הדרמה- הסימן השני

הדרמה- הסימן השני

כהמשך לחמשת הסימנים שגורמים לנו להיות מוכנים לעידן הבא-
דרמות שליטה והוצאת אנרגיה

דרמות שליטה, הם מאפייני התנהגות הקיימים בנו ואשר אנו מפעילים שלא במודע כדי להרגיש חזקים יותר מהאדם לפנינו ובלי לדעת להוסיף כוח לאנרגיה שלנו.
אנשים נוהגים בדרך כלל להפוך כל מפגש לתחרות על אנרגיה- אחד מתרוקן והשני מתמלא.
בד"כ פיתחנו את דרמות השליטה שלנו כתוצאה מהדינמיקה עם הורינו.
את הדרמות אותן אימצנו לעצמנו אנו מיישמים במגעינו עם אנשים כאשר יש לנו דרמת שליטה מאפיינת אך לפעמים אנו משנים אותה בהתאם לצורך.

ישנם 4 סוגי דרמות שליטה:

דרמת המאיים
מפחיד את זה שמולו, הופך אותו לחלש ובכך לוקח ממנו אנרגיה.

דרמת המתחקר
האדם הפולש לפרטיות האחר, שואל שאלות ,נכנס לנשמה, יותר ממה שהשני מעוניין לשתף.
בכך, המתחקר מתמלא באנרגיה של בן שיחו ואילו השני מרגיש מרוקן וחשוף.

דרמת המרוחק
גורם לאדם מולו תחושה שכל מידע עליו צריך להוציא במאמץ, עם הרבה שאלות, בכך הוא מתיש את האדם מולו ומתמלא באנרגיה ובכוח.

דרמת המסכן
האדם שזקוק כל הזמן לתשומת לב, שתמיד מרגיש שהוא הכי מקופח, ובכך בעצם גורם לכולם להתמקד בו ולמלא אותו באנרגיה.

האפשרות הטובה ביותר לתקשר בין אנשים היא להבין שאין צורך לקחת אנרגיה מאדם אחר כדי להרגיש מלאים, להעביר למודע את דרמת השליטה שלנו ושל האחר ולהפסיק להשתמש בה. כאשר אנו לא משתתפים בדרמה של השני אלא משקפים לו אותה, בלי לשפוט ובלי לבקר אלא מתוך אהבה אמיתית ורצון לעזור האדם השני יקלוט את הדבר ירגיש את האנרגיה זורמת ויפסיק להשתמש בדרמת השליטה שלו.

אם נשלח לאדם מולנו אנרגיה של אהבה, תשומת לב אמיתית וקבלה ללא תנאי, נמלא אותו באנרגיה בלי להתרוקן בעצמנו.

תפו יקירתי

אני כתבתי זאת מתוך דברים שלמדתי וקראתי

NlNין lcNlc

New member
וואו.... מרתק

מנסה לחשוב מול עצמי, למי אני 'נותנת' את האנרגיה שלי. מסתבר לי שאני כמעט כבר לא 'נותנת', אולי לפעמים ביני לבין בן זוגי.; אבל מרגישה שזה הולך ופוחת בגלל המודעות שלי... מצד שני.. ענין השיקוף מתחבר לי לילדים שלי. להם אני משקפת נהדר.
מעניין...

