לא מדליקה נרות
אני יכולה להגיד לך שלצערי או לשמחתי (עוד לה החלטתי בנידון), זנחתי את כל נושא האמונה, אני לא מדליקה נרות ( לא ביום הפטירה ולא ביום הולדת או כל יום אחר ), אני לא "מציינת" את האזכרה ובכלל לא עושה שום דבר בנידון, הקורבים היחידים שנוטרו לי מתנגדים לכך בכל דרך אפשרית (כולל ניתוק קשר איתי כי הם מאמינים שאני חוצפנית שלא מכבדת את זכר אימה)... בכל מצב אני לא יודעת למה אני עושה את זה, אני יכולה להגיד לכם גם שאני לא מסוגלת להגיד את צירוף האותיות "ז"ל" לשמה או לזיכרה של אמי... אולי אני כאילו מסרבת לקבל את מותה או משהו כזה, אני פשוט לא מדברת אליה ואם אני כן אז אני פשוט אומרת את זה ללא התוספות או דברים בסגנון הזה... הרבה אנשים לא מבינים אותי ( נו, מה חדש? ) והאמת שלא ממש אכפת לי , כשאמי נפטרה שאלתי מישהו איך אני אמורה לשבת עליה שבעה כשאני בכלל לא יודעת מה זה אומר, ואיך עושים את זה ומה אני אמורה לעשות.... אז הוא ענה לי שאני עושה מה שנוח לי ומה שמתאים לי ולא מה שאנשים מצפים ממני לעשות ... מאז זה דבק בי (קצת יותר מדי) לכן כשהדלקתי טלוויזיה לפני תום החודש הראשון, דודה שלי שמאוד מאמינה וחושבת שהיא היחידה שמתגעגעת לאמא שלי עשתה אלי חרם ולא דיברה איתי חצי שנה אבל זה לא הפריע לי, או לאחי... בכל מצב אשמח לשמוע את תגובתכן בנידון, לצערי (או אולי לחוצפתי) איך שכבר אמרתי זה לא ישנה את דרך המחייה שלי או דרך ההתמודדות שלי... תודה על ההקשבה והתמיכה