הדמות המיותרת.

Gas Panic

New member
הדמות המיותרת.

טוב, אז סתם כדי להנעים ולהעסיק את זמנכן, החלטתי לעשות סדרה של סקרים כדי לגלות איזו דמות מהעונה החמישית קהילת "ישנן בנות" של ישראל תשמח לראות אבודה בלב ים (והפעם, לשם שינוי, לא לחזור). אנחנו מתחילים עם 16 דמויות, כשכל פעם הארבעה עם הכי פחות הצבעות לא יעברו לשלב הבא. (כל שלב יהיה 4 ימים) אז אתן מוזמנות להצביע לארבעת הדמויות המיותרות שלכן (כמו כן, יהיה נחמד אם תכתבו סיבות וזה יהפוך בין היתר לדיון) : -ג'ני שכטר -קיט פורטר -בט פורטר -טינה קנרד -שיין מק'קטשן -אליס פיאזקי -ג'ודי לרנר -דון דנבו -סינדי (המאהבת) -פיליס קרול -מולי קרול -מקס סוויני -טאשה וויליאמס -אדל -ניקי סטיבנס -הלנה פיבודי (היא תחזור, אז אני מחשיבה אותה) ההצבעה שלי : ג'ודי לרנר (נהייתה מציקה מאז אירוע טיבט האגדי^^), מקס סוויני (באמת צריך להסביר למה? הוא פשוט לא קשור), ניקי סטיבנס (בעקרון לא ידעתי יותר למי, אבל היא פשוט קצת מציקה. למרות שהיא וג'ני זה אחלה זוג).

Gas Panic

New member
אוי נכון.

טוב אז, פיליס קרול - כי צריך לבחור 4 והיא סתם לא קשורה.

ג'ודי לרנר אינעל אבוק../images/Emo123.gif

כי היא כתומה מפרת הרמוניות ואידיליה וכי טיבט לעד לעולמי עולמים נצח נצחים ושועל שועלים
מקס סוויני - כי וואללה יש מספיק דרמות ותסביכים ללסביות אז הוא ממש עושה לי כאב ראש. היה בחורה לסבית נהיה בחור הומו - כאילו יש גבול לכל תעלול
(תשאלו את
) דון דמבו
שחושבת שהיא מינימום ג'ינה גרשון בקשורות אבל היא נראית כמו חובתית דלת תקציב שלא תעבור סלקציה במינרווה (ואין סלקציה במינרווה), כולה חשה מנהיגת כנופייה, מחפשת ריבים עם הבנות שלנו ולא רואה כלום (אולי כי יש לה פונינט סמיך מדי שאגב זה פאסה כבר מזמן). פיליס קרול - מה היא עושה שם לעזאזל? הבנו, יש חיים אחרי חמישים, עכשיו לכי תסרגי משהו יפה..

Shiri from the block

Active member
אני -מקס סוויני. לא מתחברת אליו ולכל הסיפור שלו ולכל מה שהוא מייצג.. הוא סתם תקוע ומשעמם כזה ולא מעניין - טאשה. כי אין לי כוח לכל הקטע הזה עם הצבא וזה, רציני מידי../images/Emo3.gif -פיליס. שתעוף כבר!!!!!! -אדל. סכסכנית../images/Emo190.gif

chen1682

New member
טוב אני עושה לפיי העונה ה4

ג'יני כי היא כזאת מוזרה עם כל התאוריות שלה ואף פעם לא אהבתי אותה.... פיליס כי היא ממש קרצייה!!! (הרומן שלה עם אליס בעונה ה4) ואין לי עוד סורי

למעלה