הדסון

דפפפ1

New member
הדסון

מסעדה מפוצצת , ותהרגו אותי אם אני מבינה למה
אנשים שונאים לבשל, עודף כסף
ופיצוי בצורת פינוק ?
אוכל בינוני. פתחנו בקרפצו מלוח מידי , סלומון נא קצוץ על מחית אבוקדו וסלט שרימפס האוכלים הנהנו לבסדר.
2 אנטריקוטים, שלי היה חסר טעם בעליל טבע בתוסף שומן . צרוב באש/חום גבוהה מידי לזמן קצר מידי, בקיצור פעם ראשונה שנתקלתי בצורה כזאת של עשייה . לא טעים.
סינטה לא מלהיבה ופילה מוצף חמאה לכל מנה התלווה ציפס במין כוס/ תפוח אדמה אפוי. כל כך דל.

אילו הלכתי לאכול פלאפל הייתי נהנת יותר.

תודה על הדווח...

החוויה של בן זוגי ומשפחתו הייתה הפוכה לשלך...
ניסית לדבר עם האחראי משמרת?

מיתר44

New member
על הקרפצ׳ו המלוח מידי ועל

אי שביעות רצונך מהאנטרקוט. על כך שהפילה(?) היה מוצף בחמאה כאילו היה זה פירה.
אפרופו האדסון - יש בתפריט נתחי בשר מובחרים שמעניקים לסועד תמורה ראויה. נכון, צריך להביע בפני המלצר מה ציפיותייך
שיעשה בנתח ולשלם עבורו יותר.
אחד מאבותיה של תורת המדידה בתחומי מדעי ההתנהגות (טיילור) קבע: אם לא תגדיר בברור את מטרתך, חזקה שתגיע למקום אחר.

כמה למדנו על טיילור במהלך התואר הראשון...
&nbsp
אני זוכרת לפחות 3 קורסים (התנהגות צרכנים, התנהגות ארגונית ומשאבי אנוש), בטח את השאר הדחקתי... :)

דפפפ1

New member
כבר אין לי חשק, זה כלכך אלמנטרי בעיניי, ובקבוקי הקטשופ....

אור2221

New member
גם החוויה שלי מהדסון הייתה לא חיובית

לפני שנה בערך הייתי שם עם בן זוגי דאז, והסטייקים של שנינו (סינטה ואנטריקוט) היו אייכותיים, אבל הומלחו ביד כל כך אגרסיבית שזה היה פשוט מופרך.
&nbsp
בסוף הארוחה שאלנו אותם האם הטבח היה מאוהב.
&nbsp
הם הצטערו שלא אמרנו קודם, אבל אני שונאת להחזיר מנות למטבח.
&nbsp
&nbsp

דפפפ1

New member
בדיוק, בפסח הייתי אצל הקצב ולא עמדתי

בפני כל הבשר היפה שהיה שם. חזרתי עם כמות פסיכית, כך שטעם של בשר
טוב יש לי עוד בזכרון של הבלוטות.
ונמאס לי מזה שמסעדת בשרים מוציאה מנה לא מדויקת,
בשר טוב קשה לקלקל אלא אם לא שמת לב ושפכת מלח או תחליף חמאה או זלזלת בהכנת הנתח.
כשאתה מתלבש יוצא מהבית ובא לך להתפנק ומשלם כל כך הרבה אתה מצפה שישימו לב,

Omnivore

New member
סלומון?

קרפצ'יו קצוץ?
עוד בשלב בקשת ההמלצות והקניבליות היה לי חשד לטרולינג דק,
עכשיו הוא רק התגבר.

דפפפ1

New member
יקירי לא טרולינג ולא נעליים, ושוב לטקסט

לא אני אכלתי הכל , דיווחתי בעייפות גדולה יש לומר לא זכרתי את שמות המנות ותיארתי את שזכרתי.
שמתי לב שאתם קצת חשדנים , מייעצים איך להסתגל, וכאלה.
בקיצור שא ברכה.

&nbsp

Omnivore

New member
איך לא נהיה חשדניים?

