דיווח מחנות CNV - הדרקונים נחטפים !
הי, ביליתי היום בשעות הערב בחנות CNV שבת"א. הגעתי בעקבות הגעתו של משלוח חדש של קומיקס ומה שיותר עניין אותי - סידרה 1 של הדרקונים של McFarlane. כפי שכתבתי הסידרה זוכה לשבחים ונחטפת מהמדפים בארה"ב תוך קבלת ביקורות חיוביות ביותר מקהילת אספני ה-AF. מיד עם הדעת המשלוח בעיכוב קל היום "שיריינתי" לי בטלפון את ה- Deluxe Boxed Set של ה-Berserker Dragon נגד האביר בשריון הרכוב על סוס שעקב גודלו הגיע רק אחד כזה ולא שמחתי על יכולתם של דני ויובל לעמוד בלחץ הלקוחות שינסו לחלץ מידיהם את ה-BOXED SET והגעתי בעצמי לחנות. מה אומר ומה אגיד - הדרקונים נחטפים כמו לחמניות ! תוך שאני מדרבן קונים ומתגאה ב"סחורה" הטריה שהגיעה נרכשו לא פחות מ-5 דרקונים (6 אם כוללים אותי) וזה השלל שהייתי עד לרכישתו: אישה שהתלבטה ורכשה בנוסף לעשרות חוברות קומיקס גם את דרקון המים המקסים. זוג שהגבר רכש את ה-ETERNAL CLAN - המכונה על-ידי "התרנגול" ופריק חביב מלא קעקועים שהגיע לקראת 8 בערב ורכש 3 (!) דרקונים: "תרנגול", קומודו ו-FIRE והבטיח לחזור מחר לקחת את 2 הנותרים. בחנתי את כל ה-6 דרך האריזות ואלה רשמי הראשוניים: ובכן, כמו תמיד מראה עניים עדיף על כל התמונות באינטרנט, כשאתה רואה את הדמות במציאות ואפילו דרך האריזה, אתה מתרשם אחרת לגמרי ורואה פרטים שנעלמים בתמונות. אז הנה התרשמות קצרצרה: Water Clan: מרשים, עבודת פיסול יפיפיה במיוחד השקיפות בכנפיים. תנוחת הגוף הכפוף די מגבילה ובגלל אורכו הוא מגיע כשהזנב לא מורכב וכשמחברים אותו לפי התמונות רואים את קו "התפר". אחד מהטובים לדעתי אבל אין לו משהו שמושך אותך חזק במיוחד - ציון 4 מתוך 5 Fire Clan הדרקון הלבן עם הגוף החתולי - פנים מאוד משכנעות אבל תנוחת הצוואר המוטה לאחרור לא מצאה חן בעיני ובשילוב עם הכנפיים המיניאטוריות שלו שנראות מנוונות,לא עשה לי את זה בכלל - ציון 2.5 מתוך 5 Sorcerer Clan - מרשים - צבעי האדום כתום שלו מיוחדים ובעל מראי Devil/Demon - כדור ה"בדולח" שלו עכור ומגוחך ומהווה אכזבה רצינית לעומת התמונות המקדימות שבהן נראה הכדור כגולה אדומה מדהימה. גוף הדרקון נראה אנושי משהו - יש שיאהבו אותו כך ויש שלא - ציון 3 מתוך 5 Eternal Clan - המכונה "התרנגול" - נראה מאוד מבטיח בתמונות ומעט איכזב במציאות. הדרקון ניצב על מבנה אבן מעגלי בתנוחה המזכירה תרנגול זקוף , יש לו חזה נפוח והוא באמת נראה כמו עוף. מלבד זאת כנפיו מקופלות. יושב עליו אביר רוכב המחזיק בו במושכות. מרשים, מיוחד - אם לא היה דומה כ"כ לעוף היה מקבל 4 - ציון 3.5 מתוך 5 Komnodo Clan - מדהים ! דרקון זועם שיש לו מאפיין שאין לשאר ועושה לי את כל ההבדל - פה פעור לרווחה החושף שיניים ולשון סגולה - מאפיין פיסולי מורכב שאים באחרים (חוץ מה-Deluxe Boxed Set שלי). יש לו את הכנפיים הכי מרשימות - שקופות ודמויות קרום של עטלף עם צביעה משגעת וזיזים משכנעים. הפה הפעור נראה מאיים ותוקפני - כך לדעתי נראה דרקון ! ציון 5 מתוך 5 לגבי ה-Deluxe Box Set - הוא גדול יותר מהאחרים ובעל מוטת כנף ענקית בהשוואה לאחרים. איכות ודיוק הצביעה בינונית+ , ההעמדה עם האביר נחמדה אבל להבות האש היוצאות מפיו אינן משכנעות כ"כ. בסה"כ 4- מתוך 5 ובעיקר בזכות הגודל - אם היה בגודל רגיל היה מקבל 3 מתוך 5 בקיצור מדובר בסידרה מאוד מוצלחת שהפתיעה גם אותי במהירות שבה היא נחטפת - כנראה שיש בדמות הדרקון משיכה לסוגים רבים של אנשים - גם כאלה שאינם מכורים לקומיקס, ל-AF או ל-D&D - הדמויות פשוט משכנעות, מיוחדות ומתומחרות היטב - 85 ש"ח עבור דרקון רגיל ב-CNV , זול כפי שצפיתי מקומיקאשה שם תידרש לשלם 90ש"ח רק למנויים - קונים רגילים ישלמו כ-100 ש"ח. לא נותרו עוד הרבה אז למי שמתלבט - רוצו לפני שהם נחטפים ונעלמים - לדעתי תוך יומיים המדפים יהיו נקיים