הדלי שלי ואני

sunshine26

New member
הדלי שלי ואני

מה מידת ההתאמה והאם יש מפגש ביני(סרטנית)10.7.75 ובינו(דלי) 29.1.74?? היינו זוג מאוהב עם המון כימיה למשך ארבעה חודשים. סיימתי את הקשר למרות אהבתי אליו כי פחדתי שדרך החיים שלנו לא תתאים. הוא רצה, חיזר, ביקש שנחזור ואני בטיפשותי סירבתי. כאשר סוף סוף הבנתי מה הפסדתי, חזרתי אליו, הסברתי, ביקשתי וכעת זה הדלי שלי שלא רוצה אותי... מה הסיכוי שנחזור? האם אנו מתאימים? מי יכול להסביר לי אותו - האם הוא פוחד ממני או שאולי באמת איבד בי עניין? האם הדלי מתלהב וזורק ?כיצד אוכל לחדור לליבו ולהיות איתו. אני כל כך אוהבת אותוומתגעגעת ויודעת שגם הוא אלי.

נראה שאתם משתמשים בחרדת הנטישה

האחד של השני : בכל פעם שאחד רוצה - השני לא רוצה. אין לך מה להצטער, ולא הפסדת כלום : מן הסתם אם היית רוצה, משהו אחר היה שם רגל לקשר, כנראה שהוא. בקצור, משהו לא בוגר עדיין קורה ביניכם, ועמוק בפנים אתם לא באמת רוצים את הקשר : עובדה, כשהשני רוצה - אתם לא. זה אומר שיש פה הרבה אגו, והרבה צורך לבחון כמה השני באמת יכול לאהוב. מה שברור - שאתם אוהבים את זה רק כשזה הופך להיות בלתי אפשרי.. מה עושים ? ממשיכים הלאה, חמודים. נראה שמתחת לכל הפחדים - אהבה גדולה אין פה. לדעתי, כמובן.

למעלה