"הדלת שניסתה להרוג אותי" או-

"הדלת שניסתה להרוג אותי" או-

איך כמעט נהרגתי או איך כמעט הלכה ההצגה "קטנטנות" למנוחת עדן- היום בשבוע-חמישי האולם-בית שאן,קימרון. המקרה- עבדכם הנאמן מבצע בהצגה קטנטנות תפקיד טריפל,משמע-אני אביזרן,פועל במה,לטובת חילופי התפאורה,וגם שחקן על הבמה. על כל פנים,התחילה לה הצגה ברגל ימין דווקא,אבל אז!!!! התפאורה בקטנטנות בנויה יפה,אבל היא הכי לא פרקטית,ונעשתה בלי שום התחשבות באנשים אשר מפעילים אותה,ובחלקים מסוימים,ממש בלי היגיון. היא בנויה כך- 16 קוליסות שאורכן הכולל הוא בדיוק 20 מטר,עכשיו,מתוכן,4 קוליסות הן דלתות נייחות,מתנייעות מצד לצד,והשאר קבועות,כעת,לתוך הבמה,מתוך הקוליסות האחרונות יוצאת מעין קשת,עיגול שכזה,שמורכב מעוד 7 קוליסות,שנסגר ונפתח לטובת חילופים,מטבח,משרד,חדר שינה ושות´. בקשת הזו יש דלת ענק כפולה,ועוד דלת בודדת שכשהן סגורות לא רואים את המתרחש בפנים. בקיצור נמרץ,למקרה הגיע החילוף הראשון,ועבר,ואז,בחילוף השני,בעודני פותח את דלת הענק הכפולה שבקשת,אני שומע רעש של קימוט ברזל,מסתכל למעלה,ולפני שאני שם לב מה קורה,אני שומע רעש של פקיעת ברזל,התמוטטות כזו,וזה מה שקרה-הדלת נפרשה,התרוממה בצורה מאוד לא מובנת,ונפלה עלי,שהיא תלויה על גלגל אחד,מהאוויר,זה 400 קילו!!!!!!בכל מקרה,אני מחזיק את הדלת,היא עומדת בזווית מאוד בלתי אפשרית,וצורח!!!זה היה כבד,כואב,מפחיד בצורה היסטרית,פשוט נפלו עלי שני שערי ברזל,אח"כ פשוט רעדתי איזה כמה דקות,נאספתי,והמשכתי את ההצגה כמו מלך!! אז הרווח שלי מזה- א.יצאתי מלך,יכולתי לברוח,לתת לדלת להתמוטט על הקהל או על ליאת אחירון,תלוי בצד הנפילה,וגם יכולתי לא להצליח להחזיק אותה. ב.לקח לי שתי דקות להתאפס ולהמשיך,ועכשיו כולם תופסים ממני לאללה
יצא ארוך
בייביי

אגב,יש גם מימד מצחיק לסיפור

לא צרחתי הצילו או משהו כזה,צעקתי כוססס עמקק בניזונות תמותוווו היוווםםם ואני חושב שחצי מהילדים בקהל שמעו אותי

אוקיי התפקעתי שעה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשקראתי את ההודעה הראשונה באתי להגיב "מסכן" (ואני באמת אנצל את ההזדמנות לומר זאת...
), ואז קראתי את ההודעה השנייה ונמרחתי מצחוק על הרצפה!!! איך העזת לצעוק דבר כזה בהצגת ילדים? אני אתבע אותך!
סתאאאאאאםםםם התאוששת בינתיים?

אריאלי18

New member
זה בסדר היו מקרים הרבה יותר גרועים!

כמו שסיפרתי לכם שמישהו אונן בהצגת ילדים!!! בעמי ותמי וכולם נבהלו וברחו...למרות שגם הסיפור שלך תקרע אותי!! דרך אגב ב3.6 קטנטנות בירושלים! בטח אני אראה אותכם...כי אני סדר ב"בנייני האומלל".

actress

New member
אאוץ´ אאוץ´ אאוץ´ אאוץ´ ../images/Emo67.gif

יוווווו איזה מסכנונייייי קבל ממני
+
יוווו ארוך ארוך אבל אאוץ´י

gamegir

New member
תום נחמיאס? יצא מלך?! נההההה...

