הדרך להפסיק להיות הומו

הוא נמצא רק בפרק מס' 2. ישנם עוד...

בפרק 1 הוא היה הומו. בפרק 2 הוא התחתן והוליד ילדים. הוא צעיר עדיין.
רוב ההומואים הנשואים-לשעבר שאני הכרתי, והם עשרות גברים, "גילו" פתאום בגיל 40 או יותר, שהם חיים בשקר, והם התגרשו, או התחילו לנהל חיים כפולים מאחורי הגב של האישה.
למען ההגינות אציין שלא פגשתי את אלה שנותרו הטרוסקסואלים לתמיד....אם ישנם כאלה.

רiאיש

New member
עכשיו תאר לך שבאמת קוראים לך רועי ואתה הומו

אתה יודע כמה כאב ראש היה לי כשהעונה השניה של הסדרה הזאת התחילה? כמה חיוכים מאולצים על כל הבדיחות האפשריות? כמה שיחות עם חילונים על הומואים דתיים (ואני עדיין בארון, רק בגלל השם המשותף החליטו לדבר איתי על הנושאים האלה)?

וזה בדיוק אחרי שהתגברתי על הטראומה הנוראית של "ארץ נהדרת", כשכל מי שהיה פוגש אותי חשב שזה יהיה מאד מצחיק לצעוק לי "לא יורי, רועייייייי"...

אה, ובהזדמנות הזאת, שלום, רועי, בן 28, קורא מדי פעם, פעם ראשונה מגיב וכו'

ספר יקר

New member
ברוך הבא

העברת את תחושת המצוקה שלך בצורה משעשעת

מקווה שתמצא את דרכך החוצה בבטחה ובנעימות.

ספר יקר

New member
הטוקבק שלי

"היית מסכן כי בחרת להיות מסכן.

אפשר להיות הומו דתי / מסורתי / חילוני / אתאיסט / הינדי .
השלווה וההשלמה צריכה לבוא מהאדם, ושם צריך להשקיע את העבודה העצמית. לא בניסיון לשרת מטרות של אנשי דת קנאים וחשוכים שהדרך לעבודת ה' כפי שהם תופשים אותה צריכה להיות מוחלת אצל כולם.

מכירת חמץ בפסח היא פתרון שמצאו להקל
הקלות בעניין מנהגי אבלות למי שהתאבד זה פתרון שמצאו כדי להקל
והרשימה עוד ארוכה..

מי שבאמת רוצה - ימצא את הדרך לשלב גם חיים דתיים עם היותו הומוסקסואל, ועל האיסור היחיד לבחור האם לעבור או לא. כמו שסטרייטים מתמודדים מול השאלה האם לאונן או לא."

הבעיה היא לא עם כתבות מסוג זה

הבעיה היא שמעולם לא נקרא בפלטפורמות האלו, גם על הומואים מאושרים שהשלימו עם משיכתם לגבירם וכיום נמצאים בזוגיות משגשגת.

תמיד יש אג'נדה נסתרת, תמיד זה חד-כיווני...

ספר יקר

New member
כן, אני מבין .. גם אני בהתחלה לא הייתי יכול

להתיק את המבט מאופיר מרוב שהוא חתיך, ואז בסוף הכישוף נמוג לו והצלחתי לחזור אל החיים, אל הפורום

למעלה