הדלקות ובנדקטין......

MEIMIS

New member
הדלקות ובנדקטין......

איזה עוד משקאות כדאי/רצוי/אפשר להדליק בכוס סניפטר ולעשות וואקום כמו עם הבנדקטין רק בשביל הצורך ושווה להריח את הניחוחות של האלכוהול המשובח....

screwdelulu

New member
תסבירו לי משהו

אחת ולתמיד, איך אני מדליק משקאות 40%?!? אם מחממים אותם קודם אז אולי, אבל סתם ככה?! איך?!

MEIMIS

New member
איך סמבוקה נדלק?!

נדלק ועוד איך טיפה סבלנות.... במצית טורבו זה נידלק ישר

סניפטר

New member
ברמת העיקרון כל משקה

איכותי ומעל 40% אלכוהול אפשר להדליק מוזגים תמנה הרצויה לסניפטר לוקחים כף וממלאים אותה במשקה מדליקים תכף נותנים לה כמה שניות לבעור ושופכים בזהירות לסניפטר נותנים כמה שניות לבערה ומכסים עם היד ליצירת ואקום או עם צלוחית . הסנפה נעימה טל

MEIMIS

New member
סניפט....באמת נדהמתי לאן נעלמת...

בימים האחרונים הגיע אליי האפטר שוק האדום (1 ליטר) 30 דולר והכחול 700 מל' 25 דולר

אבל מן הסתם ממש לא בסניפטר. ../images/Emo4.gif

ולמיטב ידיעתי את ההדלקה עושים בחוץ באבסינט: מוזגים שוט אבסינט, שמים סוכר בכפית, מרטיבים את הסוכר בקצת אבסינט, מדליקים את הסוכר בכפית, נותנים לו לבעור עד שהוא נהיה נוזלי, ואז שמים בכוס, ערבוב קטן, ושותים.

tsababa

New member
תסבירו לי משהו בבקשה

אין לי ממש נסיון בתחום אבל האהבה לזה זה כבר התחלה.... מה זה בדיוק סניפטר???

כוס ברנדי/סניפטר

כוס עמוקה שמיועדת לשתיית משאקאות ארומטיים - קוראים לה כוס ברנדי או כוס סניפטר, ומן הסתם שותים בה בעיקר ברנדי (סתם ברנדי, קוניאק, ארמניאק, קלבדוס), וכל משקה אחר שנהנים להריח - הזכירו בנדיקטין, ליקרים על בסיס קוניאק או ברנדי, אפשר דרמבוי. ההדלקה של משקאות בכוס ברנדי משחררת יותר ארומות החוצה. מצ"ב קישור לתמונה.

למעלה