הדר בוכה מתוך שינה - מישהו יודע על

הדר בוכה מתוך שינה - מישהו יודע על

מה זה מעיד. לפעמים בכי רציני ולפעמים רק כמה התייפחויות וכשאני ניגשת אני רואה שהוא בוכה מתוך שינה ונותנת לו מוצץ והוא נרגע. לפעמים הוא כנראה בסוף מחזור של שינה ואז במעבר ממחזור שינה אחד לשינה הוא זז במיטה (לפעמים אף מתיישב) ובוכה חצי מתוך שינה, חצי ער ושוב מוצץ והוא נרדם. השאלה היא למה הוא בוכה? משהו מציק לו? זה קורה כמעט כל ערב/לילה, מספר פעמים בלילה.

גם לנו זה קרה

תקופה מסויימת והפסיק לפעמים רק בשלב היקיצה אני מניח שגם תינוקות נושאים לשנתם את עומס היום זה נורא מתסכל כי אי אפשר אפילו לדובב אז לעזור לא עזרתי, אני יודע רק הזדהות לפחות ליאור

גם אלה בוכה מתוך שינה, בכי עז וקורע

לב. וממש כמו הדר, היא מתיישבת במיטה, מתוך שינה ובוכה. בהתחלה נבהלנו, ניסינו להעיר אותה אבל היא לא היתה מתעוררת. היום אנחנו נותנים לה מוצץ (לפעמים היא עם מוצץ), משכיבים אותה שוב, מלטפים אותה וטופחים לה על הגב, והיא נרדמת שוב. כשהיא היתה מצוננת, הרופא אמר שכנראה הנוזלי מגיעים לאזניים בלילה בשכיבה וזה כואב לה מאוד. שמנו לה אוטידין ונתנו 5CC אקמולי לפני השינה וזה עזר. לאחרונה גילינו שהיא בוכה מרעב. בחודש וחצי האחרונים היא מתעוררת בבכי עז בדיוק בשעה 01:30. אנחנו מביאים לה בקבוק למיטה, היא אוכלת וחוזרת לישון עד הבוקר. אולי גם הדר רעב? הוא מצונן? אולי האוזניים?

זה כבר הרבה זמן, אז זה לא אזניים

ולדעתי הוא לא רעב, כי כשהוא רעב הוא מתעורר ודורש אוכל. כאילו הוא חולם חלום רע...מצד שני אם משהו פיזי מציק לו הייתי רוצה לפתור את זה

היה לי את זה עם יובל במשך תקופה

ארוכה וזה פתאום נפסק. עד היום אין לי הסבר ללמה ומדוע. הוא היה פורץ בצווחות ושאגות אימים, בוכה נורא (הוא אף פעם לא בכה ככה כשהיה ער) ונרגע רק עם מגע שלי (הכי טוב על הידיים).

מיכל - בדיוק היה על זה שירשור אתמול

ב"להיות הורים". גם לנו זה היה קורה, וכל מה שהיינו יכולים לעשות זה לגשת, ללטף ולהרגיע ולחכות שיגמר.

yaelhul

New member
גם לנו זה קורה עם יובל ועומר

כמעט מדי לילה. בד"כ מדובר בכאב: גזים או גרפס שהם צריכים לשחרר, ואח"כ חוזרים לישון. לגבי הדר - אולי משהו כואב לו? כל כך קשה התקופה הזאת שהם עדיין לא יודעים להסביר את עצמם...
יעל

האם עברו עליו איזה שהם שינויים?

לדוגמא, כשאבא של ענבל היה במילואים במשך 5 שבועות, היו כ-3 שבועות שענבל היתה מתעוררת בבכי קורע לב, בערך כל שעה. היא לא ממש היתה ערה, היא פשוט היתה צריכה להרגיש את הנוכחות שלי. הייתי באה, מרגיעה, מלטפת, נותנת מים (מוצץ היא לא לוקחת) והיא היתה נרדמת. אחת מתוך הפעמים זה היה גם רעב והיא קיבלה בקבוק. אחרי שהוא חזר ממיל´ זה נמשך עוד כמה ימים וזה הפסיק. רחל

ריטה1

New member
גם אנחנו בעניין

בהתחלה חשבתי שזה בגלל המחלה, אבל עכשיו היא מרגישה כבר הרבה יותר טוב, מתעוררת בבכי נוראי, מוצץ בד"כ פותר את הבעיה, אבל היום למשל היא לא נרגעה עד שלא לקחתי אותה על הידיים והרדמתי אותה על הידיים. כנראה שזו איזו תק´ שהם עוברים.

1ענבל

New member
גם לנו זה קורה...כל לילה

יובל נורא בוכה מתוך שינה, לפעמים היא בלי מוצץ אז כשאנחנו נותנים לה מוצץ זה מרגיע אותה, ולפעמים היא עם מוצץ ובכל זאת בוכה. חשבנו שזה אולי אוזניים, אבל הרופא אמר שבכל תקין, אז כל עוד הכל תקין אני חושבת שזה בטח חלום, (גם תינוקות חולמים?) ענבל

מיכל, זה קרה לנו הרבה.

אין לי מושג למה זה קורה, אולי הוא חולם חלומות רעים,אולי זה קשור לבשלות מערכת העצבים ואולי הוא מבשל משהו (שיניים?). לא הצלחתי לפענח את התעלומה אצל זיו.

קורה לנו בדיוק אותו הדבר.

לפעמים גיא פשוט צמא ואז הוא שותה (אני מציעה לו רק כשהוא פוקח את העיניים), אבל אם זה מתוך שינה, אז אני מלטפת לו את הראש או טופחת לו קלות על התוסיק עם מוצץ וחיתול על הפנים והוא נרגע. כנראה הם בודקים שאנחנו בסביבה.

למעלה