תסכמי איתי שלא כל יום פוגשים בת 85 שכותבת בפורומים ביקורת מסעדות, ציפורי לילה ונגרות. אין דבר פסול בכך, אך אני לא פגשתי מישהי בגילך שכותבת על כמויות פסיכיות של בשר שקנתה מהקצב, עבדתי עם המון מבוגרים, מאף אחד לא שמעתי את המילה "פסיכי".
הכתיבה שלך מתאפיינת בחוסרם של סימני פיסוק רבים מחד וסימני פיסוק שלא במקום מאידך, שוב, יכול להיות שגם אנשי הדור שלך לא קראו מספיק ספרים כדי לכתוב בלי שגיאות, אבל זה מאפיין את הדור הצעיר יותר. כך או אחרת, צורת הכתיבה שלך מקשה על הבנת הנקרא. כל אלה גורמים לי לחשוב שאת לא מי שאת מציגה את עצמך.
כשקראתי את הפוסט הראשון שלך בנוסח: " נו, יאללה, אין לכם איזו מסעדת פיין להמליץ עליה?", התעלמתי מהנוסח, אבל תהיתי מדוע מישהי שלא נהנית במסעדות מבקשת המלצה למסעדה, ולא סתם, אלא פיין. הביקורת שלך לא הייתה עניינית, צורת הצליה של בשר שבה נותנים מכת חום לסטייק היא מקובלת ואף מובילה, לדג קוראים סלמון, מה זה תוסף שומן לסטייק, אני אישית, לא הבנתי. משפט הסיום שלך הזכיר לי טוקבקיסטים מתוסכלים מאתרים כמו וואלה!, רק חסר היה משפט שפריירים לא מתים או משהו דומה.
הלכת למסעדה שהומלצה לך על ידי אנשי הפורום, הדיווח שלך התחיל מזה שלא הבנת מדוע אנשים פוקדים את המסעדה הזו. להסביר לך מה לא בסדר בזה?
אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל כשאת כותבת שלא נכנסת לפורום בשביל קטע, לי אישית, קשה להאמין לך. שוב, זה הרושם האישי שלי, יכול להיות שהוא מטעה, אבל אי אפשר להתווכח איתו.

pix37

New member
לפחות לגבי הגיל, תרגיעו - אין שום סיבה למסור גיל אמיתי

וכאשר נרשמים לאתר חדש שאתה לא באמת מכיר לגיטימי לתת סתם גיל בלי קשר לגילך האמיתי.

לגבי כל השאר - אכן מדובר בכניסה לא שגרתית לפורום וכך גם ההודעות שנכתבו על ידה עד עכשיו אבל אני לא בטוח שזה מגיע לגבול של טרוליזם ולא סתם סגנון ייחודי שעדיין לא התרגלנו אליו.

חפרת

נראה לך שמדובר בטרול? אז אל תאכיל אותו.
לא צריך לחפש הוכחות מתחת לבלטות. פשוט תתעלם. למה לפגוע?
ולפני שתאשים אותי ש"בגילי המופלג לא משתמשים באייקונים" אז הקשר היחיד בין הגיל האמיתי שלי לגיל בפרופיל הוא ששניהם בני שתי ספרות.
ואם כבר שמים את הקלפים על השולחן... אז השם שלי בתעודת הזהות הוא ממש לא פלאפל ירוק1

דפפפ1

New member
מה זה נסחפת ולכלכת

את כמות הספרים שאני קוראת, אתה יכול לדמיין. שגיאות כתיב לא תמצא אצלי גם אם תקח זכוכית מגדלת.
לטעמי אתם מקובעים על נוסח מסויים של איך הדברים אמורים להיעשות וצר לי שלא השתחלתי למשבצת הזאת.
את הגיל שלי לא בא לי לפרסם, למה קשה לעכל את זה?
הדבר היחיד שאני מתוסכלת ממנו שבאתי לקבל המלצה ונמצאתי ????????
על צורת צליה של בשר איתי אתה לא יכול להתווכח. ודע לך שמוסיפים מלא תחליף חמאה לסטייק שלך במסעדות.
אתה יודע הצלחת לשעשע אותי

גסטרו

New member
קראתי פעמים, הקרפצ'ו מלוח, הסלמון קצוץ...וגם אני

בארוחה אחרונה שם נהניתי ממנת החלונות סינטה, אבל הסטייק ,נתח ממיוחדי היום במחיר "מיוחד" היה רחוק מלהיות מיוחד. סתמי ביותר וגם הקינוח של שברי מרנג וקרם לימון שהיה מצוין בעבר היה בינוני

Omnivore

New member
קראתי שלוש ורק אז קלטתי.

אבל אי אפשר להאשים אותי, זה בערך הפסיק היחיד שהיה במקום.

החתולית

New member
החוויה שלך לא דומה לחוויות שלי ושל מכרי במסעדה

חבל שלא נהנית, ואולי בפעמים הבאות תהני יותר מפלאפל.

למעלה