הדעה שלי

sapirush 100

New member
הדעה שלי../images/Emo4.gif

לא הייתי פה ממש המון זמן... אחרי הביטול של המופע, אני לא יודעת אם בכוונה או לא, לאט לאט שמעתי פחות שירים שלה ואני כבר בכלל לא יודעת על השירים שלה אחרי האלבום ברייקאווי ואחרי ממש הרבה זמן נכנסתי לפה היום סתם כדי לראות לאן היא הגיעה. ואני רואה שהיא ממש התדרדרה... לא יודעת למה.. אני לא יודעת מה עם השירים שלה אבל היא ממש נהייתה מוזרה... היא מסתפרת כמו איזה טום בוי מפחיד היא נהיית מסחרית... אני לא יודעת כבר מה לחשוב עליה... אל תתחילו להתפרץ עלי אבל זו הדעה שלי...
אוהבת את כולכם!!! -ספיר-

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא מתפרצים פה על דעות...../images/Emo13.gif

אני אפילו קצת מסכימה איתך על ההתמסחרות-יש כמה צעדים שאני לא כל כך מסכימה איתם. אבל העניין של התספורת-אני לא חושבת שזה צריך לגרום לך לאהוב אותה פחות {אם את אוהבת אותה, כי לפי מה שכתבת אני מבינה שלא כל כך...}

TheMoonLight

New member
ממממ../images/Emo4.gif

כמו שאדר
אמרה, לא ממנהגינו להתפרץ לדעות של אנשים... אני דווקא אהבתי את זה שהיא הסתפרה, וכן, היא באמת נהייתה מסחרית אבל בואי נקווה שהיא תעצור את זה בזמן לפני שלגמרי יכירו אותה בתור דמות מסחרית ולא בתור זמרת... השירים שלה עדיין יפים ומדהימים וחכי לדיסק השלישי שלה, אני מקווה שתופתעי לטובה.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif

צודקות

westlife 4ever

New member
דעה היא דעה

לכל בנאדם יש אפשרות להביע דעה מבלי שיקפצו עליו. את הבעת דעה וזכותך לכתוב מה שבא לך אני חושבת שהמיסחור יעבור לה ובקשר לתספורת=>אם היא הסתפרה קצר, לא אומר שצריך להפסיק לאהוב אותה ובמיוחד בגלל שלא אהבת את התספרות.

westlife 4ever

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

איפה אני יכולה למצוא אקורדים לגיטרה לשירים של קלי?

למעלה