הדמויות החסרות

הדמויות החסרות

העלינו זכרונות מהסדרה המקורית, כולל מדמויות שלא שולבו הפעם. מרבית הדמויות לא הפתיעו במיוחד, למעשה חוץ מגלי ועידו שעשו סוג של מהפך (אצל עידו זה יותר בולט) נראה שרוב הדמויות דיי תואמות את מה שהיו בתיכון.

איזה דמויות אחרות יכולות לדעתכם לצוץ בסדרה ובאיזו צורה? אפילו בצורה של אזכור (נניח שיזכירו את סער שהפך לזמר מצליח או את נגה שעושה דוקטורט בהרוורד). אני חשבתי על אפשרות שעומר תופיע כמישהי שעשתה מהפך כללי ותופיע בצורת אשת עסקים קשוחה ו-כוסית, אולי אפילו היו מחליפים את השחקנית (נטע סובול עצמה פרשה מעולם המשחק ועברה לאקדמיה), תומר היה מתאים שיהיה איש קבע ו/או פעיל חברתי.

פיגאודה

New member
אורי גוטליב

אני הייתי מאוד שמחה אם הוא יחזור לעונה החדשה,
אני מדמיינת אותו מגיע לעוד מפגש בין כל החברים, בתור בחור עשיר שעשה סטארט אפ והרוויח בצעירותו הרבה כסף, וכיום הוא עשיר כזה, עם בטחון עצמי , אשה וילדים.
אבל עדיין נשאר צנוע וחמוד כזה, וכל הבנות מתאהבות בו כי יש בו כריזמה שלא הכירו...וכסף הרבה כסף
ואיילת זורר שגם חוזרת לסדרה , פתאום קצת מתחרטת על זה שהיא לא כל כך שמה עליו בתיכון ולפתע היא ממש מתאהבת בו

יכול להתאים , לא? שהפעם היא תתאהב בו...

shir19948

New member
את האמת

אני מקווה שדין יחזור בתור איזה איש משטרה לוחם ביחידת הסמים ויערער לכולם את הביטחון לא יודעת למה לדמות שלו דווקא הכי פחות התחברתי בסדרה אבל נירא לי שזה יהיה מגניב שפתאום הוא יחזור ההפך הגמור ממה שהוא היה בסדרה הוא יהיה איש משפחה לוחם ביחידת הסמים שיער קצר שכזה ידבר במבטא בריטי מוזר ויפיל על כולם איימה כבדה

פיגאודה

New member
דין

וואו אני ממש פחדתי ממנו
,
הוא היה נראה לי ממש רשע כזה

ללא ספק מביחנתי הוא היה שחקן מעולה, עד כדי כך שגם דיימנתי אותו כך במציאות .
יהיה מגניב אם הוא יחזור

בקשר לדין

הדמות שלו הייתה דיי משונה. מצד אחד הוא היה רע ומפחיד - הקטע שהוא עשה לעידו... זה כבר לא היה קטע של נער תמים שנשאב לסמים, זה היה עברייני נטו. מהצד השני הידידות שלו עם עומר והרגישות שלו כלפיה הציגו אופי שונה לגמרי.

פיגאודה

New member
אני עדיין קצת פחדתי ממנו

הוא באמת היה אלים , והוא היה נראה לי כזה רשע

עד כדי כך שגם שהוא היה עם עומר, ופתאום הפך להיות נחמד, עדיין לא האמנתי לו והייתי בטוחה שהוא סתם עושה את זה כדי להשיג אותה.
בשבילי הוא נשאר אותו דבר, לא האמנתי לשינוי שלו

דווקא לי נראה

שהסיבה שחיברו אותו דווקא לעומר הייתה כדי להוריד את הרעיון שהוא מנסה להשיג אותה - עומר זו עומר, הוא היה הבן זוג של דנה הסקסית, לעומר הוא בא בגישה של חונך ואחרי שהוא השתחרר מהמוסד ההוא זה התהפך והיא הייתה זו שניסתה לעזור לו (אם כי זה היה אחרי המהפך שהיא עברה). זה משהו שבאמת קשה לקבל אותו, כי זה שינוי חד מדי.

זכור לי קטע מצחיק, שאחרי שעידו רואה אותו בעיר מבצע עסקת סמים, דין נותן לעומר בכיתה "את מה שהבטחתי לך". עידו קורא לדנה במטרה להוכיח לה שדין עבריין, ואז מסתבר שהוא נתן לעומר קלטת של לאונרד כהן ועומר התנצלה כי לא חשבה שזה משהו שיפגע בדנה
זה היה קטע ענק

shir19948

New member
אני זוכרת את הקטע הזה

קטע טוב!!! כשהוא ניסה לחטוף את זה מהידיים שלה או משהו כזה...

אני עדיין חושבת שהיה בו משהו מעט ספוקי ואם הוא יחזור זה יהיה מהלך גאוני שיפחיד שם קצת את החברה בזה שהם יחשדו טיפה כמו פעם ויגלו בסוף שהוא איזה משהו חזק במערכת הביטחון לא יודעת למה חשוב לי לשנות אותו כול כך...

"רק קסטה של ליאונרד כהן!"

אני זוכר את זה...

אני לא חושב שיהיה הגיוני להציג אותו כמי שמשרת במערכת הביטחון - עם עבר כמו שלו זה לא בטוח שיגייסו אותו לגופים עם סיווג כל-כך גבוה מדרישות כל-כך מחמירות. אולי יהיה הגיוני יותר להפוך אותו לפעיל חברתי, מישהו שדואג לכך שלא יהיו עוד מקרים כאלה בדור הבא.

למעלה