הדמיה

הדמיה

שלום לכם, שואלת בשביל אחותי - הם הולכים לבנות בית, כבר יש תכנון, והם שוקלים לעשות הדמיה ממוחשבת של התכנון מבחוץ ומבפנים. שאלתי היא האם יש לכם להמליץ על מישהו + האם תדעו לומר סדר גודל של מחיר להדמיה לבית פרטי, כולו בקומה אחת, כ-115 מ"ר חזיתות די בקו נקי כזה בלי קישקושים וענינים..
בעיקר מה סדר גודל של הדמית חוץ, אבל גם פנים. (איך זה הולך פר חדר? מחיר קומפלט לכל הבית?) בתודה מראש.

avi5199

New member
הארכיטקט עשה לנו הדמית חוץ.בחינם.

בעזרת תוכנת סקצ'אפ. ובסוף להפתעתנו הרבה הבית יצא ממש בדיוק כמו בהדמיה..

rune7

New member
ניתן לעשות משהו יפה למדי לבד

באמצעות sketchup. אני בניתי מקובץ ה-CAD את שתי הקומות הראשונות בתוכנית בתוך יומיים (שני חצאי לילות למען האמת, כולל זמן לימוד קצר מאד של התוכנה, היא באמת פשוטה). יוצא יפה ומאיר עיניים למיני בעיות ואפשרויות. אם אתם בעניין, זה אפילו כיף למדי.

yobara

New member
לא לוותר על ההדמיה. זה הבדל של יום ולילה.

יש מישהו שאני מכירה שעושה הדמיות ב-1500 ש"ח בערך. אני ממליצה מאוד. זו הוצאה קטנטנה לעומת הרווח שבצידה. אגב, מדובר בהדמיה מלאה פנים וחוץ, רהיטים גדרות מעקות.. הכל

dudujack

New member
google sketchup

ממליץ בחום על התוכנה היא חינמית, משתלטים עליה די מהר והופכים לשרטטים מתחילים, במידה והאדריכל דורש כסף על תכנון תלת מימד ניתן לשרטט לבד (בהנחה ויש לכם מידות מדוייקות). שרטוט תלת מימד לדעתי חשוב ניתן להבין את המידות באופן ברור יותר (ניתן בתוכנה להציב אדם בכל מקום בחדר). צירפתי את אחד השרטוטים הראשונים של הבית מאז הוא השתנה רבות ואין לי ספק שהתוכנה סייעה דודו

למעלה