הדמעות ממשיכות..

הדמעות ממשיכות..

כל דמעה שבכית זה היה כאילו זה חדר לעצמותי מין כאב חד ועמוק מעולם לא רציתי ללכת ממך.. לעולם לא רציתי לקרוע חלקים ממך לאחרונה זה כל מה ששמעתי מהסביבה הקרובה כאילו שלא ידעתי את כל זה לבד הרגישות שלי כלפיך לא יודעת גבולות הרגשתי כל כאב כל דמעה כל צער וכל התיסרות אני סובל כמו שלא הכרתי בחיים שלי כולם לפתע נהפכו ליועצים מביני ענין כולם לפתע יודעים הכל יותר טוב מאיתנו יותר טוב ממני והלחץ העצמי שלי שקיים בין כה וכה קיבל מימד חיצוני נוסף ללא הזמנתי את בתוך הנשמה שלי עמוק עמוק פנימה אני תמיד אוהב אותך בכל מצב אני ואת יחד עברנו המון דברים והפעם נכנעתי כביכול לקול הגיון של הסביבה ולא זה לא נשמע לי הגיוני בכלל אבל את אמרת לי שהם מבינים והם רואים הכל כמו ספר פתוח אילו המסך היה דף הוא היה ספוג דמעות שלי שפשוט נושרות ונושרות ללא יכולת להפסיק אותם אני יודע שאני עקשן גדול וסניקי אבל הסניקי פה אוהב ולא יכול לסבול את הסבל הזה יותר אני לא יודע מה את חושבת או מה דעתך כל שיחה שהיתה נגררנו למשהו שלא הניב תוצאות שהיו טובות לנו והם כמו טריז הצליחו לחדור פנימה הלב שלי פשוט התכווץ לו כמו ילד אבוד פנימה ואני מרגיש אבוד וכל כך לא בשליטה על הנעשה זה לא אני בכלל אני שהשליטה היתה לו כל כך חשובה פתאום מצא את עצמו צריך להשיב לאנשים שאין להם ולו חצי מושג אמרי לי בבקשה אמרי לי שאת אוהבת אותי כי לא אוכל לסבול שאת כבר לא כל כך הרבה מילים נאמרו כל כך הרבה כאב ועומס אני לא האדם הכי קל שבעולם זאת אני יודע אבל דבר אחד אני יודע ברור וחזק את עשית למעני כל כך המון שאולי רק בגלל זה אולי חשבת שהעזרה תגיע ממקום אחר והעזרה גרמה לי לאבד את הראש ולצאת משיקול דעת נכון אולי תתקשי להאמין למילותי אבל נשמתי אני אוהב ולא יודע מה לעשות כי אני מרגיש כלכך אבוד

Dovsha

New member
לא יודעת

אם תגובה תעזור - או עצה או כיוון מחשבה או מה שלא יהייה ממני, כי יכול להיות שאתה פשוט לא רוצה לשמוע ובצדק. תפרוק, תכתוב, תספר, תשתף ותקווה. אני בטוחה שהיא קוראת, אני בטוחה שיהייה בסדר וגם אם לא וגם אם יהיו קשיים, תהייה חזק, כי לפי מה שכתבת נראה שהיא עדיין אוהבת. אל תתנו לזה לחמוק. מחבקת בחום דובשה.

קרני

New member
מילים...

- טריז חצץ ביניכם ולא מאפשר לה לשמוע את המילים הכואבות שלך - לפעמים צריך להתנתק קצת כדי להרגע, לחשוב, להבין, לחזור למחשבה צלולה וחיובית... - המילים של הסביבה, שאתה לא כל כך מאמין בה, חדרו אליה והיא מוקפת בהן - לפעמים הסביבה אכן יכולה לראות יותר אובייקטיבי מאשר היושבים בקדירה (ולא, אני לא יודעת מה קרה ביניכם, ולאילו עומקים ההתערבות החיצונית הגיעה, אבל אם הביקורת באה מאנשים אוהבים וללא כל כוונת זדון ורוע, עד כמה שקשה, צריך להקשיב וללמוד, ומשם להתקדם הלאה...) - אתה לא טיפוס קל - אבל אף אחד לא טיפוס קל... כל אחד יכול לחיות מצויין עם עצמו (או שלא...;-)) אבל כאשר יש אינטראקציה בין שני ``טיפוסים`` סביר להניח שיהיה קשה - אין ``אני טיפוס קשה`` ו``את טיפוס קל`` יש סיטואציה שמעלה נקודות קשות יותר ונקודות קשות פחות. צריך להתמודד עם אלו, ולא להאשים את אף אחד מהצדדים(גם לא את ה``עצמי``, אחרת לא מתקדמים קדימה ב י ח ד, וזה הרי כל העניין במערכת יחסים...) והאהבה הזאת, שאתה כל כך זקוק לה, שתגיד לך, שתהיה... היא שם, בטוחה. חכה בסבלנות עד שתוכל להראות את עצמה, כי עכשיו היא בטח באנדרלמוסיה לא קטנה משלך... מאחלת לך שהסיטואציה הזאת, תגמר ותוכל לשוב לאושר. תודה ששיתפת אותנו בכאב הזה... מקווה שהיא תשמע אותו...

