הדמות שהכי אהבתי לשנוא

riktal

New member
הדמות שהכי אהבתי לשנוא

איזה דמות הכי שנאת בעל טבעי ולמה?

my name is eti

New member
וואי, קשה..

ישנן מספר דמויות שלא אהבתי אותן,, רובי (שתיהן), איך שלא קראו לגנבת הזו מהעונה השלישית.. אבל הכי עצבנה אותי הדמות של אנה.
יש בה מין אפטיות מסוימת שדי מרגיזה ולמרות שההיתה לדמות פוטנציאל מסוים, לא אהבתי את הכיוון והסיפור- קודם כל היא לא זכרה מיהי, היא הייתה מורדת ואז היא רצתה להרוג את סאם ו/או את ההורים של דין וסם.. לא אהבתי אותה..

משי22

New member
כל כך נכון על אנה

חשבתי שהיא יכולה להיות אדירה בעונה 4- עוד מלאכית שלא חושבת כמו מלאכים אחרים, שיכולה להצטרף לדין וסאם. אבל ב-513 הרסו אותה והפכו אותה למשוגעת. גם אני שנאתי אותה אז.

Ayelet 363

New member
לי קשה להתחבר לדמויות של הרעים

לא משנה כמה הם מעניינים, שבךעדיהם ל אהייתה עלילה בכלל או כמה הם מעוררי הזדהות. אז אפשר לומר שאת כל הרעים. מתוכם הכי שנאתי את לוציפר, לילית' ורובי.

בלה- אם מדברים לא על דמויות ששנאתי אלא שאהבתי לשנוא, היא ממש מתאימה מבחינתי. לפני שראיתי אותה לא האמנתי שאני מסוגלת לאהוב לשנוא דמות. היא עיצבנה אותי, אבל היה לי עצוב כשהיא מתה ובכללי אהבתי אותה.

my name is eti

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

משי22

New member
לא הייתה אף דמות ששנאתי

כמו רובי בעונה 4. היא הייתה פשוט נוראית, היא לא הפסיקה לסכסך בין דין וסאם וגרמה לכל כך הרבה צרות בניהם. היא עשתה הכל כדי לגרור את סאם אליה, עבדה עליו ועשתה עליו מניפולציות. מאוד מאוד שמחתי שהיא מתה.

הדמות מספר 2 שממש נהנתי לשנוא זה זכריה. וגם המוות שלו היה אדיר.

my name is eti

New member
את יודעת, שמתי לב

שזה כבר קרה לכותבים מספר פעמים- הם המציאו דמות שיכולה להיות אדירה לגמרי ולהוסיף רבדים לסדרה (במקום ללכת סביב אותה נקודה שוב ושוב) אבל לצערי, הם נפטרו מאותן דמויות מהר מדי. כמו לדוגמה- אדם, האח הנוסף, ליסה ובן (במיוחד בן), אנה כמובן. במקום להמציא קווים חדשים, הם חוזרים לדמויות מעצבנות כמו מג הזאת. לדעתי זה פספוס.
אחד מרגעי ה"אכזבה" שלי היה שהרגו ישר את אדם ואז החזירו אותו שוב לפרק אחד. אם היו ממשיכים את קו העלילה איתו, היה יכול להיות משהו נחמד..

משי22

New member
וואי, אם היית רואה

הודעות שלי בפורום מהתקופה הזאת, היית רואה שזה בדיוק מה שחשבתי גם- אדם בעיני זה פספוס ענק של איזו דמות-מראה לסאם ודין- איך החיים שלהם היו נראים אם אבא שלהם לא היה הופך אותם לציידים. ובן- ממש רציתי שהוא יהפוך לדמות חשובה, ואפילו יצטרף לסאם ודין ויהווה "הדור הבא"... אני אוהבת שיש התקדמות בסדרות, שדברים מתפתחים, ולא שכל הזמן אנחנו נשארים באותו סטטוס (למרות שאני מאוד אוהבת את על טבעי כמו שהיא, אבל צריך להודות שהשינויים בסאם ודין מהעונה הראשונה עד היום הם די קטנים, וגם כאשר יש איזה התקדמות- ליסה, וכרגע החברה של סאם- הם פתאום הולכים אחורה וחוזרים לעבר).

מסכימה עם כל מילה. במיוחד על זכריה, כי אם לא היית כותבת לא בטוח שהייתי זוכרת כמה שנאתי אותו

(הפעם תורי להגיד שהוצאת לי את המילים מהפה
)

טוב

אז חוץ ממה שמשי אמרה מעליי, עוד דמות ששנאתי זה מגפה. אם נדייק זו לא היתה בדיוק שנאה אליו, אבל שנאתי כל רגע שהוא היה על המסך. כל השיעולים והמחלות סביבו זה היה פשוט דוחה

אה, וגם אלסטר! הוא דיבר מעצבן, וכעסתי על כל מה שהוא עשה לדין

וגם איש העיניים הצהובות (עזאזל? אני זוכרת נכון?) - בהתחלה רק לא חיבבתי אותו, אבל אחרי הפרק שהיה בעבר עם אמא של סאם ודין ממש שנאתי אותו.

Yael Tapiro

New member
רובי!!!רובי!!!רובי!!!רובי!!!

וזאת שהייתה עם שיער בלונדיני קצר (לא זוכרת את השם).
אני יודעת שהייתה שחקנית שהחליפה אותה אבל אותה סימפתי יותר.

משי22

New member
דווקא את מג

תמיד חבבתי... יש בה משהו נורא תמים יחסית לשדה

(והסיפור של הנערה שהיא נדבקה אליה ממש עצוב).

למעלה