הההאאאאאאאאא

הההאאאאאאאאא

הלוואי והיה לי את הכוח להתמיד ולסיים לסדר את החדר
עד שאני מתחילה ויש לי מוטיבציה פתאום יש לי שיעור על כל היום אאההההה

shaiush4

New member
היום שטפתי את כל הדירה...

וזה אחרי שבכלל לא הלכתי ללימודים כי תקעו אותנו בעבודה עד 3 לפנות בוקר, במקום רק עד 1. ולמרבה הפלא אחרי שהתעוררתי ואכלתי משהו ישר התחלתי לנקות, בלי לדחות דברים. למרות שאת החדר שלי אני עדיין לא מצליחה למצוא מוטיבציה לסדר.

דו"ח מצב.

ערימות זבל הוצאו ערימות בגדים קופלו או נזרקו לסל כביסה דברים שהיו מבולגנים לא במקום- עברו להיות "לא במקום" בצורה מסודרת נשאר עוד כמה פריטים קטנים פה ושם, ונראה אם תהיה מוטיבציה להמשיך יום שישי..

shaiush4

New member
../images/Emo45.gif מצבך יותר טוב משלי, זה בטוח...

כל הכבוד!

הו-לא...

כלומר. הו-כן מעורב בהו-לא... שבוע שעבר דיברתי עם ידיד שלי לגבי זה שאולי הוא יבוא לישון אצלי איזה יום אחד, זה בעיקר מה שהניע אותי לסדר כבר את החדר (זה והעובדה שהייתי צריכה כבר להביא פטיש אוויר בשביל לראות את קרקעית החדר) אז יום רביעי היה לי פתאום דחף של מוטיבציה והתחלתי לסדר את החדר, בערב שלחתי לו הודעה שואלת אם התיכנון שהוא יבוא אליי יוצא לפועל או לא, הוא לא ענה ואני איבדתי את פרץ המוטיבציה (כי אמרתי לעצמי שגם ככה אין לי דד-ליין ואני אסיים שבוע הבא או משהו כזה) ואז פתאום הוא שולח לי היום שכן (פה בא ה"הו-כן") היום, כשאני התחלתי לעבוד ב7 בבוקר עד 7 בערב, הלכתי ישון לשעתיים וקמתי שוב לעבוד מ11 בלילה עד 7 בבוקר, ומחר על הבוקר יש לי שיעור עד 2, ואחרי זה ארוחת צהריים משפחתית כזו של שישי, קיצר, ואז אני בטח כבר אקרוס מעייפות וכשאני אקום הוא כבר יהיה צריך להיות אצלי. ככה שאין לי דקה לסיים עם החדר (פה כמו שבטח הבנתים הגיע ה"הו-לא") והוא במצב גרוע ממה שהוא היה בהתחלה.. נראה לי אני פשוט אגרוף הכל לארגזים.. זה "מנקה" תחדר פלאים, אבל אחר כך שאתה צריך משהו.. אוי אוי אוי.

למעלה