תעתועים

הראש יכול תעתע נפש של אדם, בתעתועי הראש אני נאבד. הרגש מלא עד תום בך, רוצה בך עד כלות הנשימה. נשמתי נעתקת לה שהראש מתעתע, את התעתוע אני רוצה להקיא מתוכי שבך אוכל לגעת לחוש ולטעום. בתעתועי ראשי את היא ,הפרי האסור. ואם זהו גן עדן את הגיהנום אעדיף. רגש בוכה ,דמעות נוזלות מציפות, תעתוע שוב תעתע כמשחק בראש. שוב בך נזכר ,כל צחוק אותו צחקנו יחדיו. והתעתוע? הוא יושב לו בתוכי מחייך, חיוך גדול שהוא מנצח את הרגש מחדש.

moran.l

New member
אבל אתה יכול

לגבור עליו, אתה יכול להכניע אותו. התעתוע, לובש המסכה, כה ממכר.אני יודעת.. אך אל תיכנע לכאב, אל תיתן לו לשלוט בך, כי עמוק ועמוק יותר הוא יסחף אותך. אם עכשיו עוד יש לך את הכוח להרים את הראש מעל המים, אם תיתן לתעתוע לשלוט בך, ולהמשיך לחייך, מהר מאוד כבר יאזל כוחך. אתה חייב, אתה חייב לפעול בדרך זו או אחרת. נסה לפתור איתה המצב, ואם אין דרך - לפחות השלם עימו. אני מבטיחה שכל כך הרבה אנשים פה יעזרו לך בכל דרך שתבחר, אך בבקשה ממך, בבקשה, אל תיתן לתעתוע לשלוט בך. מניסיון, כשידו על העליונה זה רק יהא גרוע וגרוע יותר. לפחות נסה פה בשבילך, מורן

למה הלכת??

העיניים שלי נפוחות מבכי כאב לב ענק ענק -- מישהו החליט לעשות לנו את זה ואתה האמנת לו אתה פשוט עשית מה שהוא אמר לך בלי להתיעץ איתי- הכי קרובה - הכי יודעת אני שבורה-- זוהי נטישה לכל דבר זה לעשות לי בדיוק מה שעשו לך ואני מתקשה להאמין אני אוהבת אותך הכי בעולם,, אני סלחתי תמיד,, אני הייתי שם תמיד למה הלכת ממני?? למה הלכת לי? למה השארת אותי ככה? בקשר לשניים ההם אני לוקחת חזרה כל מילה שאמרתי עליהם -- הם זבלי אדם הם אנשים רעים אם עשו לי ולך את זה אני לעולם לא אסלח להם לעולם!!!! תחזור בבקשה ממך אם לא אליי אז ..... אתה חיב להמשיך דברים שהופסקו חייב זה יותר חשוב מהכל-- מי שאמר לך מה שאמר אין לו שמץ של מושג מה עובר עליך!! הוא לא מבין בזה הוא עשה מעשה רע אני מצטערת שהקשבת לו אני בשוק עדיין מכל הסיפור כן אוהבת אותך כן כולך בי כן כולך ממלא אותי שעה שעה ודקה דקה נשמה שלי-- אתה ולקחו לי את הנשמה.. יודע איך ההרגשה?? מוות , פשוט מוות

moran.l

New member
כל כך

כל דמעה שלך כלבנה בקיר הכאב, כל כך קשה לי לשמוע, כל כך קשה לי להגיב. כמו דובשה, אינני יודעת איך. לא יודעת מאיפה להתחיל, לא יודעת אם בכלל זכותי, לאור מצב כזה. אך יודעת שרוצה שתדע, ורוצה שתדעי ש א ת ם ל א ל ב ד. חיבוק ענק.

למעלה