ההגדה הכי גדולה!!!!!!!!!!!!!

RHCP 182

New member
ההגדה הכי גדולה!!!!!!!!!!!!!

הלהקה: Red Hot Chili Peppers אם מישהו רוצה אני ממליץ לו אל השירים הכי טובים שלהם.

jessy M

New member
לא רוצה להיות קטנונית אבל....

באמת... הגדה זה בפסח אני חושבת שהתכוונת לאגדה

ganooov

New member
אמממ... אמרתי כבר את דעתי ../images/Emo13.gif

על הרד הוט? כמו מטאליקה, נירוונה וגרין דיי - אלה להקות שיהיו בעתיד אגדות. שלא לדבר על זה שהם פאנק, ולא רוק רגיל.

MoonSoFast

New member
מי פאנק?

הרד הוט או מטאליקה וגרין דיי?? אני מקווה שהתכוונת לרד הוט...... שזה היה פעם פאנק-מטאל אהה....... שכחתי להציג את עצמי! אביב, בת 14 .... זהו

ganooov

New member
רד הוט וגרין דיי. ../images/Emo13.gif

והם פאנק רוק רגיל.

Ignition

New member
רד הוט

הם לא נחשבים Pאנק, הם Fאנק .. הם היו Pאנק רק בדיסקים הראשונים שלהם

ganooov

New member
דיברתי על Fאנק כמובן ../images/Emo13.gif.

ואם מישו רוצה - הוא מוזמן להקים פורום "רד הוט צ´ילי פפרז", אני אשמח להמליץ עליו בטופס.

אני ממש ממש מש לא חושבת

שגרין דיי או נירוונה יהיו בעתיד להקות. פשוט כי הם לא מענינים מספיק, לא מחדשים שום דבר, ולא עשו שום דבר משמעותי. נירוונה אולי תהפוך לאגדה רק בגלל הסולן המת שלה. אבל זו דעתי בלבד.

ואם מדברים על רד הוט

במאמר על יהודים שהם אגדות רוק.. כדאי להוסיף גם את הלל סלובק. הוא היה הגיטריסט שלהם.. והוא ישראלי.. והוא מת ממנת יתר... ואני עיינה.:)

ganooov

New member
הם פאנק, ולא אני כתבתי את ../images/Emo13.gif

המאמר, זאת בעיית זכויות יוצרים לדעתי, ואני מדבר על הנושא עם Ynet. אם הם לא יאשרו - נכתוב ביחד אחד משלנו.

אה...

בקשר למי שכתב את המאמר... לא נורא.. סליחה.. :) בקשר לפאנק... הם Pאנק והם Fאנק והם רוק והרבה פעמים גם קראתי שהם מטאל (למרות שאני אף פעם לא מצאתי מטאל בשירים שלהם) וזה מאוד קרוב וכולנו חברים וידה ידה ידה בלה בלה בלה. אה.. לא משנה.

ganooov

New member
הם מעולם לא עשו מטאל. ../images/Emo13.gif

זה לא הסיגנון שלהם, ולא היה. זה סיגנונות שקרובים לרוק, עם מאפיינים דומים, אבל זה לא רוק.

ידוע לי...

שוב, זה משהו שקראתי. פעמים רבות. אני לא מצאתי שום דבר שקשור במטאל בחומר שלהם.

ganooov

New member
או שהתבלבלת פעמים רבות ../images/Emo13.gif

לא קראתי את זה בשום מקום. זה נשמע לי מוזר.

לא התבלבלתי..

והרי ציטוט מכתבה של מוסף גלריה (כן כן! סבתא מספקת הוכחות!:): "חברי הלהקה הם חבורה של ילדי הוליווד שראו הכל, התמכרו לסמים ושבו לחיים, המציאו סגנון מוסיקלי -פאנקי מטאל- (גאד אני גרועה בלכתוב הודעות...) שהם גם יודעים להרפות ממנו במידה, ובלה בלה בלה" והייתה לי עוד כתבה... אבל משום מה אני לא מוצאת אותה ברגעים אלו. זה היה רגע עם סבתא.

ganooov

New member
אז למי שכתב/ה את זה ../images/Emo13.gif

אין הבנה במוזיקה בשיט. ת´נקס סבתא. אני אוהב הוכחות.
.

אוקידוקי

אני מבטיחה שבפעם הבאה שאני אראה את "מיכל פלטי (לונדון)", אני אמסור לה. ומצאתי את הכתבה השניה, אבל שם כתוב שהסגנון שלהם הוא "שילוב של גיטרות לבנות עם קצב שחור", נו זכר למטאל. זה לא ממש משנה, אני לא מבינה בזה כלום... אבל הכותרת היא "הלל סלובק - אגדת רוקנרול".

ganooov

New member
ומיכל הטמבלית היא אנגליה ../images/Emo13.gif

מה שמסביר הכל... אין לה מושג במוזיקה.
.

למעלה