הדמות האהובה

הדמות האהובה

אז ... את מי אתם הכי אוהבים מהטלנובלה החמה של ערוץ שוס פירות אסורים אני ממש אוהבת את עבדול מאז שהוא הפך להראל זה ניהיה טיפשי... אז את מי אתם הכי אוהבים ...?

YaaraForest

New member
את רות../images/Emo9.gif אבלל.....

אפרת שחקנית כל כך טובה!! חבל שהיא מתההה... כל כך אהבתי אותההה!!!
1 פעם פעשתי מישהי שדומה לה שתי טיפות מים.. אחותה אני חושבת... אפרת הנשמהההה!! פעם אפילו הביאה לי חתימה!!

בטח זאת הייתה

אופק אחותה התאומה של אפרת... היא בארץ עכשיו בגלל כל מה שקרה עם אפרת ולפי השמועות היא גם יוצאת עם מישהו בשם מאור..

לא..

יש לה אחות בשם אופק שהיא אחות תאומה שלה .. גמני ראיתי אותה פגשתי אותה באסימוב היא הופיעה שם הייתי בהלם! ואז היא אמרה לי שהיא אחותה .. וזהו היא לא הייתה נחמדה במיוחד ראיתי אותה עם שחר .. מוזר והשמועות אומרות שהיא יוצאת עם מישהו בשם מאור

IkMfNiY

New member
שמעתי שהיא יוצאת עם מאור כהן ../images/Emo42.gif

את יודעת, הזמר הסטלן הזה, הסולן לשעבר של זקני צפת P: מעניין אם זה נכון P: יעל

מעניין

אבל אותי יותר מעניין זה איך היא דיברה עם שחר והייתה ממש ידידותית אני במקומה הייתי הורגת אותו

IkMfNiY

New member
את בטוחה שזה היה שחר? ../images/Emo42.gif

שמעתי שהוא ומאור כהן ממש דומים. ואם היא יוצאת עם מאור, אז אולי זה היה הוא... יעל

liadoosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני חדשה פה ואני סתם קוראת את כל ההודעות שלכם.. אני ממש אוהבת תסדרה אבל מתוקים, לתמר קינן (השחקנית שמשחקת את אפרת) א-י-ן אחות תאומה.. ואני לא סתם אומרת ביררתי את זה..

עוד אחת הגיעה

תקראי על הפורום הזה לפני שאת כותבת הודעות מפגרות כאלה חוץ מזה אם קראת את ההודעות שלנו היית מבינה שדיברנו על אפרת ז"ל ולא על החשקנית ההיא תמר קינן

נשבעת לכם כל פעם שאני רואה הודעה כז

**כזאת בא לי להתאבד שיכנסו לטאגליינס באמא'שלי!

גמאני את רות../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

..זה היה באמת מצער מה שקרה שם
...למרות שרות כבר לא איתנו אני תמיד יאוהב אותהף
...ובנוסף לרות אני אוהבת את שרית הפלחניקית

למעלה