הדררררר ?

צ´מעי קטע....

מקודם נכנסתי לצ´אט... אז איזה מישהו ניכנס אליי לפרטי.. חחחח ואומר לי: "אני לובש גרביונים ועומד לי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני ניכנסתי לאטרף של צחוק!!!! עד עכשיו אני צוחקת חחחחח

חחחח בטעות נכנסתי לחדר: בת מחפשת בת

אז איזה מישהי סיפרה בדיחה.. טוב אני צחקתי אז פתאום היא באה לי ביציאה כזאת: "מה את צוחקת???? תתפשטי!!! (ניבהלתייייי!!!! חחחח) טוב אחרי כמה שניות היא אומרת לי... מה את מתפשטת ??? תתלבשי!!!! מפחיד הא ?? אני חייבת לציין שיש לנו המון אנשים מפותחים שיכלית בארץ... קחי למשל את האורחים של קיציס.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מה ´כפת לי אותי זה מצחיק אז למה לא להנות מזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככל שהשעה יותר מאוחרת ככה אני יותר מפחידה... חחחחחחחחח אל תתייחסי..

חח יש לך גם איזה "חוויות" מוזרות לס

פר לי ???? או שרק הדברים המאוווווד מוזרים ומפחידים יש לציין קורים רק לי ?? האם זה ייתכן ??

hadarosh16

New member
חחחחחחחחח האמת שלא........

חוץ מזה שלפני כמה דקות היה נדמה לי שמישהו מסתובב בבית שלי... בסוף מסתבר שלא.... חוץ מזה כלום...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהה אגב זאת הייתי אני... השאלתי ממך את העיתון (לנו אין תקציב)...אז היתגנבתי לבית שלך הייתי צריכה דחוף את העיתון כי הייתי צריכה ל-***** וזה לא כייף ככה סתם לשבת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתקווה שהבנת...

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה?!?! להתגנב לבתים של אחרים??????? בואי לפה אני אתפוס אותך!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תיזהרי!!!!!!!!!! LOVE YOU.. הדרו´ש... איבו הכוסון ומעיין לא!!!!!!!! חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח אחחחח הבטןןןןןןןןןןןן

הממ... זה לא בדיוק להיתגנב... בואי ניקרא לזה.. ממממ... להיכנס בלי שהמארח יודע...? עוד פעם את רוצה ל-תפוס אותי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אבל אבל אבל למההההההההההההההההההההההה? חחחחחחחחח הפעם אין סיכוי שתתפסי אותי.. הבנתי שלהתחבא מתחת לניאגרה זה לא מקום כל כך טובב... חיחיחיחיחי איבו הכוסון ומעיין לא הא???? וואלה צודקת... אני לא כוסון... אני כ-ו-ס-ו-נ-י-ת

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק אל תחשבי על זה שאני לא אתפוס אותך!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נו אולי בעצם כן אבל לכי תדעי!!!!!!! חחחחחחחחח ומה זה להיכנס בלי שהמארח מרשה???????? חחחחחחחחחחחחח שטויות! או שלא....... לילה טוב.....(עדיין לא הולכת).... LOVE YOU...... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!! ומעיין עדיין לא!!!!!!!!!!!! אל תתחילי איתי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחחחחחח הגבותתתת

ואני ??? חושבת ??? ממתי ???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא סתם... אני לא אמרתי: להיכנס בלי שהמארח מרשה... אמרתי להיכנס בלי שהמארח יודע.... זה כבר נישמע יותר מכובד.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אמרתי עכשיו מכובד?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלקקקקקקקקקקקקק (הגזמתי קצת עם הקטע של הצחוק לא ? חחחחחחחח)... חחחחחחחח מעיין עדיין לא??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה טובבבבב אהבתי!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחלילה שאני אנסה להתחיל איתך ? חס וחלילה חלילה וחססססס אגב חס-הוא האחיין שלי...

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את מחורפנת!!!!!!!!!!!!!! בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף
חחחחחחחחחחחחח לא מצאתי פרצוף יותר דומה מזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו נדבקתי ממך בצחוק!!!!!!! טוב טוב אני מפסיקה! ואגב בשבילי זה אותו דבר בנושא של המארח!!!!!!!! אבל שיהיה... LOVE YOU....
חחחחחחח קבלי חיבוק!!!!!... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח אחחחחח ה-בית השחי

חחחח הגזמתי קצת הא? (קצת הרבה)... ואני מחורפנת?? עוד בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף??? נו דיי.... תמשיכי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה אמרו לי שיש לי צחוק מדבק....אפילו אני נידבקת ממני... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח רואה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקשר למארח.....בואי נעיר אותו מהדירה וזהו... חחחחחחחח TE AMO (C) כל הזכויות שמורות ל- בוריס הבן של ה-ריס ריס ריס ריס חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה