ההבדל בין 50+ ל60+?

ינשוף23

New member
ההבדל בין 50+ ל60+?

שלום רב! האם מישהו יודע מה ההבדל,או יותר נכון מה ההטבות הנוספות במעל 60%. אם אתם חושבים שזה נוסח של " צרות של עשירים" אז ממש לא. אני שואל מתוך סקרנות והרצון למידע בלבד!!! בתודה ינשוף.

ינשוף הי, אם אני לא טועה

ויכול להיות שאני טועה: אך לדעתי איין הבדל. אני זוכרת שהעובדת שיקום שלי אמרה לי " ענת כל עוד עברת את ה50+ זה בסדר... תתקנו אותי חברים אם אני טועה!

ominator

New member
ההבדל

ינשוף שלום. די להציץ בחוברת "הלוחם" על מנת ללמוד על מעט מההבדלים הקיימים, וישנם כאלה.אולי ההבדלים לא גדולים אבל הם יכולים להיות משמעותיים. כך למשל : התגמול הבסיסי, גובה תגמול נצרך, עזרת הזולת ועוד. מעבר לכך, וזו הנקודה המשמעותית, תלוי מה הפגימה בגינה ניתנים אחוזי הנכות? באיזה איבר? באיזה סעיף מבחן? זה משנה לקטגוריות נוספות בהן יש הבדל בין 50% ל - 60%. כך למשל ב : מספר ימים בחמי מרפא, בניידות, ברכב הרפואי ועוד.

ינשוף23

New member
דרך אגב...

שלום לך עורך דין עומר יעבץ. יש לי שאלה בקשר לספר שלך, או על מנת לדייק מה תוכנו? האם יש פירוט לגבי ההטבות לכל אחוז ואחוז? אודה לך אם תוכל לפרט? וכמובן איך ניתן לרכוש אותו. בתודה ינשוף!

ominator

New member
אגב הספר

שלום ינשוף. אין בספר פירוט ההטבות לכל אחוז ואחוז, אין זה המבנה של הספר ושאלה כזו אינה ניתנת למענה (שהרי הזכויות תלויות בסוג הנכות - הזכויות לעיוור אינן זהות לזכויות למשותק על אף ששניהם יכולים להיות 100+). בספר מפורטות, כמיטב יכולתנו, הזכויות באופן כללי, על מנת לתת מושג טוב לגבי קיומן, היקפן, הזכאויות ודרכי מימוש (ככל שהדבר נוגע להטבות). את הספר ניתן לרכוש באמצעות הוצאת פרלשטיין-גינוסר (5247359-03) וניתן לקבל מידע לגביו באתר שלנו ברשת.

נצאב

New member
ההבדל בין 49 ל50

אינני יודע , מה ההבדל בין 49 ל 50 מאותם טעמים שציינת?

למעלה