסרת שם שמצאתי פעם ברחוב.

limors2

Well-known member
זהו.

גרסה מצויירת, שציירה אריאל המוכשרת! שחייבת לי קומיקס אגב. אריאל. לא שכחתי!

למעלה