ההבדל הקטן...

ההבדל הקטן...

כשמרגישים כאב שימחה אושר אכזבה.. כשמרגישים אהבה.. זה כבר לא וירטואלי.. זה כבר מציאות.....

mr_lonely

New member
זה יכול להיות גם וירטואלי !

אם עדיין לא פגשו אחד את השני, אין להם צל של מושג איך השני נראה, אין להם ידיעה מה ממה שהוא אומר נכון, זה וירטואלי ! הוא יכול להגיד שהוא יפה, חתיך, עשיר וטוב לב... כל עוד לא נוכחת בזה, זו אהבה וירטואלית ! אהבה...אבל וירטואלית ! אגב, אני מכוער, מבוגר, שמן וקירח....

לדעתי זה אכן

נשאר עדיין בגדר וירטואליות, כל עוד אין מפגש פיזי בין השניים. אך שאלה לי אליכם.... מה קורה אם היתה החלפת תמונות, אז כבר יודעים איך הצד השני נראה...

mr_lonely

New member
תקבלי תמונה של ריצ'ארד גיר

זה אומר משהו...אני עדיין חושב שאי אפשר להשוות הכללים שונים...לפני ואחרי מפגש פנים אל פנים

לא יודעת מה איתכם אבל אצלי זה..

אני התאהבתי באופי שלו..בקול שלו..באישיות שלו שגרמה לי אושר..ואז כבר לא היה משנה איך נראה.. וכשנפגשנו אחרי חצי שנה הלב כבר היה שלו..נשאר רק המגע..ומאז.. כולי שלו...

מיואשת3

New member
../images/Emo5.gif"כולי שלו"

בחיים יותר לא חוזרת על טעות כזו שלו אולי וקצת אבל כולי...בחיים לא

הכוונה קצת אחרת..

כשאומרת כולי שלו מתכוונת שכבר עברה שנה וחצי ואנחנו עם כל מגבלות המציאות עדיין יחד וכן אני שלו..יש לי חיים משלי,חברים משלי משפחה ועוד..אבל הלב שלו..ומבחינתי זה כמו כולי שלו.. אגב לונלי אני גם שמנה זקנה מקומטת עם שיער מדולל ומינוס עצום בבנק.. אז אנחנו מתאימים לא? :)

מיואשת3

New member
רב ,חתונה, צקים..

מוכר לך? נו זה ההוא שמרוב שמברך אותך בערב אחד אתה מתחיל להאמין שכול מה שנשאר בחיים זה רק להושיט יד ולגעת באושר.

mr_lonely

New member
מאיר אריאל, אללה ירחמו שר פעם

לים היא נותנת, לי לא וזה לנו קיץ שלישי כבר לשמש, לחול, רק לי לא והיא עוד עונה לשם תקוה תתארו לכם... אני מוכן לשתוק...רק תגידי

למעלה