הדר גנים

נטע81

New member
הדר גנים

איך השכונה ?? איזה רחובות כדאי לחפש בהם דירה ? מישהו מכיר דירות למכירה ? תודה.

יעל663

New member
היי נטע

הדר גנים היא שכונה חדשה יחסית וממבט חיצוני נראת טוב מאוד- בתים חדשים, פארקים, איכות חיים. אבל היא קרובה לשכונות לא טובות כמו פג'ה ועמישב מה שגורם לערך שלה להיות מאוד נמוך- ולדירות שלה להיות יחסית זולות מאוד לאיזורים אחרים בעיר. אם את מעונינת להתייעץ לגבי שכונות נוספות את מוזמנת לפנות אלי בפרטי( למרות גילי הצעיר יש לי קצת נסיון בנושא) :) תודה יעל

haimwe

New member
ידע כללי....

הדר גנים היא לא שכונה כזאת חדשה... זה נכון יש שמה איזורים חדשים אבל השכונה עצמה קיימת כבר איזה 14 15 שנה... אני יודע כי אני גר בה... דבר שני, הערך של הדירות ממש לא יורד הוא דווקא די גבוה יחסית ופג'ה בכלל לא קשורה לשכונה... דבר שלישי, עמישב היא שכונה די מדכאת בגלל כל הערסים שנמצאים שם והם אולי בעצם אלה שדי הורסים את הדר גנים.... עמישב היא בעצם הבעיה היחידה פה...

יעל663

New member
פג'ה לא קשורה לשכונה?

אם עוברים את הכביש מגיעים לפג'ה.... זה ממש מול. ועוד דבר השכונה הופכת להיות מאוד דתית שהמון משפחות דתיות נכנסות לשכונה. לא יודעת- אני חושבת שאפשר למצוא במחירים האלה מקומות יותר טובים בעיר כמו עין גנים, אם המושבות,איזור בית חולים השרון-סוף רוטשילד,קניון סירקין אפילו וכו'. כמובן שיש שכונות הרבה יותר טובות אבל המחירים בהתאם.

יעל663

New member
אבל במחשבה שניה...

זאת שכונה קצת מרוחקת מהעיר( שזה יתרון), בתים יפים, פארקים, בתי ספר, חטיבות- ברנר, פיינשטיין, תיכונים-גולדה, עמל א,המון תחבורה ציבורית. אולי במחשבה שניה אם לא מפריע לכם שיש שכונה כמו עמישב ליד... אז אולי זה מתאים?

מיכמיך3

New member
הדר גנים

זאת שכונה סבבה לגמרי למרות שאני לא גרה בהדר גנים ואני לא יכולה לספר יותר מדי. יצא לי לבקר כמה וכמה פעמים בהדר גנים כי חברה שלי גרה שם.

אני גרה שם השכונה טובה מאווד!!

תחפשי דירות בשכונות שלא קורובות לעמישב ובכלל התושבים של עמישב לא מטרידים אף אחד.. תחפשי באיזור מנחם בגין בווילות החדשות ליד יהודה הנשיא.. תלוי מה את מחפשת וילה בית פרטי או קומות..

למעלה