הדרך לאדום! שלב ראשון

הדרך לאדום! שלב ראשון ../images/Emo9.gif

שם פצצה, הא?
P טוב, אז בשלב הזה אתם תוכיחו כישורי אדמומיות ותצטרכו לעשות משחק לפורום! ככל שתהיו יותר מקוריים ומה שעשיתם ימשוך יותר אנשים, ככה תקבלו יותר נקודות
הנקודות הן מ1-10
כרגע תשרשרו את המשחקים לשרשור הזה, וליוש תחליט בשביל השלבים הבאים אם היא רוצה שתשרשרו את זה או שתפתחו הודעה חדשה. אז... בהצלחה לכולם
ותזכרו! מותר לכם לעשות רק משחק אחד! ותסתכלו שאף אחד לא עשה את זה לפניכם בשרשור הזה, כי אז זה לא ייחשב
ועודבר- אריאלה עדוי כן מלכה

../images/Emo41.gifאממ....

שם המשחק:חיטוט בארון הבגדים של הראל מהלך המשחק:מביאים תמונות של הראל עם כל מיני בגדים ובוחרים ביחד איזה בגד הכי מתאים לו. זה כמו החוליה החזקה של הבגדים של הראל אני מוכנה להפעיל אותו אם אתם רוצים...

אני יכולה להגיד משהו? ../images/Emo109.gif

לא מוצא חן בעיניי המשחק הזה עם האדמומיות, בלי לפגוע באף אחד, זו רק דעתי. אני לא חושבת שהדמומיות זה פרס, זה תהליך שעובר אדם פעיל ואכפתי מהפורום בזמן שהותו בתוך הפורום, ואדמומיות זה לתמיד לא רק ל3 שבועות. אני חושבת שאם השאיפה של הילדים פה זה להיות אדום, אז חבל, כי הפורום הזה לא נועד לתחרות מי יהיה האדום הבא, אלא שיהיה כיף להיות בו ושכולם יהיו עם כולם... אני ממש מצטערת אם פגעתי בך או משהו, להזכירך זו רק דעתי, דעתי היחידה.

האמ...

ברוב הפורומים שעשו את זה, אנשים ממש התלהבו ואהבו את זה... תשמעי, אני מקווה שאף אחד לא כאן רק בשביל להיות אדום, אבל זה מגניב לגלות שהשם שלך קצת שונה מהרגיל, לא? אדומיות זה פרס כשזה לזמן מוגבל, וזה לא פרס, כשאתה מקבל את זה לא דרך כזאת תחרות. וזה לא שאני אומרת מי שיביא את התמונה הכי יפה יזכה, אלא באמת דברים שמראים שהבנאדם הזה ראוי לאדום הזה. זה לא שאלות של מה תאריך הלידה של הראל, אלא דברים שאדומים בעיקר צריכים לעשות, לארגן דברים, משחקים, דיונים, פעילויות.

תראי אני אסביר לך משהו ../images/Emo109.gif

כיף נורא לראות שאתה שונה מהרגיל בזה אני מסכימה איתך ללא שום ספק, אך אני לא הייתי רוצה להיות אדומה כשזה לשלושה שבועות וזה בכלל רק פרס במשחק. עלייך אין לי מילה רעה להגיד, באמת, אלא רק על ילדים שבאמת זאת השאיפה שלהם וזה רק רצונם, את מבינה?

אני אוסיף ../images/Emo109.gif

שלדעתי באמת צריך להיות ראוי לצבע האדום בכלל בפורום ולא רק בתחרות הספציפית הזאת את מבינה

כן,

אבל אם מישהו זכה, והראה שבאמת הוא מסוגל להיות אדום למופת
ובאמת בוכיח את עצמו, ליוש יכולה פתאום לחשוב, "אולי באמת מגיע לו האדמה ואני פשוט לא שמתי לב...?" ואז הוא יכול לקבל האדמה נצחית

זה נכון אבל ../images/Emo109.gif

את באמת רוצה שאנשים יפעילו את הפורום ויהיו פעילים בו רק כדי להיות אדומים?

לא,

אבל עכשיו תהייה לנו תקופה של הפעלות, אנשים יראו את הפורום וכמה שהוא פעיל והכל, ויכנסו, ואז הם כבר יהיו בו ולא ירצו לעזוב ואז הוא ישאר מלא ופעיל

אז בואי נסכים ../images/Emo109.gif

שאפשר להכריז על משחק שבו צריך להפעיל את הפורום והפרס יהיה...לא יודעת, תמונה מדהימה של הראל שרק המנצח רואה אותה, לא יודעת צריך לחשוב על רעיונות אבל האדמה זה משהו....לא יודעת...לא קשור כל כך..

חחח

את לא באמת חושבת שתמונה שרק המנצח יכול לראות זה הגיוני, גם כי אין לי תמונה כל כך מיוחדת שאף אחד לא מכיר, וגם אין לי איך לתת לו אותה... אם יש לך רעיון אחר אני אשמח לשמוע, אבל כרגע זה משיש

אמממ....את צודקת ../images/Emo109.gif

למרות שהיה נחמד לראות ילדים פעילים ומשתתפים גם בלי פרסיפ ותגמול לא? כמו שאת עשית

למעלה