הדפסת עבודות -שאלה

הדפסת עבודות -שאלה

ברצוני להדפיס עבודות של סטודנטים רק שאיני יודעת פרטים מה המחיר שלוקחים בד"כ על הדפסות? ולפי מה זה הולך בד"כ לפי מס' עמודים?

תשובה של כתבנית

אני עובדת כבר תקופה ארוכה בהדפסת מסמכים מהבית. עם סטודנטים זה די בעייתי. הם יעדיפו ללכת למישהו שמדפיס גרוע אבל התעריף שלו נמוך. אפשר להיכנס לאתרים שיש שם לוחות של נותני שירותים כגון הדפסות ותרגומים ולראות שהתעריף אינו אחיד. יש מי שמציע הדפסה במחיר של 3 ש"ח לדף ויש מי שמציע ב- 10 ש"ח לדף. למי שמתגורר בת"א יהיו יותר הזמנות עבודה מסטודנטים. כשגרתי בת"א היו לי שלושה סטודנטים קבועים במהלך שנת לימודים והייתה לי די הרבה עבודה מהם אבל נאלצתי לרדת במחיר הרגיל שלקחתי. כיום אני עובדת עם לקוח אחד כבר ארבע שנים, עו"ד ששולח לי מסמכים בפקס ואני שולחת לו את ההדפסות במייל. אני מחשבת לפי מספר מילים ושולחת לו בסוף חודש דו"ח הדפסות והוא משלם לי חודשית. כיום אני מחייבת אותו 8 ש"ח לכל 250 מילים ויש תוספות של דחיפות והוצאות שונות שיש לי כגון קו הפקס, נייר לפקס וכן הלאה הוצאות הקשורות בהדפסה. מאחר והתחום הזה מאוד לא מאורגן כל אחד יכול לדרוש איזה סכום שהוא רוצה וכל לקוח יכול ללכת איפה שבא לו בעצם.

אני חייבת פקס?

כי אין לי פשוט אני מקלידה נורא מהר וחשבתי לעשות מזה עסק.. והכוונה שלי רק אם סטודנים לעבוד ורק עבודות בעברית כי אני מקלידה בשיטה העיוורת רק בעברית חשבתי שמסירת העבודות היא ביד ולא בפקס

sobolina

New member
מעט תשובות.

אני בעצמי סטודנטית כרגע,ולא זר לי השוק הזה של הקלדת עבודות. היו פעמים שבהם אני עזרתי בתחום זה (הן לחברים והן לסגל האקדמי),אך לצערי העבודה הזו לא ממש משתלמת. לרוב צריך להתעסק עם כתב יד לא ברור,ולפעמים יושבים שעות מול המחשב וזה לא משתלם מבחינה כספית. כמובן שלפקס יש יתרון - משום שכך את לא מצריכה את הסטודנט להעביר לך את העבודה אישית - אלא פשוט לשלוח מכל מקום ולהחזיר לו את העבודה המוקלדת למייל. בעיקרון את הדבר הזה ניתן לפתור ע"י תוכנת פקס המותקנת במחשב - תוכנה אשר הופכת את הטלפון הביתי שלך לפקס לכל דבר. את מקבלת את הפקס ישירות לתוך המחשב שלך - מדפיסה ומתחילה להקליד. כמו כן,ישנו אתר ששמו הוא FIXFAX - פעם אני עבדתי איתו (אני מנהלת אתר אינטרנט),ואין ספק כי מנהלים נוספים המליצו לי עליו והוא גם פתרון סביר לבעיה שכזו. אם כבר - שווה לך לנסות ולעשות דיל עם אנשים אשר כותבים עבודות תזה או סמנריונים - ולהתחלק איתם בסכום. הם יגייסו את החומר ויכתבו - ואת תקלידי אותו. כך,ישנה סבירות מאוד גבוהה שתוכלי להרוויח אפילו 500 ש"ח על 30 עמודים. מקווה שעזרתי, הילה

אין לי מושג למה התכוונת שרשמת

עבודות תזה או סמנריונים למה התכוונת בזה? ואאיך אני מגיעה לאנשים שרוצים הדפסות של העבודות הנ"ל? והבנתי שהממוצע ללקחת להדפסת דף זה 7 ש"ח אז איך הגעת ש-30 דפים זה יוצא סכום של 500 ש"ח ?

sobolina

New member
פשוט מאוד ../images/Emo26.gif

עבודת תזה = עבודת גמר של סטודנטים הלומדים בתואר השני וממשיכים לתואר השלישי , עבודת תזה היא עבודה מאוד מאוד מקיפה ולכן היא מאוד "עבה" עבודת סמנריון = עבודת גמר של הסטודנטים לתואר הראשון,ותואר שני במידה והם אינם מעוניינים להמשיך ללימודי התואר השלישי. עבודה שכזו היא עד 40 עמודים
לגבי הסכום של 500 ש"ח = בעיקרון במשק קיימים לא מעט אנשים המציעים את שירותיהם בכתיבת עבדות הסמנריון - המחירים נעים מ 1,000-2,000 ש"ח. שווה לך לנסות וליצור קשר עם מישהו כזה,ולהתחלק איתו בנטל - פשוט לקבוע מראש שאת לוקחת 500 ש"ח על ההקלדה - וכל השאר (שמבחינתך יכול גם להיות 2,500) הוא משאיר אצלו
הכוונה כאן היא לבצע את העבודה הזו לפי מחיר גלובאלי ולא לפי מחיר לדף - כך את יכולה להרוויח יותר

למעלה