ההבדל בין סקס לאהבה :

ההבדל בין סקס לאהבה :

ההבדל בין סקס לאהבה: גם אתם חושבים שזה אותו הדבר ? , אז זהו שלא. טעות נפוצה בקרב האוהבים והמאוהבים, יש הבדל והוא : לעשות סקס זה במילים אחרות לזיין, אין רגש, אין קירבה, אין הבנה, ובמילים אחרות : לעשות את הצרכים שלנו כבני אדם ( כמו בסרט פורנוגרפי למשל) . לעומת זאת, לעשות אהבה זה בא המילה לאהוב, להביע את האהבה שלנו כלפי בן הזוג שלנו. אז כולנו אוהבים את הסטוץ של הלילה: הולכים למועדון, משתכרים, מזיינים וכלום לא קרה. אז אנא אל תשתמשו במילים "לעשות אהבה" כשאתם מתכוונים לסקס :0) אוהבת את כולם מיכל =) ואם אתם רוצים להעליב אותי כמו גו´ל אז תחסכו לעצמכם השקעה וזמן בלהגיב :(

אגב....

המשפט האחרון היה - לפחות במחלקה שלי...
ומה שרציתי לומר לך כעת זה: לכי וקיראי את הקוף העירום של ג´ראלד דארל.

"הקוף העירום" הוא של דסמונד מוריס.

ואני חושב שדווקא ספר ההמשך "גן-החיות האנושי" שופך קצת יותר אור רלוונטי על המין בחברה שלנו. (בעצם, אני כבר לא בטוח, יכול להיות שאני מבלבל בין החומר שמציגים שני הספרים).

jewel666

New member
...................

הגדרתי לדברים שלך: סקס: הוצאת הורומונים פשוטה, זיון, אין רגשות רק משיכה מינית. לעשות אהבה: סקס עם מישהו אשר גם נמשכים אליו מינית וגם נפשית. דבר שהופך את הסקס לרומנטי ובעל משמעות רגשית וכן זה כבר "לעשות אהבה" ולא רק סקס. ממני ג´ול

Hell is beige

New member
סקס

כל אחד מתייחס אליו אחרת בשביל כמה אנשים הוא סתם תענוג זול בשביל אחרים, שאני נמנה ביניהם בגאון, סקס הוא רק תוספת מאוווד כיפית למערכת יחסים טובה.

^^flower^^

New member
סקס

לעשות אהבה עם אדם שאוהבים זה אומר שלהגיע עם אותו אדם למקום מדהים! לתחושה מדהימה ששניכם "עזרתם" אחד לשני (או לעצמכם...) להגיע אליה!! המקום הכי יפה שתגיעו אליו אי פעם ביחד.....

דז

New member
סקס זה סקס

אבל מה זה משיכה נפשית , אני נמשכת נפשית לידידים שלי , מה ההבדל , איתם אני לא אעשה כלום , למה ? . מה זה משיכה נפשית רומנטית , זה בכלל קיים?

^^flower^^

New member
את יכולה

אם את נמשכת לידידם או ידידות את יכולה לעשות איתם דברים!! אני לא מכירה את המושג "משיכה נפשית" (אני לא בטוחה אם יש אותו...) אבל זה נשמע לי שאת נמשכת/אוהבת את האופי של הידידים, את מעריכה אותם ואוהבת להיות איתם ולהקשיב להם, את נמשכת למי שהם, לאופי ולאישיות ולא מבחינה גופנית!! בכל מקרה אני בגישה של - אהבה חופשית!!! אם כולם היו ביו-סקסואל כל העולם היה יפה יותר :))

r_yuvali

New member
לעשות אהבה....

אולי הגיע הזמן לשנות את המושג "לעשות אהבה". כי אהבה, בדרך כלל, כבר קיימת. אני הייתי מציע את המושג "להעצים אהבה", כי באמצעות הקשר הבלתי אמצעי בין שני פרטים אוהבים, הולכת ומתגברת האהבה השרויה ביניהם. והמילה "לעשות" מתקשרת יותר מדי לאקט הפיזי עצמו - עושים משהו, ולי נראה כי הייחודי מצוי במימד הרוחני, ולא במימד הגשמי. והקושי - הצורך לשנות את המונח "מעשה אהבה" הכה יפה. כי "העצמת אהבה" נשמע הרבה פחות טוב...ואולי בכל זאת..."לעשות אהבה"...אשמח לשמוע התייחסויות

more

New member
סקס חופשי

העיקר שהסקס טוב, אם לא אז גם האהבה לא משהו.

ההבדל

תראי מיכל אצל כל אחד זה שונה יש כאלה שאצלם סקס ואהבה זה דברים בלתי נפרדים ואם אין אחד אז גם אין תשני זה עובד לשני הכיוונים 1. עושים סקס רק עם מישאוהבים 2. אוהבים רק את מישעושים איתו סקס כל אחד מקבל את המושגים האלה אחרת וזה כבר תלוי באד עצמו מסכימים איתי

r_yuvali

New member
האם חשבתם פעם..

האם חשבתם פעם על המושג לעשות אהבה? אז אתמול כתבתי שהמושג הזה בעייתי, ויש להשתמש במינוח אחר - אולי להעצים אהבה. הקושי שלי היה עם המושג "מעשה אהבה" - ביטוי יפה ומתאים. בערב חשבתי שוב על הסוגיה ולדעתי יש שני מובנים שונים למונח "מעשה אהבה" ו"לעשות אהבה". מעשה אהבה הוא מושג נכון - מעשה שהאהבה עושה. לעשות אהבה הוא מושג לא מתאים - לא עושים אהבה. האהבה היא זו שעושה. מה דעתכם?

^^flower^^

New member
אני מסכימה איתך!!!

גם לי הביטוי "לעשות אהבה" הפריע!! כי אנחנו לא עושים את האהבה היא הזאת שעושה הכל!! מחשבה יפה!

למעלה