הדרדרות

קצפת

New member
הדרדרות

חבר`ס, אל תשאלו מה קרה(נו טוב, תשאלו...) אחרי חודש וחצי ללא עישון, חזרתי להרגלי הסורר. כן, אני יודעת, זה לא טוב, אפילו גרוע, זה גורם לסרטן וכל מיני דברים דוחים, מגעילים ומסוכנים, בלה, בלה, בלה. אבל, הסיגריה הראשונה היתה כ``כ אבל כ``כ טובה, פשוט גן- עדן. יש לי הרבה יסורי מצפון בגלל זה אבל, אני מוכרחה להודות, היה שווה. בושה ונכלמת, קצפת.

AZ-Boy

New member
כולם בסוף מתים!

קצפת מותק.. שלא יהיו לך שום יסורי מצפון. בין אם תעשני ובים אם לא כולם מתים מתישהו.. אני לא רואה טעם לחיות את החיים עם יד על הדופק כל הזמן להשגיח שכל דבר שאנחנו עושים לא פוגע לנו באורכם של החיים... כי מה בעצם שווה לנו להאריך את החיים אם אנחנו לא מנצלים אותם ולא נהנים מהם כמו שאנחנו רוצים?? או כמו שאמר סוכן חשאי בריטי העונה לכינוי 007: ``There`s no point in livin` if you can`t feel alive``

איזה כיף, אני מכור לניקוטין!

תשמע אחי, בוא אני אתן לך דוגמא לניצול נכון של החיים: ריצה במקום יפהפה בנוף הררי ורוח קלילה שנושבת בעורף וריח הפסגות, ולידך אישה יפה שאתה כ``כ אוהב. אבל אופס! אתה עוצר אחרי שתי דקות מתנשף, מתכופף ומשתעל כמו איזה זקן בן 80, למה? כי אתה מעשן אחי, כי אתה מרעיל את הגוף שלך. תאמין לי שאין דבר יותר חשוב מהבריאות. ואני לא עם יד על הדופק כל הזמן אחי. אתמול חזרתי מטיול שנתי ובכל מסלול שהלכנו על צוקים וטיפסנו במורד מפלים, הייתי המטורף שהתגרה בחוקי הכובד ועמד למות כל רגע. אין דבר חשוב יותר מהבריאות, וזה לא אומר שאני מפחד מחר למות בצניחה חפשית ללא מצנח. אני באמת מאמין שעדיף למות כשעושים משהו שאוהבים מאשר למות באיזה בי``ח בגיל 90 אחרי חמש עשרה שנים שאתה לא יודע מה קורה מסביבך ואתה מזיל ריר. בכל מקרה, אתה באמת עד כדי כך אוהב סיגריות? יש לי הרבה חברים שמעשנים קבוע, ואף אחד מהם לא אוהב את זה, הם כולם רוצים להפסיק אבל הם יודעים שזה קשה ואין להם כח. הסיגריה הופכת אותך ל``כזה`` קטן. התמכרות לנשימת עלים יבשים וחומרים כימיים. איזה כיף. באמת, לא הייתי רוצה לפספס דבר כזה בחיים. דוד.

AZ-Boy

New member
הגזמת!!!

קודם אני חייב להגיד שהגזמת.... אני לא מכור כבד לסיגריות ולא מעשן קופסה-שתיים ביום... במקרה הגרוע קופסה בשבוע.. אבל זה כיף ...וכן! אני אוהב את זה.. ומפה ועד להגיע למצב שאני לא אהיה מסוגל לרוץ הדרך עוד ארוכה..

goldy

New member
זה התרוץ הכי לעוס שיש!

אין לך משהו יותר חזק?

goldy

New member
פני אליי ואגמול אותך

כל מה שאני צריך זה את שיתוף הפעולה שלך. הגמילה דרכי היא חינם וללא התחייבות כדאי לך לנסות

Papi_n

New member
מה זה משנה??

האמת הפסקתי גם אני לשבוע.. אבל אז חשבתי לעצמי..``מה זה יתן??`` אם אני אוהב את זה אז למה לא?? אני באמת מאמין שאני לא אמשיך עם זה עוד הרבה זמן..או לפחות ככה אני משכנע את עצמי.. תאמיני לי.. לא מסיגריות תמותי..

למעלה