הדרך חזרה מאילת

הדרך חזרה מאילת

יצאנו (אני, אמא ואבא שלי) לדרך ב-10:00 בבוקר עם 3 זוגות אופנים (האופניים שלי, האופניים של אבא שלי והאופניים שזכיתי בהם) על המתקן (שמיועד ל-3) והתחלנו את הדרך הארוכה הביתה. נסענו ונסענו, עברנו כבר את כביש הערבה ופתאום אני שמה לב שהאופניים ברחו קצת מהמתקן. אז עצרנו בצד על השוליים על יד הכור של דימונה ויצאנו לבדוק מה קרה. בקיצור, המתקן קרס ודי נשבר ומזל שראינו אחרת האופניים היו עפות. כעבור חצי שעה של נסיון לתקן החלטנו לפרק שניים מתוך שלושה זוגות האופניים- להוריד גלגלים ולהכניס את זה במושב האחורי לידי (רק רציתי להוסיף שיש לנו אוטו קטן- גולף). ועכשיו ניסינו רק להשאיר את אופני ההרים על המתקן אבל גם זה לא הלך ולאחר חצי שעה נוספת שניסינו לתקן ויתרנו והחלטנו לנסות לפרק גם אותם ולהכניס גם איכשהו את האופניים למכונית. הורדנו שני גלגלים וגם אפילו את הכיסא וניסינו להכניס את האופניים דרך תא המטען (אני רק אוסיף שתא המטען היה מפוצץ בתיקים) לאחר שזה לא הלך החלטנו לבסוף שהאופניים ישבו על אמא שלי. הכנסנו את כל הגלגלים (8 גלגלים- 6 מהאופניים+2 רזרבה) ואת הכיסא ונכנסנו לאוטו (בקושי) והמשכנו בנסיעה. גילינו שגולף כנראה אוטו מאוד גדול. רק רציתי לומר לכל הנהגים שעברו לידינו- זה לא יפה לצחוק על אנשים מסכנים!!!!

שכחתי להגיד..

התחרות הייתה מאורגנת ממש יפה ולדעתי הכי יפה עד עכשיו.

omerB

New member
עינת...

אולי שנה הבאה יגרילו מכונית. ובא לציון גואל. כל הכבוד על הנצחון והפרס (הבעייתי...)

zacki

New member
זכית באופניים???!!

יאללה! איזה אופנייים?? ואומרים שלאיגוד אין תקציב...

Lance_Armstrong

New member
Trek 4100

אופניי שטח... או בעצם אופניי יופי יותר. אבל זה יפה מאוד שנותנים כזה דבר.... בסה"כ המתנה שווה 2000 שקל בערך וזה יפה לאללה... (סליחה, לא אומרים מחירים של מתנות
). תגידי, לא היה לך קשה לעלות כל פעם למקום הראשון שם למעלה? גם לעלות לבמה, ואז עוד לפסגה שם?
יפה יפה...
את יודעת שלא היית צריכה לקחת את האופניים... אני הייתי מוכן לקחת אותם
היה חוסך לך מקום
סתם...
זה בטח לא הזמן הנכון לומר אבל... אפשר לשלוח את האופניים... יש שירות מיוחד כזה שאפשר להעביר כל דבר וזה עולה פחות מ100 שקל כך שזה מתאים לכל כיס כמעט... תחשבי שקנית את האופניים במאה שקל
ועוד השכרת בית מלון
ועוד שילמת על התחרות
אויש... רגע... בעצם זה יוצא בסוף יותר מהמחיר של האופניים אפילו
אז תעזבי...
חחח.... בכל אופן, יפה מאוד על הזכיות שלך. הלוואי עליי רבע גביע מכל מה שקיבלת. בהצלחה בהמשך ! ותכיני לך פינה יפה בבית לכל הגביעים היפים האלה שקיבלת ואני בטוח שעוד תקבלי. בהצלחה בהמשך, איתי רוזנבלום וטיקי [האופניים שלי (למי שלא יודע יש להם שם בעולם הזה... - טיקי)].

zacki

New member
את צריכה אותם?

רוצה למכור? אני זקוק בדחיפות לאופני שטח גנבו לי שלושה (!) זוגות תמימים

yuvalhets

New member
עינת נשמה, אולי תקשרו את אמא

לאוטו בפעם הבאה , אם היא החזיקה זוג אופניים אחד היא יכולה להתאמץ, להתאמן ולהשתפר, ובנסיעה הבאה לאילת היא תשמש כמתקן אופניים לשני זוגות או שלושה. אתן יכולות להתאמן ביחד. אולי תעשו שלשה!?!? בכל מקרה, רואים שאת מתכוונת להוביל את מירוצי הטריאתלון בשנים הבאות
. אני מעריץ אותך בזכות כח הרצון שלך
ולא אשכח לך משנה שעברה, כשנכנסת בתוך הברזלים
בסיבוב האופניים ליד מלון ספורט, הוצאתי אותך ורציתי שתרגעי ותנוחי. את תפסת מיד את האופניים, ולמרות הפציעה עלית והמשכת לנסוע וגם תפסת מקום טוב. כל הכבוד

תודה רבה ../images/Emo6.gif ו...

אני מעריצה אותך על זה שדאגת לתת תשומת לב לכל אחד!

למעלה