הדרדרות השתף

הדרדרות השתף

טוב עבר כבר הרבה זמן מאז אני זוכר את עצמי מגמגם ביולי יהיה משהו כמו 20 שנה ויש לי את התחושה שהשתף הדרדר עם הזמן אבל אני נהפכתי יותר ללוחם.לא יודע אם זה טוב או לא טוב אבל לפחות יצאתי מהארון שהייתי בו ופחדתי נורא שיגלו שאני מגמגם כיום לא אכפת לי מה יגידו עלי כי אני יודע שפחד לא מביא לתוצאות>חבל שחייתי כל הזמן הזה סגור וביישן.מעננין מה יהיה ועוד 20 שנה וכל יום אני שואל את עצמי האם יהיה מחקר חדש שיסייע לנו. מישהו יכול להמשיך לכתוב במקומי

shuky63

New member
אולי השטף לא הדרדר אבל אתה מדבר

יותר כי כמו שקראת לזה הפכת יותר לוחם. בגלל שאתה מדבר יותר אתה שומע יותר גמגום ונראה לך שהשטף הדרדר.

יכול להיות שאתה צודק שוקי

זה תלוי איפה אני נמצא למשל בעבודה קשה לי מאד לדבר,בבית שלי ממש קל לי לדבר לפעמים בטלפון קשה הכל תלוי מה מצב אבל בדרך קהל תירגול יומי של 20 דקות ביום משפר את השתף והביטחון עצמי.זה מוזר אבל אני מתקלט במסיבות ושבוע לפני האירוע אני מתחיל להידרדר למרות שבמסיבה עצמה אני מדבר במקרופון מעולה.זב לא יאומן.

דור6

New member
אם כבר מדברים על שטף....

לפני 3 שבועות טילפנתי לברברה דיברנו היא הסבירה לי פחות או יותר תשיטה ומאז שטף מטורף באמת מטורף עכשיו מאז שהפסקתי לעבוד כי אני לומד לפסיכומטרי אנ יכל היום בבית והשטף התדרדר בטירוף למה זה???זה ברור,אנ יאם אני לא בדיבור מתמיד השטף יורד....לא יודע להסביר את זה כי תחשבו יש ימים שמשהו כמו 5-6 שעות אני לבד מדבר עם עצמי....כולם עובדים.... אבל מתעודדים היום דיברתי חרא עם חבר שלפני שבועיים וחצי דיברנו בשטף של 95 אחוז....אם זה בגלל השיטה של ברברה???לא יודע כבר 6 שנים ביולי מאז הטיפול ואני לא יכול להגיד שהדיבור פרפקט....אני יודע ??חיים.....

למעלה