הידעת

שאם את שולחת אנרגיית אהבה , ואת לא נקיה מבאגים של דרמה ,
או שלל רגשות ומחשבות אחירות המלוות את הסייקי שלך הרוחני , כל הסלט
עם הבאגים התקלות והחטאים גם עובר לזולת עם ההקרנה .
ואז האנרגיה הממלאת את הזולת יש בה תחלואים ,
אז את מפשטת את העניין , ובוא כמו וירוס (התחלואים העצמיים)נדביק את כולם תוך כדי שליחת אנרגיה .
דרמת שליטה היא חלק ממערכת החיסון שלך המביאה לידי ביטוי ערכים של ארבע רמות מיתוך 7 שבגוף .
ולכן אסור לשלוח תינוקות לגן ילדים לפני גיל 3 , כי מערך החיסון של הילד עדיין לא ק'בל ש' , או ערך מרחבי עצמאי .
בו יש לו מעטה מגן בו הוא יכול לפרוח ללא הפרעות , ואכן כל ילד הנשלח לגן ילדים טרם גיל 3 , חווה ים של מחלות
רק מהדרמת שליטה של הילדים האחירים בגן , והאיש המערבי החסר מסורת וידע של הסבתא יפטור זאת ב-"אה זה מחלות ילדים" .
כמו שילד צריך אנרגיה זכרית לידו שמערכת החיסון שלו תהיה יותר חזקה וצריך הנקה עד גיל 3 .(מה נקרא יגמול אברהם את יצחק בגיל 3).
במשך החיים הדרמה היא חלק מפעולת הרצוא ושוב וכמה אני שולח וחוזר אלי מהאנרגיה שלי , הזולת לא לוקח הוא מקבל השראה ואתה לא מתרוקן ,
אבל אולי אתה לא ממוקד והחוזר אליך משלך לא מגיע לכתובת היחסית ב-4 רמות מיתוך ה-7 .
יעני צמצמם הקבלה חזרה שלך מקבל רק מהרמה ה-6/7 , ולא מקבל חזרה את 4/5 ואז אתה מרגיש מרוקן , ואם זה בשליטה אצלך צמצם הקבלה של החוזר
אז אין אף פעם נפילות אנרגיה , זה חלק ממה שהנשמה באה ללמוד כמו איך אוכלים וגודלים , שליטה על החוזר של עצמך למרות הזולת .
רעיון הדרמות הוא תרגום של ערך פנים חוץ לשפה שחילוני ילמד בשפתו תהליכים של יהדות .
דוד

תוספת

ילד עד גיל 3 , צריך זכר באונו ובריא שיהיה לידו לפחות 1/4 שעה ביום במרחק של עד חצי מטר ,
ורצוי שירים את הילד מעל ראשו בעדינות , שהילד בדרמה מושך את התבנית הרוחנית החזקה
שעוזרת לחיזוקו והתפתחותו ונותנת לו תשתית רוחנית תקינה + מאורי אש ,ממנה הילד מושך לגדילה תקינה ,
וממלא באורו את התבניות שהוא מושך ,מה שאשה לא יכולה לתת באופן מספק .
ובל נשכח הנקה עד גיל 3 .
ועכשיו נעביר ידע קבלי של הסבתא .
רחם האם , מציינת את: ר- הירידה המטאפיזית של ההשתלשלות , ח- היבט שמעצב את מרחב המציאות , ם- שלו מרחביים יחסיים .
ואז תינוק ברחם אימו מקבל תזונה מהאם התואמת את פעילותו בעיצוב מרחב המציאות והפעילות שלו ,
מה שממשיך אחרי שהוא נולד בחלב האם ,
חלב אם - ח- אותו עיצוב מרחב המציאות , שבו האור הפנימי של הלב מאיר את המרחב , ולו א- שדה פעילות של ם- מרחבים יחסיים ,
דהיינו חלב האם מייצר אנרגיית לב וכוח פעיל בשדה המציאות התואמת את מרחב המציאות הנוצרת היחסית לילד ,
ואז הילד צריך אנרגיה זו , בעולם שדה המילים היחסי , שעושה 3 סיבובים דהיינו 3 שנים ,
דהיינו :י-ביחסיות , ג- המתגבר ביחסי הוא ערך של שלוש שנים , + מל- חיתוך האור או המילים של מרחב המציאות היחסית של הילד ,יחד= יגמל .
וזה = ל- 50 שנה של אנרגיית מצוות אצל אחד שלא גמלו אותו בגיל 3 מלהיניק .
אז תתחילו בדרמה בין אם לילד , שזה בתוך גוף האשה .
דוד

אם נשלח = אם נדבר איתו או נהיה חברים שלו.

יותר מידגי "זימונים" ו"דרמות" - שלא קשורות בכלל לרוחניות - אולי למיסטיקה.

כשמכירים אדם רוחנית - אתה מזדהה איתו - ועוזר לו- כי אתה רוצה או כי זו המשימה הרוחנית שלך.

מעבר לחך - לא "מזמנים" אליו כלום - במיוחד בלי לשאול ולהסביר לו מה הוא יקבל -

בין אן זה אנרגיה, לימוד או "זימון" כזה או אחר.

על כל דבר ה"מתקשר" צריך ליידע את התלמיד
- מה הוא עושה -
אם התלמיד נרתע - אולי יש סיבה לכך.

ולכל הדרמות - שילכו לפסיכולוג.

