הדרו´ש ..... איפה את?

hadarosh16

New member
אני פה......

מצטערת אתמול המחשב שלי התחרפן... בכל אופן... זה חשוב למישהו? עזבו לא משנה.. אוהבת אותך מעייני.. הדרו´ש..

$ מעיין $

New member
אני שמחה שאת פה :)

ו-מה ז"א אם זה חשוב למישהו???? ברור שזה חשובבבבבבבב!!! טוב, לי לפחות :) (ואני בטוחה לעוד כמה ש-"מכירים" אותך פה)
בקשר למחשב הזה.... ממממ... נכניס לו כמה מכות, נעלף אותו, ותיראי אחרי 5דקות הוא יהיה בובה של מחשב! ותגידי... מה קרה להרגל המגונה שלך: "איבו הכוסוןןןןןןןןןןן!!!!!" ? יאללה אחותי תרביצי אותו! LOVE YOU 2 מעיין

hadarosh16

New member
היי מעייני......

אני באמת מרגישה שזה לא חשוב למישהו... די נעלמתי לאחרונה ולא שמתם לב אפילו.... אני מניחה שאת היחידה שזה מעניין אותה באמת..... ונועה אגב נעלמה לי... והמחשב על תדאגי לו.. הוא יסתדר בסוף... אוהבת אותך עד סוף העולם... ימינה ישר שמאלה וחזרה... הדרו´ש... אגב.. יש לך אי סי קיו? רק בשבילך..... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!

$ מעיין $

New member
היי גם לך :)

ובאמת נעלמת לאחרונה.... אני לפחות שמתי
לא רשמתי כלום, בתקווה שתרשמיייי משהוווווו..... בקשר לאיי סי קיו המממ... זה קרה ביום בהיר אחד, לפני כמה ימים, התקרבתי בצעדים דקיקים למחשב. לחיצה קטנה על הכפתור ופוף המחשב (התפוצץ?!) הופעל .... ומה לעזאזל אני מגלהההההה ??????????????????? המחשב התפגר :( .... אחרי ימים של תיקונים .... המחשב חזר לעצמו, אבל האיי סי קיו נפטר .... אחחחח הסיפור הזה מרגש אותי כל פעם מחדש
אבל יש לי אי מייל בריא חי נושם ושמייייייייח !
(בלי עין הרע טפו טפו טפו)

hadarosh16

New member
:)

לא רשמתי כי לא היה מה לרשום... ואני מצטערת בקשר לאי סי קיו שלך.... משתתפת בצערך... לא נורא העיקר שיש לך אי מייל לפחות לשם אני יכולה לכתוב... וגם את.... הבעיה היא שבכרטיס שלי לא רשום את האי מייל רשום במקום זה חסוי... מחר ב-10 אני אהיה פה... אז נקבע בצ´ט... ואני אכתוב לך את הכתובת.. שלך הדרו´ש...

$ מעיין $

New member
רוצה קצת ../images/Emo83.gif ?

אחלה, מחר, 22:00, אני, את, צ´אט, בלאגנים, אי מייל, :) חחחח
See ya and love ya

למעלה