ההגרלה למופע במרתף10 התקיימה

matanky

New member
וואי היה ממש כיף...

שילה הזאת בן אדם חמוד =] חח.. ומי שהיה שם וראה ילד עולה על הבמה ולוקח את הפלייליסט
זה הייתי אני
אני לא מעריץ שלה או משהו פשוט הלכתי עם המנהלת של הפורום
אבל זה היה שווה את זה
יש לה קול מדהים!! חח :] לילה טוב לכולם

כמה מושלם.

הופעה ראשונה שלי. אני לא יודעת להסביר כמה התרגשתי.. כי זה היה.. התרגשות עצומה וציפייה ורצון שזה פשוט לא ייגמר. אבל כמו כל דבר טוב, זה נגמר. והיה כל כך טוב.. כל שיר, כל חיוך, כל סיפור, כל "לה לה לה לה". הכל. פלייליסט: פרח קיר בוא כמו אורח אל המחט טוב, תשלח אליי את המטומטמת רק לנו לונדון לעורך התוכנית ["אולי תגלה שאשתך גבר"
] שימו לב מגי תאספי אותי מהרצפה יום אחד גם את תמותי ["יש 2 בחורות בתל אביב שמתגאות שהשיר הזה עליהן. איזה טמטום"] אדם חופשי טוצ'קה אגב, אם למישהי יש את "פרח קיר" או "לעורך התוכנית", אני יותר מאשמח לקבל.
היה מעולה. וגם נעם רותם היה ממש מעולה.

גם אני אשמח מאד לקבל ../images/Emo45.gif.

ואני חייבת לציין שבאמת הייתה הופעה איכותית. וטוצ'קה היה בהחלט אחד הביצועים המרגשים..

tamar35

New member
ממש נהנתי...ואני אשמך..

לקבל את..."פרח קיר" או "לעורך התוכנית"

pishkashit

New member
יא כיף לשמוע :]

אני זוכרת את ההופעה הראשונה שלי...... יהיו עוד הופעות שתלכי אליהן (ואיתי!!)

VengaGirl

New member
פלייליסט מעולה.

[אגב, זה לא בדיוק הסדר שהיה בהופעה.] למרות שהיו כמה דברים שנורא חסרו לי, אני לא יכולה להתלונן על כלום. הביצועים היו שווים את האורך. בעיקר אל המחט.

חמדונה

New member
זהו?

זה קצר ממש. אני לא חושבת שזה היה שווה נסיעה עד לחיפה. נו טוב. במילא לא נסעתי.

../images/Emo45.gif היה כ"כ קצר.

ואני לא נוהגת להגיד את זה על הופעות קצרות, אבל באמת היה שווה את הנסיעה.

מתנות

New member
היה טוב...

לקח לי שנים, אבל סוף סוף הגעתי להופעה. היה קצר, אבל משובח. פרח קיר זה אחד השירים היותר טובים, ואם יש למישהו הקלטה.. אני אשמח.
גם נעם היה מעולה, ציפיתי לשיתוף פעולה (קצרצר), אבל אני לא מתלוננת. קיצר, היה כיף.

למעלה