הדפסה בתוכנת CALC

zvinissim

New member
הדפסה בתוכנת CALC

2 שאלות שאני לא מצליח להתגבר עליהם: שאלה ראשונה: כאשר אני בונה מס' גליונות עבודה באותו קובץ בתוכנה CALC ואני רוצה להדפיס את הטבלה הפתוחה לפני. כאשר אני שולח להדפסה נשלחים כל הגליונות שאני בניתי באותו קובץ. האם ניתן לשנות את השיטה? (כאשר כותבים עם הגיליון של מיקרוסופט ההדפסה מכווונת רק לאותו גיליון שעובדים איתו בפועל ולא כל הקובץ)אני תמיד מעוננין להדפיס רק את אותו גיליון שאני עובד עליו. שאלה שניה: האם ניתן לראות בתצוגה לפני הדפסה הצגת מרובת דפים במקביל בשביל לראות איך יצא לי על הנייר.ניסיתי אפשרויות שונות לשנות צורה הצגה לפני הדפסה והם לא צלחו לי בנסיונותי ובכלל איך ניתן לשנות ולהעלים באופן גורף את הכותרת העליונה והתחתונה ושלא יבואו כבררת מחדל

תשובה - הדפסה רק גליון פעיל

כדי להדפיס רק גליון פעיל, תשתמש ב-CTRL P או File / Print ברירת מחדל , הדפסת גליון מסומן. (תמונה מצורפת)

תשובה - הצגת מספר דפים

ניתן לראות מספר דפים כולל מעברי עמוד. תפריט View לסמן page break preview אם לא רואים מספיק עמודים ניתן לשנות את אחוז המחרק מהמסך (בחלק התחתון של המסך) מצורפת תמונה לדוגמה

תשובה - ביטול טקסט מידע בכותרת עליונה ותחתונה

התשובה פה מסובכת יותר. צריך לפתוח מסמך חדש ריק במצב "הצג לפני הדפסה" למחוק את הטקסט המוכן בכותרת עליונה ותחתונה. לשמור את המסמך כתבנית. להשתמש בתנית זו להכנת מסמכים חדשים.

נדין ערב טוב

יצרתי תבנית חדשה אבל לא מצאתי היכן אפשר לקבוב שתהיה ברירת מחדל.

למעלה