../images/Emo141.gifהתלבטות../images/Emo141.gif
בסוף השנה שעברה ביקשתי להדריך קבוצה של קטנים (כיתות ה'), אבל המד"בית שלי ביקשה ממני שאני אדריך עם אחת הי"אניקיות את כיתות ח', בטענה ששתינו מדריכות חזקות וטובות, וזהו השנה האחרונה שלהם כחניכים (וגם- זו קבוצה די קשה...) בכל אופן, הסכמתי (אחרי שדי נלחצתי לפינה). התחלתי להתרגל לרעיון, ואפילו בקורס מש"צים קיבלתי כמה רעיונות קטנים לפעולות אפשריות. כבר התחלתי להתרגל לעובדה... עכשיו, המד"בית שלי מודיעה לי שהיא לא צריכה שאני אדריך את הח'ניקים, ושאני אוכ להדריך את הקבוצה של כיתות ה', כי הגרעינרית תדריך את ח'ניקים. (לא משנה כרגע העובדה שזה קצת מוזר שבפעם הראשונה שיש גרעין במועצה וגרעינר במושב, והגרעינר ידריך את הקבוצה הגדולה...) בכל אופן, האופציות שעומדות בפני כרגע הן להדריך את כיתות ה' עם הי"אניקית (שבעבר הדרכתי אותם- נחמדים, קצת בעיתיים) או להדריך את כיתות ח' עם הגרעינרית (שכבה שממש לא סבלתי, ועדיין לא כ"כ, אבל כבר התרגלתי לרעיון) אז מה העצה שלכם? אה, ושאלה- הפעולות שלנו בימי שישי, אז זה לא יהיה קצת דפוק מבחינת הגרעינרית? ז"א- ז בד"כ הזמן שהם חוזרים הביתה... אם אני אדריך איתה- מה יהיה העניין? היא תעזור לי להכין פעולות ואז רק אני אעביר אותן? מן הסתם שהקטע של להדריך עם הגרעינרית תלוי גם באופי שלה, אבל אני לא שואלת איך היא... אני פשוט מתלבטת מה לעשות