הדרת נשים

הדרת נשים

אחחחחח איזה נושא מגניב

הדרת נשים או העצמת נשים?

לאור מה שקורה לאחרונה, מה שאנחנו שומעים בתקשורת, קוראים בעיתונות, אז אתם בעד או נגד הדרת נשים? או בשפה אחרת: האם ניתן לחיות בדו קיום? האם ניתן להמשיך בסגנון של חיה ותן לחיות, בלי שנפריע האחד לשני? או בקיצור, יש פתרון או אין?

חחחחחחחחחח

דו קיום יהיה אבל תלוי עם מי.....יש המון שובזינם חרדי שתמיד יחפשו אישורים מהתורה(מסלפים את התורה) לכל הדעות האפלות שלהם... אני בעד וגם נגד,אני בעד שוויון על בסיס הגיוני...ונגד העניין שלחייב גברים לשמוע קול אישה נגד רצונם.. בעד המחאה על הגברים שכולאים את הנשים בבית נגד רצונה ולא נותנים לה את החופש שהיא צריכה...(למשל שמעתי על אישה שרצתה ללכת לשיעור תורה ובעלה אסר עליה לצאת מהבית כי התעצל לשמור על הילדים!) ויש כאלה בכל מגזר...גם אצל הלא דתיים! איך אומרים?תנו לנו לחיות חופשיות ומאושרות בגבולות התורה וההלכה

ברור

שדיברתי על גבול ההגיון ואת סוג החולים שמוצאים סימוכין מההלכה על מעשים שלא יעשו הכרתי לצערי מקרוב וברור שאין לחייב גבר לשמוע קול אישה אבל מלשמוע קול שה ועד לירוק על ילדה בת שמונה הדרך ארוכה או כמו הדוגמה שהעלית זה זה נורא אני בעד תנו לחיות חיות
כמו שכתבת, חופשיות ומאושרות בגבולות התורה וההלכה

קליט

New member
חתיכת הרוק הכי ידוע בארץ . . נמאס כבר עם הנושא הזה

שדשים בו חודשים .

הדוגמה שהיא נתנה

זה לא על עצם ללכת ללמוד תורה אלא על היציאה מהבית שתאפשר לאישה להתאוורר אל תהיה קטנוני

שםאנילא

New member
בגלל זה יש חלון...מיס...אני מחכה לתשובה

היא הביאה דוגמא ספציפית אז תני לה את הזכות לענות

שםאנילא

New member
החלון היה בציניות...לקחת את זה קשה מדי...ואני

עדיין מחכה לתשובה ממיס החמקנית...

אמן

אם המצב היה כזה....שהייתם לומדים תורה24 שעות...... הנה כמו שאמרתי מסלפים את התורה.....וזה את הדוגמאות! הוא יכול ללמוד תורה וגם לשמור על הילדים!גם האישה צריכה מטען רוחני ולצאת!כדי שיהיה לה כוח לחנך את ילדיה!

שםאנילא

New member
אוי ואבוי...את לא אמורה לעשות זאת לפני החתונה

???? כאילו מה עשית עד עכשיו?? כייפת??? את חושבת להתחתן ורק אז ללמוד על חינוך ילדים....???

למעלה