הדרך אל האושר

noa128

New member
הדרך אל האושר

עוברת (קצת) בכושר
אני צחקתי - עכשיו גם אתם.

פּרפרית

New member
אחלה אתם שניכם.....ורעיון

בעקבות גריפון. שירשור של סיפורים מצחיקים/מביכים אישייים

פּרפרית

New member
גם לי יש ככה- ../images/Emo24.gif והראשון

לפני זמן מה התקשרתי למוקד תמיכה של הספק אינטרנט מכיוון שלא הצלחתי להתחבר לרשת... ענה הטכנאי בסבלנות מרובה, תכבי, תדליקי, תלחצי, תבדקי..."טוב אני לא יכול לעזור" עברתי לטכנאי סבלן אחר: תכבי, תדליקי, תלחצי, תבדקי..."טוב אני לא יכול לעזור" העבירו אותי לאחראי...שעה אם לא יותר הייתי איתם על הקו בסוף הוא אומר לי "התקע בכלל בשקע?" (איזו פדיחה)

גריפון

New member
רק השבוע הייתי מזה על סף קניית

מכשיר גילוח חשמלי חדש, אחרי שנגמר המנוע למכונה שלי, שעוד לא בת שנה. הכנזתי לה את החוט של המטען וגם שבוע בהטענה לא הוציא ממנה יותר מגניחות. אבל הבוקר הסתבר לי במקרה שאת הקצה השני של החוט נהוג להכניס לשקע.

noa128

New member
פדיחה רציתם? הנה אחת גדולה:

לפני כך וכך שנים, היינו זוגצעיר ומאוהב. גרנו בדירתי השכורה בת"א, וברחוב אחר בת"א עמדה דירתו השכורה. ריקה מאדם ובה מעט חפצים. הדירה ההיא הייתה למעשה שני חדרים מחוברים בתוך דירה , כשהמטבח המקלחת והשירותים משותפים לאיזו זקנה שגרה בחדר בסוף המסדרון, שעליה שמענו ומעולם לא פגשנו. כמו פעם. הגענו לשם באיזה ערב לקחת משהו. מכאן לשם התלהטו העניינים ובעיצומם אני פתאום מרגישה שיש מישהו בחדר. ליד המיטה עומדת אישה קטנה זקנה בכותונת לבנה ושערות פרועות - כמו שד. ושואלת "מהזה רעש הזה?"... לא רוצה להתחיל לספר איך נבהלנו... כנראה שלא סגרנו טוב את הדלת, ובלהט העניינים התגלגלנו על השלט של הטלויזיה והגברנו בלי להרגיש את הווליום של איזה מופע ששודר שם, השעה הייתה מאד מאוחרת, אנחנו בכלל לא שמנו לב לווליום, אבל את הזקנה זה העיר והיא באה לבקש שננמיך. באה ומצאה מה שמצאה.

למעלה