זה לא העידן החדש.

אנרגיית אהבה אין צורך לשאול

ניתן לשלוח לכל אחד,
אף ללא קבלת רשות,
או הסכמה,
ואם זה תלמיד או אדם קרוב בוודאי שמיידעים
ציטוט:
"כאשר אנו לא משתתפים בדרמה של השני אלא משקפים לו אותה"
משקפים הכוונה הרי בליידע...

כל ההודעה הזו - היא "דרמת המסכנות"..

צריך לשפוט - צריך להתרחק - למשוך ולקחת אנרגיה ממנו - והוא מתיש... ואז בסוף :

"אם נשלח לאדם מולנו אנרגיה של אהבה, תשומת לב אמיתית וקבלה ללא תנאי, נמלא אותו באנרגיה בלי להתרוקן בעצמנו."

אתם שולחים אנרגיה - לא אהבה.

וגם רוצים את האנרגיה..

דרך הסבל, המסכנות, ההתשות, וכל ארבעת ה"דרמות" של ההסבר שנתת - לקחת ולקחת ולהתיש אדם אנרגטית.

זאת באמת המיסטיקה המדברת כאן - ולא הרוחניות.

מסכנות? איך הגעת למסקנה מוזרה זו?

דרמות שליטה הן סיטואציות שחוזרות על עצמן בחיינו
ואנו מתנהלים דרכן,
הרבה פעמים ביחסי הורים-ילדים
מתקיימות הדרמו הללו,
צריך רק להתבונן ולהכיר בכך,
ויש סוגי אנרגיה שונים,
הכוונה לבחור באנרגיית האהבה ואותה לשלוח,
לא שולחים סתם אנרגיה.

אני סובר כי..

שליטה הן שיטות - שהקורבן חווה - פיזית- ודרך זיכרון מהם "פוסט טראומה" - "סיטואציה".

ביחסי הורים-יךדים אין דרמות -אלא הילד שמכור לסוכר, משחקים וקניון - ואז בוכה לך בקניון - כי נשים רוצות לעשות קניות כל הזמן - כל היום -אז הילד "מרגיש" שלאימא שלו לא איכפת לנו ולא נותנת לו תשומת לב - לא "תשומת לב מספיקה" - פשוט לא מתייחסת אליו בכלל - וכל זה כי אתם בקניון - והילד רוצה - מן הסתם צעצוע חדש- כמו שהאימא רוצה שמלה חדשה - אז נקרא לילד "מסכן" - זה לא תרגיל - הילד רוצה לשחק - להשתעשע - להיות ילד - לא בקניום דרך בובות פלסטיק שמכניסים להם שקל - לא להצטלם עם האימא בשלל דרכים בקניון וגם לא ללכת ישירות לדוכן הממתקים ולמלא את פיו סוכר - שישתולל אחרכך בבית - יש זמן לקניון ויש זמן - ושיהי יותר זמן - לשחק איתו בבית - או עם החברים שלו - אם יש לו בכלל אחרי שאת החלטת שהקניון הוא הבית השני שלך - והחנויות הן שיטת החינוך לילד.

זה לא עובד ככה - וככה אני סובר.

ונכון לא שולחים סתם אנרגיה - אבל אתם מבקישם אותה - בדרכים אחרות - דרך פגישה או "להציק" לאדם מסוים - ואז האדם לא מבין למה הוא כ"כ מותש - כל שיטות הNEW AGE והחינוך הממשלתי והאנוכיות של הורים - מביאים ל"דרמת הקורבן" - לא ידענו - לא עשינו - לא נעשה - לא ידענו שזה יקרה.

זה רק עניין של זמן ומתי. זה הכל.

מה את חושבת?

צר לי כל זה איננו אומר דבר

א. אינני מסכים עם הרעיון
ב. פשוט אין לי כרגע זמן לפרט ולהסביר מדוע.

מבטיח להעתיק ולהגיב בזמן כלשהו.

רק הערה: מעולם לא לקחתי אנרגיה ובטח שלא לקחתי אנרגיה לאיש ומאיש.יש פשוט אנשים שנעים לי בחברתם כלומר האנרגיה שלנו היא על אותו התדר - ויש כאלה שלא נעים לי בחברתם - משמע תדרי אנרגיה מתנקשים.- עם הנעים אני נשאר את הלא אני דוחה. אין יותר פשוט מזה.

למעלה