הדרך...

Mist2

New member
הדרך...

"התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע", אמר החתול. "לא אכפת לי כל-כך לאן" - אמרה אליס. "אם כך, לא משנה באיזו דרך תלכי," אמר החתול. "-בתנאי שאגיע לאנשהו," הוסיפה אליס כהסבר. "בטוח שתגיעי," אמר החתול, "אם רק תתמידי בהליכה." לואיס קרול הרפתקאות אליס בארץ הפלאות

Mist2

New member
המשך הדרך...

אם אנו לא יודעים לאן אנו רוצים להגיע...(אין לנו מטרה) לא משנה באיזו דרך נלך...... ואין כל משמעות ב"בחירה" של דרכים. (וזאת כמובן אם הגענו בכלל לרמה שאנו יכולים באמת לבחור, והדברים לא קורים מאליהם).

אולי עוד דז'וו

המטרה א: המטרה היא רק תרוץ על מנת לכוון טוב. ב: או קיי, הבנתי, אז המטרה באמת היא לכוון טוב. א: בהחלט, רק שחשוב לזכור כי גם המטרה הזו היא רק תרוץ על מנת לכוון טוב. ב: כן...את זה הבנתי...המטרה היא לכוון טוב...נכון? א: בהחלט, ובלבד שתזכור שהמטרה היא רק תרוץ על מנת לכוון טוב. ב: אז...אם המטרה היא רק תרוץ....אז למה לכוון מלכתחילה? א: אם לא תכוון לא תיפגע, ואז...החמצת את המטרה.... ב: כן אבל אמרת שהיא רק תרוץ, למה שארצה לפגוע בה מלחתחילה? א: אין לי מושג, זו המטרה שלך. ב:הממממ.....אז הינה אני זונח אותה רישמית! א: מצויין, גם זו מטרה טובה, אל תשכח לכוון טוב. ב: מה??????
א: כן, כמו שאתה כבר יודע, המטרה היא רק תרוץ על מנת לכוון טוב
ב:

Mist2

New member
המשך הדרך 2...

אם להבין אינך יכול, לשביל שלנו אל תבוא. אם מהסס אתה להשאר עירום, לנחל אל תבוא. בקוטב המצפן עיור לכוונים. עמד הרחק מכאן, אלינו אל תבוא. ג'לאל-אדין רומי הדיוואן מטרות קטנות: טוב עושה האדם שמציב לעצמו מטרות קטנות; מכמה סיבות טוב הדבר: אותו חלק מזוייף הקיים בנו, אשר משתוקק להציב לעצמו מטרות גדולות, שמראש ניתן לקבוע, שאין ביכולתו לעמוד ולבצע אותן, לא מעוניין במטרות קטנות ולא מאתגרות. לכן בעודנו מציבים מטרות קטנות ועומדים בהן, אנו מתקדמים בדרכינו אל המטרה הגדולה יותר והעבודה מתבצעת על ידי החלק האמיתי. כך מגדילים אנו את האמת ומקטינים את הזיוף.

Mist2

New member
המשך הדרך 3 - מטרה ומאמצים

היה אחד, שנרדם ובעודו ישן, נקלע בזרם של נחל, אשר זרם במורד ההר. ובעודו נסחף עם הזרם ביחד עם האנושות כולה, חלם אותו אחד חלומות רבים, על אחריות, החלטות, רצון ובחירה! כאשר התעורר אותו אחד והחל במאמציו לטפס במעלה ההר נגד זרם הנחל, ידע מה פשרם של אחריות, החלטות, רצון ובחירה! ידע אותו אחד, שבאחריותו להמשיך במאמציו לטפס מעלה. ואם יפסיק מאמצים אלו יסחף הוא שוב מטה לרגלי ההר, וכל מה, שישאר לו, הוא החלימה על אחריות... ומי יודע מתי יתעורר שוב... *ברור שאותו אחד, מטרתו הייתה להגיע ולטפס לפיסגת אותו הר.

alissa

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

GO ASK ALICE, WHEN SHE'S TEN FEET TALL החתולון הזה, שובב אמיתי אבל אחלה גורו.

למעלה