הדליקו נר

הדליקו נר../images/Emo16.gif

לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה על מדריך שלי... אז, כנראה שהו לא יכל לעמוד בלחץ.. או לא יודע מה. והוא התאבד היום בבוקר. אני מרגיש הכי נורא בעולם! אני עד עכשיו לא מעכל... אני אוהב אותו, ואתם לא יודעים עד כמה.. החיים שלי הלכו.. אני ממש לא יודע מה אני עושה ממחר בבוקר.. אוהב אותך!

BabyBoy1

New member
אני ממש מצטער לשמוע ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

אני מתאר לעצמי שאתה מרגיש ממש נורא. רק רציתי להגיד לך שתהיה חזק, ושאם תרצה לדבר אז אני בטוח שכולם פה ישמחו להקשיב

תארתי לעצמי שהוא הכחיש לעצמו בגלל עצת נפש . עכשיו יש סיבה טובה להתלונן
... בית משפט . אבל זה לא הזמן , קודם תרגע מהמכה

דודו טל

New member
כל כך מצער לשמוע את הדברים!

אני חושב שאת תחושת האובדן איש לא יכול להבין, מקווה שתוכל ותלמד להמשיך קדימה אני בטוח שצוואתו האחרונה הייתה שתמשיך את החיים, ותצליח במקום שבו הוא נתקל בקשיים. זה הזמן שלך להית קצת עם עצמך, לאסוף את השברים, להתאבל ולנסות להמשיך הלאה. זה קשה אבל אפשרי. כולנו פה בשבילך, לתמיכה עידוד, ולמורליות. זה עוד סיבה טובה לפתיחת הפורום המקסים הזה, לעזור ולתמוך בחברה דתיים שפוחדים שהחברה תוקיע אותם.

דאני17

New member
מצטערת לשמוע

זה פשוט נוראי כמה עוול נעשה לאנשים ההומופוביה הזאת חייבת להפסק במיוחד בקרב דתיים זה פשוט נוראי כמה דתיים הומואים ולסביות יש וכמה הם סובלים מצער לשמוע עוד סיפור של עוד בן אדם שלא יכל לסבול את זה יותר. תיהיה חזק. עכשיו הוא במקום מושלם וטהור. אפשר לשאול מאיזה סניף אתה..? ובאיזה שבט היה המדריך?

yenergy

New member
נמאס...

זה כבר די שחוק הלהאשים את עצת נפש. מתוך הכרות עם הנושא אני לא מאמין שזה הגורם להתאבדות. מן השמיים ננוחם.

Dancing mad

New member
אין "גורם" להתאבדות.

מי שהתאבד, התשובה למה נמצאת אצלו. זה מכלול של דברים, ואין משהו אחד מסוים שגורם להתאבדות. מה שכן יש, זה "זרזים"\"טריגרים", ועצת נפש מהווה כזה "טריגר" כי היא אומרת לו לשנוא את עצמו. אנחנו לא מאשימים אותם במותו של החבר ז"ל של כוחנו באחדותנו, אנחנו מאשימים אותם במין רשלנות רפואית חסרת בושה, שצריכה להיפסק.

yenergy

New member
חאלס!!!

איזה בולשיט. נמאס לי כבר מכם!!! איזה מין אנשים אתם? אתם שאמורים לקבל את כולם? זה כמו להיות שמאלני שלא מוכן לקבל מתנחלים אבל ערבים כן... עצת נפש מעולם אבל מעולם אבל מעולם, לא אמרה לבן אדם שתופס את עצמו כהומו לשנוא את עצמו. להיפך. היא מלמדת אנשים לקבל את עצמם ואז נותנת כלים להתמודד עם המשיכה. אני יודע - הייתי שם, והם חוללו אצלי דברים נפלאים. לא אומר שנרפאתי, אבל הם עזרו לי למצוא שלווה בתוך כל הבאלגן הזה... די - תפסיקו להאשים את עצת נפש, עד שלא תשתפו בפורומים שלהם, תראו את הלך הרוח. היו גדולים מהחיים - תפסיקו להיות כאהל קטנים ופחדנים, ותרגישו מאויימים ע"י כל אחד שחושב אחרת ממכם...

yenergy

New member
חאלס!!!

איזה בולשיט. נמאס לי כבר מכם!!! איזה מין אנשים אתם? אתם שאמורים לקבל את כולם? זה כמו להיות שמאלני שלא מוכן לקבל מתנחלים אבל ערבים כן... עצת נפש מעולם אבל מעולם אבל מעולם, לא אמרה לבן אדם שתופס את עצמו כהומו לשנוא את עצמו. להיפך. היא מלמדת אנשים לקבל את עצמם ואז נותנת כלים להתמודד עם המשיכה. אני יודע - הייתי שם, והם חוללו אצלי דברים נפלאים. לא אומר שנרפאתי, אבל הם עזרו לי למצוא שלווה בתוך כל הבאלגן הזה... די - תפסיקו להאשים את עצת נפש, עד שלא תשתפו בפורומים שלהם, תראו את הלך הרוח. היו גדולים מהחיים - תפסיקו להיות כאהל קטנים ופחדנים, ותרגישו מאויימים ע"י כל אחד שחושב אחרת ממכם...

למעלה