הדרכה לנחשוש?

raanana2

New member
הדרכה לנחשוש?

היי,
גיסתי ביקשה ממני לתפור לה נחשוש למיטה של העובר...
נחשוש שיכול לשמש גם כמגן ראש, גם ככרית הנקה גם וגם וגם...
האם יש איפושהו הדרכה מצולמת?
אני תופרת רק ע"פ הדרכות, לא תפרתי יותר מידי בחיי
תודה לכל המשיבים.

lmtc

New member
מדלות זכרוני זכור לי שיש איזושהי הדרכה במאקו

אבל העיקרון הוא דיי פשוט. את גוזרת מלבנים זהים מכמה בדים שונים. גודל המלבן נקבע על פי הגובה של כל רצועת בד ורוחב המלבן יהווה את היקף הנחשוש, בואי נגיד 15*8 את תופרת את המלבנים זה לזה בקצה הצר שלהם כלומר לגובה. יפה ליפה כמובן. עכשיו יש לך רצועה ארוכה וצבעונית ברוחב 8 ובאורך נגיד מטר וחצי. מחברת את הצד הצד יפה ליפה ותופרת באמצע משאירה מלבן אחד לא תפור. עכשיו יש לך צינור. תופרת את הצדדים, הופכת וממלאת באקרילן.
בהצלחה.

קשה למלא נחש ארוך, משאירה פתחים אחדים לאורך,

מקל על המילוי ואח"כ סוגרת בתך נסתר.
את הראש מצאתי ברשת, אין לי קישור …
גגלי how to sew a snake's head

© RoNa

New member
הכי פשוט בעולם

תכיני פסים ברוחב ואורך הרצויים.
יש כאלה שאוהבים נחש עבה /דק רך/קשה פסים אחידים או משתוללים עם צבעים.
ראש טיפה מעוגל ותופרים לשון ועיניים. זהו.
תהני.

הערת בטיחות קטנה וחשובה- אם הנחש מיועד לתינוק

עדיף לרקום עיניים ולא לתפור כפתורים….
זה מוקד משיכה להכניס אותם לפה, וחס וחלילה יצליחו בשיניהם הקטנות והחדות לנתק את הכפתור…..
שלא נדע…..
ולעניין הלשון- גם היא מועדת להכנסה לפה…..אז לא לבד, ולא סרט ' משי', רק בד תפור וסגור היטב….

סתם מנקודת מבט של אם לשניים וסבתא לששה.
מוקדש לכן באהבה.

© RoNa

New member
ברור

על הסרטים אני עוברת כמה פעמים והעיניים תפורות מאוד מאוד חזק, עם חוט מיוחד שלא נקרע, כך שאין סיכוי שתינוק (גם לא פעוט) יכול לנתק אותם.
אבל בהחלט חשוב לשים לב.

© RoNa

New member
לא יודעת איזה סוג זה

הפתק מהגליל נפל מזמן ואני לא יודעת מאיפה יש לו אותו.
החוט זה חוט תפירה מאוד עבה, ומאוד קשה לקרוע אותו ביד.
ראשית אני מגדילה את החורים של הכפתורים עם דרמל, כך שיש מקום ואני תופרת המון המון פעמים את העיניים. זה יוצא מאוד חזק.

צביה700

New member
אף פעם לא עלה בדעתי להכין נחשוש, אף לדעתי

הדרך הטובה למלא נחשוש כזה ארוך היא לא לסגור את הראש להפוך את כולו על רינג להשאיר קטע קצר לא הפוך ולמלא ולאט לאט להגיע עד לקצה. להשאיר מספיק מקום כדי שתוכלי עדיין להפוך את החלק של הראש במכונה ולהפוך.
זה ממש נפלא שהפכתן את השרץ המפחיד לחיה חביבה וצבעונית.
שבת שלום
צביה

אכן שרץ נורא. 'הכשרנו' אותו

הכנתי בשנה האחרונה 3 נחשיות, לשלוש בנות, וכל הנחשיות זוחלות עם הילדות בכל הבית…..
הצלחה מלאה!

צביה700

New member
ניתן להשתמש בקופסת שימורים כרינג לפתוח משני

צידי הקופסא. ואני פוחדת פחד אימים מנחשים, לא הייתי רוצה לראותם אפילו מבד במילוי אקרילן. אז אם לא הגבתי למשהי שתפרה נחשים אני מקווה שיתקבל בהבנה.

מסכימה איתך מאד............

לא פעם חשבתי על זה ולא הבנתי מה מניע אנשים לתפור, בפרט לתינוקות "נחשושים"-בעיניי הקונוטציה שלילית
וכל כך לא מתאימה לתינוקות רכים.

מצטערת, אבל זו דעתי.

אריאלה

תחליף לנחשוש

גם אני רציתי נחשוש - שלא יהיה נחשוש...
סרגתי זחל במקום. הכוונה היתה לסרוג גם רגליים, אבל כשהגעתי לשלב הזה כבר נראה לי מוגזם...
קוראים לה מילי והיא משמשת מגן ראש למיטה של ילדה שעברה למיטת גדולים ומידי פעם מתוך שינה מקבלת מכות בראש מהקיר...
סרוג בחתיכה אחת כדי לא לתפור הרבה כדורים - לא מומלץ מבחינת נוחות עבודה.

למעלה