הדפסה על מוצרים

shiop

New member
הדפסה על מוצרים

משהוא יודע היכן אפשר להדפיס בדחיפות ובאיכות גבוה על מוצרי מתנה שונים והיכן יש מבחר גדול באזור דרושה תשובה דחופה

kalah

New member
אתמו להיה שרשור אבל אני לא יודעת לק

לקשר-תעשי חיפוש דף או שניים לפני.

bluemoon9

New member
במודיעין סנטר

אפשר להדפיס ב"פוטו סנטר" במודיעין סנטר קומה תחתונה יש הכול מכוסות עד שעונים ומנורות הדפסה בעיצוב אישי (מעצב יושב איתכם) הכול מוכן ב30 דקות והמחירים הם הכי זולים בארץ נקודה. WWW.PSM.CO.IL

מצטרפת להמלצה../images/Emo140.gif

ודווקא בפורום קטלני זה ... אחרי ש"חרשנו" את מודיעין וגם את שילת הגענו בטעות לפוטו סנטר ושם, עם יחס מקסים במיוחד עשו לנו את ההדפסות שרצינו (אמנם רק 5 חולצות קטנטנות) צ'יק צ'ק + הנחה מיוחדת ללקוחות חביבות או קרציות במיוחד

noy103

New member
איזה שטויות!!

אני שם אולי פעם בשבוע עשיתי שם עד עכשיו יותר מ600 תמונות גם פילים וגם דיגיטלי כולם יצאו מצוינת הצוות שם חביב לא מתנשא ועוזר במה שהוא יכול אני במודיעין אולי 5 שנים אני לפחות עוד לא מצאתי מקום שהוא גם זול וגם נותן שירות ברמה שהחברה ב"פוטו סנטר" נותנים מה שניראה לי זה יקירתי...את פשוט לא יודעת לצלם ואז הכי קל להאשים את המפתח

א י ו ש י

New member
כבר היה על זה דיון פה בעבר וטובים

ממני אמרו את זה. אם כבר החנות למעלה הרבה יותר טובה אבל הכי טובה לדעתי החנות בשילת! אני מעולם לא אמרתי שאני טובה בצילום אבל ביחסי אנוש כן ואני לא מתכוונת לענות לך בכזאת גסות.

n1003

New member
מסכימה

סוף סוף חנות שהאנשים בא נחמדים בחנות למעלה יש פשוט אנשים רעים שיעשו הכול בשביל עוד 10 אגורות וברעות...כניראה שכל הבלאגן שלהם שם גורם להם להיות גם קמצנים בצורה קיצונית לדוגמא: עשיתי בפוטו תמונות והיה חסר לי 10 שקלים אפילו לא דיברו איתי על זה אמרו לי ישר לא נורא פעם אחרת עד ככה הם נחמדים ולדעתי מכמה שאני "מבינה" גם עבודה ברמה מצוינת

למעלה