הדרכה

smady by

New member
סמינר הילה!

פשוט היתה לי אחת בקבוצה שקראו לה ניצן.. חמודה.. :) "סמינר הילה שולט, סמינר הילה!" חחח.. איזה קבוצה??

smady by

New member
7.. :)

אבל יש לי חברות משלהבת!! יש אחת- היתה ב... אמממ.. 40 או 41.. יש לה שם שקשה לשכוח- פרלי... את מכירה אולי? (גם את הילדה עצמה קשה לשכוח..
) ועוד כמה חברים משם.. :) אמממ הדס יוגב.. מכירה?

תצ1

New member
אממממממ

לא מכירה... אבל אולי את מכירה חברות שלי מהילה... ענבר, נוגה, חמוטל...כליל, אלמוג, שחר והיו עוד מלא!!!!

smady by

New member
נוגה!!

גבוהה, שיער אדון כזה?? נראה לי שאם אנחנו מדברות על אותה אחת- היא היתה איתי בתחילת הסמינר! ואז עברה! :( היא מזה חמודה! שחר- אני מכירה איזה 5 שחר גם מהאיזור שלי... תצטרכי לפרט טיפה יותר.. :) ענבר נדיר? גם גבוהה גם חמודה? אממ אלמוג! נמוכה מותקית כזאת?

תצ1

New member
או קיי אז כך...

נוגה, אכן אנחנו מדברות על אותה אחת! לאן היא הלכה אחר כך? שחר- מתולתלת שטנית כזאת ענבר- מה נדיר? לא הבנתי! ואלמוג- בהחלט נמוכה בלונדינית ומתוקה1!!!

smady by

New member
אלמוג- אכן נמוכה, אך לא אותה אחת-

האלמוג שאני מכירה היא שחורדינית... :) עינבר- שם המשפחה שלה זה "נדיר". אמממ... נוגה- אין לי מושג לאן היא הלכה.. לקב' רבעים אמרו לי.. אבל בתחילה היא היתה איתי! :) שחר- לא... ואם דילגתי על איזה שחר שאני מכירה אנא סלחו לי!! פשוט הם מקיפים אותי מכל פינה!! אההה!

תצ1

New member
בעיה...

כנראה שאנחנו לא מדברות על אותך ילדות בכלל!!!!!!!!!

תצ1

New member
אופיר!!!!!

דבר ראשון ברוכה הבאה!!!! אהלן אני ניצן!!! ואני ממעלה יוסף (אימפריה) גם אני בכיתה י', זאת אומרת מדצ"ית שנה ראשונה. אני ממש מבינה את המצב שלך כי אני עומדת במצב ממש ממש דומה. אני מדריכה לבד קבוצה של 19 ילדים. כיתה ה-ו... וזה לא גיל קל!!!!! אבל... נראה לי שכן שווה לבוא בגישה החיובית ואני בטוחה שיהיה לך ממש ממש מצויין!!! תמיד יש את הגרעינר והמדב וצוות הגרכה מעלייך שתוכלי להיעזר בו קטן עלייך אני בטוחה!!!! בכל מקרה... תמיד יש לך פה אותי להזדהות!!!! :) האי סי קיו שלי הוא 154956625-למקרה הצורך

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo24.gif סאנקס! ../images/Emo176.gif

מעלה יוסף.. אתם מועצה מדהימה ביותר! רק אם לא ידעת את זה.
אניווי כולכם צודקים ביותר ואני נלחצת בגלל שטויות.. אני חושבת שדבר ראשון אני צריכה להכיר אותם ורק אז להרשות לעצמי להלחץ.
אה וניצן בהצלחה גם לך.

תצ1

New member
חחחחחחחח

ברור שמעלה יוסף זאת איכות.. אבל תמיד היתי בטוחה שאנחנו היחידים שחושבים כך!!!! מוזר..... בכל מקרה. תודה רבה רבה גם לך!!!!! ויהי מצויין את תראי!!!! דרך אגב... חבר'ה פגשתי היום את הגרעינרית החדשה שלי והיא מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זורקה

New member
זה ממש ממש לא נורא

אני בכיתה י' (לפני שנתיים, וואי איך הזדקנתי) הדרכתי בהתחלה עם מישהו ולפני מחנה פסח הפרישו אותו... היה לי הרבה הרבה הרבה יותר טוב לבד!! גם אני הדרכתי קבוצה גדולה-> ה'-ו'-> 22 חניכים במקור, אבל זה הרי ממש לר ככ, יש ילדים שבכלל לא באים לפעולת והכי הרבה שבאו לפעולה היה 13-15 משהו כזה, אז אל תילחצי מהכמות שלהם. ביא' גם הדרכתי, בזוג, ושוב לא היה לי טוב כמו בשנה (חצי שנה..) שהדרכתי לבד. זה ממש תלוי מי הבנזוג שלך ומי הקבוצה ובכלל מי את!! אז אל תחששי !!you can do it

YaLdoNet 4 EveR

New member
נכון (גם עמרי, ושי...) ../images/Emo176.gif

אגב שי - אני זאת שדיברתי איתך לפני כמה ימים באייסי, שתמחוק אותי מהחטב"מפון... אם אתה זוכר.
אוקצור תודה לכולם על התגובות ובלה בלה.. כמובן אתם צודקים ואני היסטרית, ואם כבר נגענו בזה אז אני בהחלט.. אממ.. קונטרול-פריק.
אולי עדיף לבד.
שיהיה לכולנו הדרכה מדהימה!

נ ו ם

New member
אופיר ותצ

(תצ קוראים לך ניצן נכון? לא הייתי בטוחה) מי הגרעינרים במושבים שלכן???

תצ1

New member
אכן.. קוראים לי ניצן

ולי יש את הגרעינרית הכי מדהימה ומעולה בעולם!!!!!!!!!! קוראים לה סמדר והיא מעמק חפר!

תצ1

New member
אכן.. קוראים לי ניצן

ולי יש את הגרעינרית הכי מדהימה ומעולה בעולם!!!!!!!!!! קוראים לה סמדר והיא מעמק חפר!

תצ1

New member
אוי נו...

גם אני בן אדם, גם לי מותר לטעות!!! חוץ מזה אייל בראשי כל הזמן אז....

just stav

New member
היי אופיר!

תראי, בתור אחת שהדריכה קובצה של 41 חניכים בכיתה ז' לבד, אני אומרת לך שזה ממש לא בילתי אפשרי. קודם כל תנסי. וגם אם בהתחלה קצת קשה- לא לוותר. ברגע שתתחילי לעשות פעולות ותכירי אותם יותר ותביני את "הרוח" של הקבוצה תדעי איך לפנות אליהם ואיך להשתלט עליהם. מקסימום את תמיד יכולה לבקש עזרה בהדרכה מהמד"בית שלך או מהגרעינר. אל תבקשי להחליף קבוצה כי להדריך ז' זה משהו מיוחד, ואני אומרת את זה מניסיון. אם את רוצה עוד עזרה/עצות/לא משנה מה את תמיד יכולה לפנות אלי (ICQ 79349262) ואני אשמח לעזור לך. אגב, מאיזה מושב את?

kedeman

New member
אבל את לא הדרכת לבד!!!

פשוט זאת שהדרכת איתה החליטה שהיא גם החניכה הבעייתית מה שיצר מצב טיפשי שהיא הפריעה יותר מכל שאר הקבוצה ביחד

למעלה