הדרוש בהצלחה בבחינה היום מחזקה לך אצבעות ומחכה לעידכונים {חיבוק|
פ פיית השוקו New member 26/7/07 #2 להדר../images/Emo22.gif הדר איך הלך חריש הלימודים לקראת המבחן בפסיכולוגיה של החינוך? מאחלת לך הצלחה במבחן אשמח לשמוע עידוכנים שלך פיית השוקו
להדר../images/Emo22.gif הדר איך הלך חריש הלימודים לקראת המבחן בפסיכולוגיה של החינוך? מאחלת לך הצלחה במבחן אשמח לשמוע עידוכנים שלך פיית השוקו
G gaia20 New member 26/7/07 #3 חריש חרישי החריש הלך בסדר. כיסיתי את כל החומר מספר פעמים, פתרתי מבחנים משנים קודמות, נראה לי שאני די מוכנה. שיהיה לי בהצלחה
חריש חרישי החריש הלך בסדר. כיסיתי את כל החומר מספר פעמים, פתרתי מבחנים משנים קודמות, נראה לי שאני די מוכנה. שיהיה לי בהצלחה
G gaia20 New member 26/7/07 #5 הגעתי הביתה אין ספק שיצאתי עם הרגשה חיובית. עניתי על הכל, ממש שפכתי חומר כמו מיים.... התשובות זרמו ולאט לאט הגעתי לסוף המבחן מרגישה ציון טוב נשיקות נשיקות.
הגעתי הביתה אין ספק שיצאתי עם הרגשה חיובית. עניתי על הכל, ממש שפכתי חומר כמו מיים.... התשובות זרמו ולאט לאט הגעתי לסוף המבחן מרגישה ציון טוב נשיקות נשיקות.
פ פיית השוקו New member 26/7/07 #6 יופי הדר../images/Emo41.gif איזה כיף להיות אחרי המבחן ולצאת עם הרגשה טובה נכון? עכשיו יש קצת הפסקה או שיש עוד מבחנים באופק?
יופי הדר../images/Emo41.gif איזה כיף להיות אחרי המבחן ולצאת עם הרגשה טובה נכון? עכשיו יש קצת הפסקה או שיש עוד מבחנים באופק?
G gaia20 New member 26/7/07 #7 שכחתי לציין ש... מרוב הלחץ יצאתי מהבחינה כולי פורחת...כל הפנים שלי היו פריחה אחת גדולה. באופן "בלתי צפוי" הפריחה נעלמה כליל עד שהגעתי הביתה
שכחתי לציין ש... מרוב הלחץ יצאתי מהבחינה כולי פורחת...כל הפנים שלי היו פריחה אחת גדולה. באופן "בלתי צפוי" הפריחה נעלמה כליל עד שהגעתי הביתה
פ פיית השוקו New member 26/7/07 #9 ../images/Emo66.gifהדר כן באמת גם לי לפני יומיים הייתה פריחה על החזה שנעלמה בגלל שהייתי קצת בשמש יש לך הפסקה נחמודת תעשי לך קצת כיף ......... שלך פיית השוקו
../images/Emo66.gifהדר כן באמת גם לי לפני יומיים הייתה פריחה על החזה שנעלמה בגלל שהייתי קצת בשמש יש לך הפסקה נחמודת תעשי לך קצת כיף ......... שלך פיית השוקו
G gaia20 New member 26/7/07 #10 כיף כיף כיף כבר הוזמנתי למחר, לכבוד סיום הסימסטר, לבריכה בבית של חברה שלי איזה כיף שיש חברים חמודים
ל ל3 New member 27/7/07 #11 הדרי על הכבוד ילדה אני מאוד מאוד גאה בך. תהני מההפסקה ממי ותעשי חיים אוהבת שירי