:) סתם. אמנם לא הייתי אבל שמעתי דיווחים מפורטים מבערך כל אחד מהילדים. עכשיו אתם רואים? לא השטחיות של המחזות זמר הורסות את הז´אנר בארץ. לא הפלייבקים המלאים הורסים את הז´אנר בארץ. לא המחירים השערוריתיים הורסים את הז´אנר בארץ. לא ולא. תום נחמיאס- הוא-הוא זה שקוטל את הז´אנר עד היסדו. :) וברצינות- הדלתות האלה באמת ענקיות- גבוהות ומפחידות כאלה.. אם זה לא היה מצחיק כ"כ זה היה עצוב מאוד. ואכן, אני בתור ילד שמשחק בהצגה, אה, אופס, פועל במה, יכול להעיד שלפני כל חילוף אני רק מתפלל שהתפאורה תשאר עומדת, לפחות עד שאני ארד. זהו. חוצמזה, מי ראה אתמול "שיר אשיר בגשם", אם בכלל? מה פסק הדין? שבוע טוב, ולייט א קניידל. אני.

חחח...

אהבתי.
בקשר לשיר אשיר בגשם - לא ראיתי את זה אתמול ספציפית, אבל ראיתי את זה הרבה פעמים ואני מאוד אוהבת את זה. זה מאוד חמוד. מה אתה חשבת על זה?

gamegir

New member
חח...

כאילו שאני לא עושה את זה כבר!!! דיאלוג מצוי ונפוץ, מתוך "קטנטנות- ארוך יותר, גס יותר, ולא מצונזר": גומא: תום, איפה המגרפה? תום: בצד השני. גומא: איפה? תום: בצד השני! גומא: פאק איט! יש לי עוד שלוש שניות להיות על הבמה אחרי חילוף כשהמגרפה נשענת על אחת הקוליסות! תום: אוקיי. גומא: אהההההה!!! :) זוהי המהות, התכלית ונפש ההצגה. תודה בזה!!!! חחחחחח... וסתיו- שיר אשיר בגשם זה נראה לי המחזמר ה"קלאסי" היחיד שהצלחתי לשרוד בלי ללחוץ על פאסט פורווד. עוד מעט את חמשושית.. צחוקים!!! :) גומא

אתם שניכם הורגים אותי היום!../images/Emo13.gif

ומה הקטע של המגרפה???
ובאמת אני עוד מעט אהיה חמשושית... בתלמה... איזה כיף! ואני שמחה לשמוע שאהבת את שיר אשיר בגשם. זה ממש מחזמר חמוד. "Make ´em laugh! Make ´em laugh! Don´t you know everyone wants to laugh? HA HA!!!" חחח...

gamegir

New member
חחחחח.. :)

המגרפה היא רקויזיט ידוע לשמצה בשל יכולתו המופלאה להעלם למקומות שונים בפרקי זמן קצרים, כגון לטפס לבדה לצוגים שמעל הבמה. זה פשוט מגרפה שאני לוקח כאילו מהחדר אוכל כדי לצאת לעבוד בגינה ואח"כ שוב כשאני עובר על הבמה. תתחילי להתכונן סתיו. אני מציע שתתחילי לישון מהיום עש תחילת הלימודים.. אני עוד רגע מתעלף מעייפות. :) גומא

actress

New member
איזה מתוקים ../images/Emo6.gif מופע סטנדאפ קטן

לידכם איזה חמדמדים!!!
והפולנים במצב הזה היו אומרים ממינקה

ץץץץץ

New member
תום, גומא

אכן, גם אני נהניתי מהסטנד אפ שלכם.... גם אם לא ממש התכוונתם. אני אשאל פעם נוספת ואחרונה, כי אתם פשוט לא שמים לב לשאלות שלי: ת ו ם , א ת ה מ ג י ע ל ה צ ג ה ש ל ק ט נ ט נ ו ת ב - 6 / 5 ב ט ב ר י ה ? ? ? אני מחכה לתשובה.

למעלה