לאור מה שקורה לאחרונה, מה שאנחנו שומעים בתקשורת, קוראים בעיתונות, אז אתם בעד או נגד הדרת נשים? או בשפה אחרת: האם ניתן לחיות בדו קיום? האם ניתן להמשיך בסגנון של חיה ותן לחיות, בלי שנפריע האחד לשני? או בקיצור, יש פתרון או אין?
דו קיום יהיה אבל תלוי עם מי.....יש המון שובזינם חרדי שתמיד יחפשו אישורים מהתורה(מסלפים את התורה) לכל הדעות האפלות שלהם... אני בעד וגם נגד,אני בעד שוויון על בסיס הגיוני...ונגד העניין שלחייב גברים לשמוע קול אישה נגד רצונם.. בעד המחאה על הגברים שכולאים את הנשים בבית נגד רצונה ולא נותנים לה את החופש שהיא צריכה...(למשל שמעתי על אישה שרצתה ללכת לשיעור תורה ובעלה אסר עליה לצאת מהבית כי התעצל לשמור על הילדים!) ויש כאלה בכל מגזר...גם אצל הלא דתיים! איך אומרים?תנו לנו לחיות חופשיות ומאושרות בגבולות התורה וההלכה
שדיברתי על גבול ההגיון ואת סוג החולים שמוצאים סימוכין מההלכה על מעשים שלא יעשו הכרתי לצערי מקרוב וברור שאין לחייב גבר לשמוע קול אישה אבל מלשמוע קול שה ועד לירוק על ילדה בת שמונה הדרך ארוכה או כמו הדוגמה שהעלית זה זה נורא אני בעד תנו לחיות חיות
אם המצב היה כזה....שהייתם לומדים תורה24 שעות...... הנה כמו שאמרתי מסלפים את התורה.....וזה את הדוגמאות! הוא יכול ללמוד תורה וגם לשמור על הילדים!גם האישה צריכה מטען רוחני ולצאת!כדי שיהיה לה כוח לחנך את ילדיה!