הדמגוגיה הדתית

sparrky

New member
הדמגוגיה הדתית

לפי התעמולה הדתית שינוי היא מפלגה אנטי דתית שכולה שנאה. נניח שזה נכון. אבל המפלגות הדתיות (כולל מפד"ל) הן אנטי חילוניות במובהק. כל מטרתן היא להתנכל לכל מה שחשוב לציבור החילוני. אתם חושבים שמישהו יכול להתחתן על פי צו מצפונו? על פי ההגיון הדתי יש רק צו מצפון אחד שאסור להפריע לו- צו המצפון הדתי. אם מישהו רוצה להפריע לו הוא מיד אנטי דתי, אנטישמי ומלא שנאה. אבל כשהדתיים מפריעים לצו המצפון החילוני זה לא צעד אנטי חילוני ומלא שנאה אלא פשוט דאגה צבועה ומתחסדת לאחדות העם. אם יש בכם טיפ טיפה של אינטגרטי תודו שאתם אנטי חילוניים בדיוק אבל בדיוק כמו שלטענתכם שינוי היא אנטי דתית. חוץ מהבדל אחד: שינוי לא תכפה עליכם שום דבר אבל אתם כן. אנחנו לא קונים את הדמגוגיה שלכם!!!!!!

שינוי מכירים מילה אחת: דמגוגיה

כל מה תגידו: זה דמגוגיה. אין להם מה למכור. שינאה. שינאה. שינאה

את מדברת שטויות

שינוי שונאת כפייה דתית ולא דת! לא יודעת מה איתך, אבל אצלי יש עקרון חייה ותן לחיות, עקרון שהמפדל שכחה מזמן.שינוי רוצה שבמדינת ישראל כל אחד יחיה עפ"י השקפת עולמו ללא הפרעות, אם זה נחשב לשנאה בעיניך זבש"ך.

benif

New member
כל מי שבא לשנות, ידו על התחתונה.

א. יש כאן מדינה יהודית כבר 50 שנה. אתם באים לשנות אותה למדינה גויית. לכן אתם אנטי דתיים/יהודים. ב. חוץ מזה אפשר לשנות דברים. אבל בלי להכריז על כל נקודה דתית או סממן יהודי שיש במדינה אנו נמחק. בלי לבדוק למה זה יגרום ומה ההשלכות שלו. ג. בתשדירים שלכם רואים את הבובה של שינוי בועטת בבובה של ש"ס ולוקחת מקומה.זה ציור אלים ולא מקובל לעשות דבר כזה ליהודי אפילו אם אני מסכים איתך שגם הם צריכים לחנך לשרת את המדינה. ד.אצלנו מחנכים לשרת את המדינה. אבל אי אפשר לכפות דבר כזה. כי אלה ערכים של חרדים אנטי ציוניים. אז עובדים בשיטה של נחל חרדי וחוק טל. ולאט לאט. הם יצטרכו לפרנסה. ואז הם יתגיסו.

בניף

נכון שכל דבר לוקח זמן, אבל שינוי רוצה שהמדינה הזאת תהיה "מדינת כל אזרחיה". בש"ס צריך לבעוט,כי היא מפלגה מושחטת שרק כאילו "דואגת" לציבור שלה ע"י הקמת מקוואות וכו´ אבל המצב החברתי מעניין ת´סבתא שלהם,ולכן צריך להעיף אותם!דבר אחרון שאני רוצה לכתוב לך: אם בכל העולם היו פסימיסטים כמוך, לא היו קמים דברים בעולם, כולל מדשינת ישראל.

