הדי וי די פה!!!!!!

shonscream

New member
הדי וי די פה!!!!!!

הוא הגיע!!!!! רשת טאוור-רקורדס הוציאה אותו היום למכירה!!!!!! 99 שקלים!!!!! זאת לא מתיחה , לא האחד באפריל.. אני קניתי אותו ואני מחזיק אותו ביד!!!!!!!! תתחדשו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rוית

New member
מההההההההה?????????????

החדש???
FOS????????
99?????????? בטאוור
גררררררררררררררררררררר דווקא היום נדפק האוטו!!!!!!!

AlanisJunkie

New member
רציני??????????????.

ודווקא היום אין לי זמן לנסוע!!! אני חייב לקנות אותו!!! ורק בחמשוש הבא אני אוכל... אוקיי, אני צריך דחוף אפטר! זה עניין של חיים ומוות.

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווו אם אתה עובד עלינו יוווווו זה נושא רגיש!!! מה הוא כבר הגיע???????????????? ???????????

נריה פי

New member
רציני????????

באיזה סניף של טוואר רקורדס קנית את זה? אולי לא בכל הסניפים יש...

j u n k

New member
אאאאהההההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

לאאאאאאאאאאאאאאא זה לא קורה לי...אין לי זמן לנסוע...יש לי פול מבחנים ועבודות...אוף שלא נדבר על כסף... טוף FUCK IT יום ראשון הוא אצלי!!!!!

shonscream

New member
אתם לא תאמינו!

בקטע של "אירוניק" מראים הופעות מכל רחבי העולם וכן.. גם בישראל!!! מסיבה מסוימת כתוב ת"א(למרות שההופעה הייתה בראשון..) וגם מראים קטע קטן מקיסריה, וואו!!!!! אני קניתי בסניף בראשל"צ...

shonscream

New member
אתם לא תאמינו!

אני קניתי את שלי בראשל"צ.. בכל מקרה, בקטע של "אירוניק" יש תצלומים מהופעות בכל העולם.. כולל ישראל! מסיבה מסוימת כתוב ת"א(למרות שההופעה הייתה בראשון) ויש גם קטע קטן מקיסריה.. וואו!!!!

avivs

New member
אני מקווה שזה נכון...

כי יש לי לב חדש לדברים האלה. הייתה לי הרגשה שזה לא באמת יקח הרבה זמן... דיסק כזה ועוד במחיר כזה... המעריצים של אלאניס ירוצו לקנות את זה. ואני עוד היום תכננתי להזמין את הדיסק, מזל שלא

AlanisJunkie

New member
כל שנייה שהדיוידי הזה לא אצלי...

בא לי למות יותר ויותר!!!! איך אני אעבור את השבוע?

infatuation

New member
שאני יבין..

אני עוד מנסה לעכל את זה הדי וי די והדיסק ביחד עולים 99???

למעלה