אליגטור

New member
כמובן... זה חלק מהתעמולה

המסוכנת של שינוי שמצליחה לסובב ראשים רבים במסווה של יציאה לחופש. רוב העם בישראל הוא דתי או מסורתי ואת זה לא תוכל לקחת בשום טיעון. אז קמו כמה חילוניים שנפשם מאסה בצביון היהודי של המדינה שמתבטא בחוקים מסוימים. כפי שלמדינה יש חוקים שונים כמו איסור השחתת רכוש ציבורי, כך גם אסור לך לנסוע בתחבורה ציבורית בשבת. זה חלק מהמדינה היהודית דמוקרטית. הסכם הסטטוס קוו נחתם אחרי קום המדינה והוא הומצא על מנת לשמור על חיים יהודיים במדינה הזו. המפד"ל ואני מאמין שגם המפלגות החרדיות מעוניינות בשמירה על המעמד היהודי של המדינה הזו. הדתיים מעולם לא הכריחו אף אחד לעשות כלום. המדינה קבעה חוקים מסוימים שלכולם תכלית וסיבה, ואם אינך מסכים לכך, נא להתווכח עם רוב הציבור הישראלי שכן מעוניין ברגש יהודי במדינה הזו. אם אתה מרגיש כבול בגלל היותך יהודי, אתה מוזמן לעזוב את המדינה. חופש זה לא רק לנסוע בשבת ולפתוח חנויות למאכלי חזיר, חופש זה גם לרצוח ולאנוס, דברים שלא מקובלים במדינה דמוקרטית. ולכן נסיעה בשבת לא מוקבלת במדינה יהודית. שינוי היא מפלגה שנולדה כדי לשנות מצב קיים. מכאן שמה. היא מעוניינת לבטל את התכונות היהודיות של המדינה בשביל אידאולוגיה שאינה קיימת. כאשר מישהו מזכיר את שינוי, הוא אינו מבין בדיוק מה היא מציעה מבחינה אידאולוגית, אלא מה האנטי שהיא מציעה. המפד"ל מציעה אידאולוגיה ברורה כחלק מהציונות היהודית של המפלגה הזו. שינוי היא מפלגה שמנצלת את הרגש של החוצפה במדינה הזו. הישראלי המכוער הוא הישראלי המלא שנאה. כלפי אחיו הספרדי, האשכנזי, הדתי, החילוני, השמאלני או הימני ואפילו כלפי מי שעוקף אותו מימין. שינוי אינה פועלת לכיוון קירוב לבבות ואהבת אחים בין יהודים, אלא לחרחור ריב ושנאה במקום ליצור דיאלוג עם ציבור קשה כמו הציבור החרדי. במפד"ל, כחלק מחוקי היסוד שלה, טמונים היסודות של קירוב הלבבות הגדול והקירוב בין חילונים ודתיים. אני יכול להעיד על כמה חברי כנסת ממר"צ ששיתפו פעולה עם כמה חברי כנסת מהמפד"ל כדי ליצור דיאלוג פרלמנטרי בנושא הזה למרות חילוקי הדעות שלהם בנושא המדיני. שינוי היא מפלגה עם מצע לא ברור, שמטפלת נקודתית בכמה בעיות אך אינה מציעה פתרון ברור לציבור הרחב או אידאולוגיה ברורה. הדמגוגיה, כפי שאתה קורא לה, שכולם חושבים ששינוי מבוססת על שנאה נובעת מאיזשהו מקום. טומי לפיד בדיבוריו ונאצותיו החוזרים ונשנים מאז הקמתה של שינוי הראה בבירור מה הוא חושב. כל נסיון של שינוי למתן את הדעות האלו לפני הבחירות לא יעבדו על הציבור הרחב שברובו הוא מסורתי וכן מעוניין במדינה יהודית דמוקרטית בארץ ישראל.

אליגטור

מעניין שלא ראיתי את קירוב הלבבות שהמפדל עשתה,אלא את ריחוק הלבבות. חוקי המדינה שציינת, מכריחים אותנו אלה שלא שומרי מצוות לציית להם, וזוהי כפייה דתית ואל תדאג ברגע שאוכל אני אעזוב ת´מדינה סוג ת´ הזאת.

אליגטור

New member
כמה דברים

- לא ראית קירוב לבבות כי לא ניסית לראות. בהודעה כאן פעיל מר"צ שיבח את נחום לנגנטל על עשייה ופעילות בתחום הדתי-חילוני. כמותו יש רבים במפד"ל שחלק מעקרון היסוד שלהם הוא קירוב בין כל העם. כי אנחנו מאמינים שרק אחדות תשאיר אותנו חזקים ואיתנים כלפי האיוימים מבחוץ. אם נתפלג בתוכנו, יהיה יותר קל לאויבנו לפגוע בנו. את מוזמנת לבדוק. - חוקי המדינה שציינתי הם חוקי מדינה כמו שאסור לך לגנוב. את יכולה לקרוא לזה כפייה דתית אבל העובדה היא שחילונים ודתיים יחד חוקקו חוקים אלו לפני הרבה שנים כי הם הרגישו שהמדינה הזו לא תחזיק מעמד אם הי תאבד את הצבון היהודי שלה. - ברגע שתוכלי תעזבי? חס וחלילה! אני לא מבין מה יש לך לחפש במדינות אחרות. אם לברוח מארצך הוא הפתרון אז חבל על הזמן. אני מקווה שאת לא מיצגת את עמדת שינוי בנושא עלייה. - המדינה הזו אינה מדינה סוג ת´. אם את חושבת כך הרי שכולנו אזרחים סוג ת´. לדעתי המדינה הזו עולה בהרבה על כל שאר המדינות ואם תבקשי הרחבה, אתן לך אותה.

למעלה